Késik a Killzone első részének PS3-as verziója

  • Írta: zoenn
  • 2012. február 9.
  • Csúszás
Link másolása
A japánok nem mindig a precizitásukról híresek, erről tanúskodik a Killzone hivatalos Twitter-csatornáján elhintett üzenet, miszerint ismeretlen ideig késik a játék PS3-as átirata. Sajnos pontos időpont nincs. Az üzenet nem volt éppen biztató, lehet, hogy komolyabb gondok adódtak?

Nemrégiben röppent fel a hír, miszerint elkészülhet a PS2-ön hódító Killzone első része PlayStation 3-ra is, letölthető formában. Bár extrák nélküli, szimpla átirat lett volna, a munkálatok mégsem a tervek szerint haladtak, így a hivatalos Twitter-csatornán is megerősítették, hogy bizonytalan ideig csúszik a megjelenése.

Ráadásul úgy tűnik, mintha a Sony félvállról venné a projektet - már 2010 nyarán is felreppentek pletykák az átiratról, ám akkor a kiadó cáfolta a híreszteléseket, most pedig még iránymutató dátummal sem tudnak szolgálni. Reméljük, hogy a pillanatnyi zavar csak ideiglenes, és hamarosan egy igazi klasszikussal bővülhet a PSN felhozatala. Annyi biztos, hogy a Guerrilla Games egy még be nem mutatott, negyedik Killzone-játékon dolgozik jelenleg.

9.
9.
shatterhand
#7: a 3 az brutális és látványos (meg rövid)
a 2. meg szimplán szép még mai napig is (viszont az AI az ott van a szeren, meg a multija)
8.
8.
Yanez
#7: *2&3-at akartam irni.
7.
7.
Yanez
Imádtam az első részt!A másik kettő szerintem elmaradt ehhez képest a hangulatban,igaz csak a demójukkal játszottam,mert nem annyira jött be az 1&2,hogy megvegyem.
6.
6.
shatterhand
ezt kéne újraírni az új motorral
és nem killzone4et készíteni
5.
5.
Nebuloid
Szívesen várok rá többet ha nem csak egy sima SD port lesz!
4.
4.
killzone2
Vagy lehet megcsinálják,mint most a Halo-t az új grafikus motorral? Na az igazán nagy meglepi lenne. :D (Killzone 1 a Killzone 3 netán majd a 4 motorjával,de epic lenne :D)
3.
3.
killzone2
Lehet a Killzone 4-hez hozzácsapják majd,akárcsak a MoH esetében anno a Frontlinet! Az jó kis meglepi lenne. :D
2.
2.
Alex Menrich
Egészen elképesztő dolgokat produkál a generációban a Sony. Most kapkodnak már, eddig minden ráért. Így vagy úgy, de mellényúlnak szinte minden lépésükkel.
1.
1.
Mathia$
Talán rájöttek, hogy mégiscsak jó lenne átportolni HD-ra. Így nem 2 hetes, hanem egy hónapos munkájuk lesz. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...