Megjelent PC-re a Mortal Kombat Kollection

  • Írta: fojesz
  • 2012. február 3.
  • Megjelenés
Link másolása
Nem kell panaszkodni, hogy nincsen normális verekedős játék PC-re, mert most már van: jó pár hónapos késés után, de végre számítógépre is megjelent a Mortal Kombat Kollection, ami a népszerű sorozat három klasszikus epizódját tartalmazza. Steamről vehetitek meg, most még akciós is.

A Mortal Kombat Kollection még tavaly nyáron jelent meg PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, s bár a Warner Bros. azt is megígérte, hogy lesz belőle PC-s verzió, az a fránya csomag csak nem futott be - egészen idáig kellett rá várni.

 

A Steamen a minap letölthetővé vált a Mortal Kombat Kollection PC-s verziója, 10 euróba kerül, pontosabban most 15 százalékkal olcsóbban, 8 euró 49 eurócentért a tiéd lehet. A pakk egyébként teljes mértékben megegyezik a konzolok változatokkal, azaz a Mortal Kombatot, a Mortal Kombat 2-t és az Ultimate Mortal Kombat 3-at találjuk benne, ráadásul mindegyiket játszhatjuk online is. Hatalmas játékok ezek, mindenképpen érdemes vessenek rá egy pillantást azok, akiknek kimaradtak volna a pályafutásukból. Köszi, Optimus Prime!

35.
35.
Freed
#33: Nem tudom hogy ki lehet-e írni ide de amúgy az expressz-en naponta frissül és én is anno ott vettem a box-omat...szét kell nézni. :-)
34.
34.
Adamknight
A maga idejében jó játékok voltak, viszont mára már úgy elavultak, hogy tényleg csak a teljesen vak mk fanok fogják ezeket megvenni. Bocs de ez van. A Street Fighter 4. részénél eddig jobb pc-s verekedős játékot nem láttam. Aki tud mutatni mégegy legalább olyan szép grafikájú, annyi karaktert felvonultató game-et pc-re az előtt leborulok. Szóval még mindig várjuk a "normális verekedős játékot PC-re".
33.
33.
DON GONDOCS
#32: ebben segíthetnél hol lehet 25ért boxot venni mert 35 alatt nem nagyon láttam még.
32.
32.
Freed
Vegyetek konzolt! Már használtan egy alap xbox 360-at 25 ezerért megkapod. Máris mortalozhat mindenki. PC-re nem hiszem hogy kijönne valaha, lemezes verzióban meg pláne NEM. Bocsi de ez van. Nekem tizen évig PC-m volt és már akkor úntam a sok alkatrészcserét és hogy már akkor is több érdekesebb játékok jöttek ki ps2 ill. xbox-ra. Ha annyira meg akarod tartani a pct legyen de szerintem egy "jobb" videókari is kb 20-25 ezer abból meg van egy konzol.Nem reálisabb? És máris tudtok Mortalozni meg stb...csak az a baj hogy itt a komizók fele (ha nem több) azért várja hogy aztán letölthesse. Ezért nem éri meg PC-re kiadni bármit is. (tisztelet a kivételnek)...NEM, fogok leállni vitázni erről senkivel! -(csak szólok)
30.
30.
Cooper911
#29: Azért ezt nem mondanám. Aki nosztalgiázni akar annak kiválló. Eddig ezeket sehol nem tudtad megvenni és valami DOS emulátor kellett, hogy müködjön. És Online mód sem volt.
29.
29.
YTy
Nesze semmi, fogd meg jól..
27.
27.
Cooper911
Hehh hehh. Amikor MKII-ben Shang Tsungal voltam és elég sok karakterré át tudtam változni és mindnek a varázslatait kivégzéseit nyomtam fejből... Régi szép idők amikor a barátommal toltuk napokon át... Flawless Victory!

A 4ik részt is belerakhatták volna az is jó volt a maga nemében.

De én legszivesebben ezt az új MK-t venném meg már PC-n.
26.
26.
Trapyd
Na akkor nézzük szép sorban a dolgokat. MK 1 2 3 mind mocskosul jó játék ez tény.Anno játékteremben utána pedig Super Nintendo n több százezer meccset toltam le mind3 résszel. Szép szép, hogy kiadják őket egy gyűjteményben, de nem erre vár a nép és ez érthető. Az ár amit kérnek érte teljesen korrekt aki megveszi jól fog vele szórakozni, de amint mondtam a nép nem erre vár. Én már nem voltam hajlandó tovább várni vettem egy PS3 at. Az új rész zsírságsárkány 2 hét múlva jön a Komplete Edition és akkor azonnal meg is veszem. Már nagyon viszket a tenyerem. Aki úgy gondolja, hogy egy bunyós gamában nem kell gondolkodni azt mócsingos kis cafatokra szedik. 2D ben megy a harc és ez nem von le semmit az élvezhetőségből. MK fan vagyok, de el kell ismernem, hogy a Soul Calibur ban a 3D s harc még egy fokkal emelte a bunyó feelingjét, Reális, hogy oldalirányba is ki tudsz lépni és ezzel a lehetőségeid megnőttek. Lehet álszenteskedni, de igenis számít és nem is keveset. Tegnap megvettem az 5. részt és az is perfekt verekedős játék. A második rész óta vagyok Soul Calibur fan, de mivel nem volt konzolom csak ritkán élvezhettem. Ez mostantól másként van. Mindkét játék mocskosul jó. Aki csak fikázni tud az legyen olyan jó és írja le az érveit vagy jobb ha meg sem szólal. Az érveléshez ész is kell a fikázáshoz elég, ha a betűket ismered.
25.
25.
volkornka
#20: ,,mindenki kidobott és kijátszott most 3000+ fornitot elkérhetnek,, Szerintem elfogadható ár. Én például nem dobtam ki, csak a konzol nem bírja örökké. Nosztalgia szó gondolom semmit sem jelent neked. És a barom kifejezés szerintem jobban illik rád, mert nem bírod megállni minden harmadik cikknél, hogy kritizálj egy játékot vagy a játékosokat, általában nagyon gyenge érvekkel.
Egyébként egy olyan verekedős játéknak én nem jósolnék nagy sikert amiben nem kell gondolkodni.
23.
23.
Extol
Jah épp láttam a Storeban
21.
21.
Batman
#20: Mit tesz hozzá a 3D? semmit. Nem tudom feltűnt-e,de egy oldalnézetes játékról beszélünk.Alap,hogy 2D-s.A Flippert is átrakhatjuk 3D-be vagy akár a Plants Vs Zombiest... Majd ha a verekedős játékok TPS nézettel érkeznek(ami remélem nem jön el) akkor majd ott lehet 3D.
20.
20.
Lordnekroseth
Ha verekedős játékról van szó, nem gondolkodni akarok....hanem verekedni. Amit egy verekedős játék max a látvánnyal és a mozgások szép öszekordinálásával tud visszadni. Meg azzal ,hogy ezt egy jó irányításhoz csatolni tudják.

Az mk pedig kurvára leragadt a 2 d-s stílusnál, hiába "3d" az egész látvány. Szerintem még mai napig öszehasonlíthatatlan egy Soul Caliburhoz, vagy Doához képest. Én nem azért fogok sztároni valamit mert xy nak hívják és 15 éve vol belőle 1-2 kurvajó rész.

Egyébként pedig elég megdöbbentő, hogy szerinted egy olyan játékért amit már 10 éve mindenki kidobott és kijátszott most 3000+ fornitot elkérhetnek. És a rengeteg barom meg is veszi, csak hogy magának bizonygassa igazi fanboy.

Elismerem az utolsó rész valóban próbálkozik minnél többet hozzátanni a dologhoz, de legfeljebb önmagához képest volt kiemelkedő.
18.
18.
DON GONDOCS
Most örülni kell hogy meg lehet venni az arcade Kollectiont, 3játék egy áráért, én megvenném ha tudnám hogy megjelenik az MK9 pc-re, de így sovány vigasz.
17.
17.
strike19
Kipróbáltam.A felbontást nem lehet állítani 720p felbontás van.A kép aránya a játéknak 4:3.A szélén díszítő sáv van.Újdonság 10 archivment.És online játék.Mondjuk eddig is lehet online nyomni mame emulátorral.
16.
16.
shooter1234
#14: Na ezt adom, szájkaratéban nagyon sok ember 8928734567 danos mester.

Amúgy meg a régebbi részekhez volt szerencsém haveromnál dos- on, meg akkor még ment a floppy másolás, és azt hiszem, hogy az 1. résznek anno 8 lemez kellet, ami azért akkoriban soknak számított. Szóval a warez lehet hogy (na ja, valószínű) még gyerekcipőben járt a mostani időkhöz képest, de akkor még nekem PC -m sem volt, csak a jó öreg comodore64. :) No meg ot volt a nintendo, egy másik MKIII (pontosan kb. 3 címmel ugyanarra a gépre) és játszottam is velük akkoriban, de későb ugynezek pc -re átjövősebbek voltak. Jobban tudtam őket tolni billentyűzettel, mert egyszerre egy rakat ujjam ráállt ugyanennyi billentyűre, de ezt már mára kinőttem. :D
14.
14.
Ooorky
Ilyen jót is régen röhögtem... Ennyi debil postot egy helyen, ha ennyire kemény vagy menj ki az utcára és ott verekedj ^^
13.
13.
strike19
Mindjárt kipróbálom.Meglátjuk milyen lett.A MAME emulátoros verziót 100x-or kipörgettem.Szerintem ez a Kollection editon csak abban külömbözik ,hogy felvan skálázva 1080p-re és a x inputos vezérlőket támogat.
12.
12.
tundra
#8: Megnézném ahogy Zangief vagy Vega ultráját beadod focus után.
10.
10.
Batman
#2: Hát mert nincs konzolod és a YouTube nem adja vissza az élményt.
Ha meg van és ezt mondod, akkor gondolom két nagy cím között lehúztad valami torrent oldalról,majd mivel szétvertek és láttad,hogy kettőnél több gombot kell nyomni, így gyorsan letörölted,mert az agyad egyszerűen nem bírta azt a halálos iramot.

Nekem ha valami nem tetszik,akkor élesen bírálom.Nem trágárul. ÉLESEN!
Viszont az Áprilisban megjelent Mortal Kombat,nekem maga volt a megváltás.Az a 300 Challenge megizzasztott és nagyon élveztem az egész játékot.Még most is tolom Online és bár szarrá vernek,de csak azért is játszok vele,mert egyszerűen imádom :D
8.
8.
Necreon
#6: A 4. szériás SF-et azóta játszom hogy megjelent, PC-n, billentyűzetről, és tökéletes...
7.
7.
Necreon
#1: Milyen maiak áráért, és az új részről lenne szó akkor ok? Kevesebb mint 9 euróért megkapsz 3 játékot, te sem gondolod komolyan hogy ennyiért "ok" lenne az új rész.

Az viszont elszomorító, hogy már Vitára is megjelent az MK9, már csak szinte porszívóra nem portolták, de PC persze sehol.
6.
6.
tundra
Van normális verekedős játék pc-re: Blazblue, Super Street Fighter IV, az más kérdés hogy billentyűzettel játszhatatlan.
5.
5.
nomator
1,2 gondolom nektek megvan a játék és kipörgettétek 6-szor mindent unlockoltatok hogy ennyire ismeritek a játékot. A kommentek nagyon épitő hatású jól megfogalmazott kritika volt;) (amugy az új MK nagyon is jó kedvencem a két playeres tag meccs)
4.
4.
Yagami Light
"Nem kell panaszkodni, hogy nincsen normális verekedős játék PC-re, mert most már van"
Ez ugye csak vicc. :) Ezeket bármikor szabadon le lehet tölteni emulátorosan és lehet velük játszani, ráadásul ezek retro játékok, ami nem feltétlenül rossz, de nyomába sem érnek a maiaknak.

Amúgy ez az új Mortal Kombat a legjobb része eddig a sorozatnak. Nem is gondoltam volna, hogy ennyire jó lesz.
3.
3.
#2: Szerintem te vagy az, aki lószart sem ér! Abba gondolom nem gondoltál bele, hogy ezzel a kis kijelentéseddel hány MK fant bántottál meg! Gondolom próbáltad az újat, aztán alkottál véleményt! Idióta!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...