Skyrim - tartalmas DLC-k várhatóak

  • Írta: zoenn
  • 2011. december 12.
  • Hír
Link másolása
A Bethesda újra leszögezte korábbi állítását, miszerint nem szimpla letölthető tartalmakat kapunk majd a pénzünkért, hiszen mindent a rajongói visszajelzések alapján építenek be a Skyrimbe, hogy "a játék még jobb legyen". Még a multiplayertől sem zárkóztak el teljesen.

A Joystiq magazinnak nyilatkozó Todd Howard elmondta, hogy nem még nagyobb játékot akarnak készíteni a jövőben megjelenő DLC-kkel, mivel a Skyrim méretei amúgy is hatalmasak - ennél többről van szó. Egyszerűen még jobbá akarják varázsolni a The Elder Scrolls ötödik részét.

Az egy hónapig Xbox 360-exkluzív bővítéseken ötletelnek a srácok jelenleg, több járható utat is megvizsgálnak, de a cél az, hogy tovább javítsák a játékélményt. Nincs előre kidolgozott menetrend, nem is kapkodják el a döntést. Az egyik rajongó felvetette a multiplayer ötletét, s bár konkrét választ nem kapott, csak utalást:

"Soha ne mondd, hogy soha, de nem a multiplayer a fő célunk most" - mondta Howard. Elmondása szerint, soha nem áldoznák fel a single player élményét csak azért, hogy szükségtelen többjátékos módot kapjon a játék. A Bethesda így is nagyon örül az új rész sikerének, bőven a várakozásaik felett teljesített a Skyrim. Az idei VGA-n az Év Játéka titulussal lett gazdagabb, de a Raptr felhasználói is ezzel játszottak a legtöbbet 2011-ben.

Apró érdekesség a végére: az ominózus "vödröt a kereskedő fejére, majd mehet a tolvajlás" bugot eszük ágában sincs kijavítani a fejlesztőknek. Ez egyike azoknak a dolgoknak, amit a poén kedvéért érdemes benne hagyni a játékban, bárhogyan is tiltakozik a vezető programozó.

13.
13.
mocsing
"Soha nem mondd, hogy soha, de nem a multiplayer a fő célunk most." - mondta Howard. Elmondása szerint, soha nem áldoznánk fel a single player élményét csak azért, hogy szükségtelen többjátékos módot kapjon a játék.

Igen, szeretlek Bethesda.
12.
12.
asdwarr
jó lenne egy coop mód, de annyira nagy a játékban a szabadság, hogy lehetetlen lenne mindent kiküszöbölni, már most eszembe jutott egy dolog, pl egy tank kari, meg egy lopakodós...a tank behúzza, a lopakodós mögé megy, megvárja míg hidden lesz, és mindenkit 1hitel a 30-as szorzójával...igaz ki lehet küszöbölni, hogy együtt kerülnek combatba, de nem is ez a lényeg, hanem hogy millió és egy ilyen lehet még...
11.
11.
The Lone Drow
Két fős Co-op szerintem is elférne benne. Egy másik orvgyilkossal kegyetlen jó lenne társulni, és úgy dungeon-t takarítani.

Én speciel a tundrás, havas vidék miatt (is) imádom ezt a játékot, szóval én tökéletesen elvagyok ezzel így.

Az, hogy az őrök fölhagynak a kereséseddel, az meg a lopakodós karaktereknek egy könnyítés, az összes lopakodós címben így van megoldva, szóval én már megszoktam.
10.
10.
robi009
én karácsonyra ajándékozom meg magam vele , de ez a co-op ötlet rohadt jó lenne , remélem lesz belőle valami :D
9.
9.
LiMiT
#4: Szerintem is bőven elég lenne a 2 fős co-op. A lóról harcolás engem nem nagyon zavart. Alig használom a lovakat. Inkább gyalogosan közlekedek, vagy ha nagyon nincs kedvem akkor fast travel, de inkább szeretek sétálni :) Már csak a random encounterek végett is, a dupla kardos téma viszont tényleg zavaró. Miért nem lehetett odabiggyeszteni a másodlagos fegyvert a másik oldaladra? Nem hiszem hogy akkora munka lett volna.
8.
8.
Skyer
Ezen a vödrösön behaltam. Kész, sírok baszki! XDDDDDDDDDD
7.
7.
Sethiran
Ez a "vödör a fejre" tényleg nagy ötlet (nem tudom hogy jött rá valaki) de ez is felveti a gondot az NPC-k reakciójával kapcsolatban. Tűrik, hogy fazekat húzz a fejére, de ha kilövöd az egyik őrt a másik mellől, de mondjuk nem lát téged, akkor egy idő után vállat von és őrjáratozik nyugodtan a hulla körül. Ez így van minden ilyen játékban, de ettől még zavaró.
Mindemellett amióta megjelent más játék nem létezik nekem :))
6.
6.
Eltiron
"vélhetően egy hónapig Xbox 360-exkluzív" - nem vélhetően, hanem hivatalosan is, be lett jelentve. Én HC PC-s vagyok, de nem bánom, hogy várnom kell, a Bethesdások mindig elkényeztetnek minket.
A multi nekem nagyon nem hiányzik, inkább szeretnék egy olyan DLC-t (úgysem lesz) ami új területeket ad a játékhoz, mint a Shivering Isles volt az Oblivionhoz. Imádom a Skyrim-et, de baromira hiányzik az obli változatos tájstruktúrája, egy idő után mindig belefáradok a folyamatos havas/tundrás tájakba és mennék valami olyan helyre, ahol mondjuk lomboserdők vannak, vagy igazi fű. Ez az egyetlen problémám amúgy a gémmel (meg az, hogy nincs elég időm játszani vele :D)
5.
5.
Dcrysis02
Szerintem meg az urak kidobhatnának egy normális kiegészítőt, nem pedig ezzel a DLC marhasággal kellene bolondítani a népet.

4.
4.
Hab
Szerintem 2 fős co-op is bőven elég lenne.
Ezenkívül remélem hogy pl.: a dual-wield fegyver elrakást kijavítják, tök jó lenne még lóról harcolni. Remélem az első DLC egy aréna lesz, mert az nagyon hiányzik nekem.
3.
3.
erasmus
#2: Egymást ölnétek le, én már 4 lovamat kinyírtam véletlenül meg párszor a társamat is, na olyankor reloadoltam.
2.
2.
Slik
egy 4 fős coop tényleg baromi jó lenne
1.
1.
LiMiT
Épp egyik nap beszélgettem haverral hogy milyen jó lenne ha tudnánk együtt nyomulni. Kb úgy mint a Borderlandsban. Beugrasz, az ellenfelek keményebbek lesznek, de jobb a loot, stb. Én is inkább szingli rpg párti vagyok, de itt valahogy nagyon bejönne a szitu, örülnék egy ilyen lehetőségnek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...