A Facebookra Valentin-napon jön az Angry Birds

  • Írta: zoenn
  • 2012. január 27.
  • Megjelenés
Link másolása
A Rovio bejelentette, hogy sikerjátéka február 14-én landol a népszerű közösségi oldalon - ennek örömére a vállalat számos országban rendez launch partit. Az Angry Birds teljes képernyőn fut majd, jobb minőségű animációkkal és ranglistákkal. Már várjuk.

A világhírű Dühös Madarak már szinte minden platformot meghódítottak - kezdve az okostelefonokkal, a konzolokon át eljutottak a PC-ig, ám a Facebook mindeddig tabunak számított a Rovio számára.

Február 14-ig kell várnunk a hódításukra, mely alapból ingyenes lesz, csupán a felszedhető power-upokért kell kicsengetnünk némi pénzt, ha szeretnénk. Az extrák 0,99 dollárba fájnak majd, de jelentősen megkönnyítik a játékmenetet, köszönhetően annak, hogy földrengéseket vagy jobb és nagyobb madarakat idézhetünk meg velük.

A cég szóvivője, Penn Olson elmondta, hogy számításaik szerint a felhasználók körülbelül 40 százaléka fog power-upokat vásárolni, míg más játékokban az userek 3-4 százaléka tesz így. Ennyire bénák lennének a Facebook-gamerek?

8.
8.
Quent1n
Tipikusan az a játék ami a a "hazájától" azaz a mobiltelefon kijelzőjétől idegen környezetben nem sokat ér szerintem. Fölraktam nagy lelkesedéssel PC-re de borzalmasan unalmas volt. Csak bambultam a nagy színes képen a kis madarakat meg disznokat.. Üresnek tünt a képernyő szinte. Mobilon elszórakozok vele simán de monitoron számomra egy nagy nulla. Facebook-on kaszálhat, bár ezt a 40%-ot romantikus túlzásnak tartom, de legyen igazuk és szedjék meg magukat mégjobban. :D

Egyébként meg inkább kicsit vágják már meg azoknak a plüss madaraknak meg disznoknak az árait!!! :D
6.
6.
mysterion
#5: Kétlem, hogy az afrikai törzsek jelentik az újabb célközönséget....
5.
5.
Kumite
#3: Neked unalmas, nagyon nagyon sokan még nem is játszottak vele és még ennél is többen nem is hallottak róla sose.
4.
4.
SplashyEarth
Nekem ez kb 10. percig volt jó meg vicces... inkább játszok valami normálisat konzolon..
3.
3.
mysterion
Jön, de minek?!
Minden létező platformon elérhető már tulajdonképpen, ide értve a PC-t is. Más most is fut teljes képernyőn, most is szép... ellenben marhára unalmas már. Az elején poén volt, mára csak egy túl lihegett konzumszar...
2.
2.
Scoo
Végül is csak a játékot ölik meg a könnyítéssel.
1.
1.
zaz
Sznobságból túlértékelt Trial and error pokol!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...