Gotham by Gaslight - videón a törölt Batman-játék

  • Írta: zoenn
  • 2012. február 28.
  • Érdekesség
Link másolása
Nem szeretünk törölt játékokról írni, pláne, ha egy egészen elképesztő Batman-játékról van szó. Készült ugyanis egy komor hangulatú, steampunk kivetülés is a Day 1 Studios berkeiben, a népszerű képregény alapján. A Gotham by Gaslight már soha nem fog megjelenni, de most belenézhetünk.

A F.E.A.R. 3-ról és a Fracture-ről elhíresült Day 1 Studios egy Batman főszereplésével készült videojátékon dolgozott. A hangulat nem a megszokott univerzumra vall, elvégre a 19. században járunk, ahol a Sötét Lovag Hasfelmetsző Jack után kajtat. A Gotham by Gaslight egy hamisítatlan steampunk játék lett volna - szerencsére egy videó is tanúskodik erről.

A világ ködös és mocskos, denevéremberünk azonban látott volna a sötétben. Az éles hangulatváltás egy egészen egyedi játékká tette volna Gotham by Gaslightot, kár, hogy a THQ lelőtte a projektet. A Day 1 Studios 2009 és 2010 között dolgozott a címen, mely Xbox 360-ra és PS3-ra jelent volna meg. Egy remek produktummal lettünk kevesebbek. Vagy nem?

20.
20.
pucu9011
#18: nekem egyből szemet szúrt :D
19.
19.
wolfwarrior
Amit tudok a steampunkról az már elég szép de ezt Batman felszerelésével kombinálva....kár érte.
18.
18.
Dogmatix
#17: igen. De ha nem szólsz észre sem veszem :D
17.
17.
pucu9011
0:27-nél az egy másik Batman lenne?
16.
16.
Gaben X
én szerintem nem kár hogy törölték.röhejes volt ez az egész.
15.
15.
Guwrovsky
IMÁDOM a steam-punk stílust, plussz a Batmant...
hogy rohadjanak ketté! :B
14.
14.
The Lone Drow
Hát, ezért nagyon nagy kár. Noir+ steampunk + némi horror és már is kész lett volna a zseniális hangulat...
12.
12.
strike19
Kár ,hogy nem jelenik meg.Elbírok képzelni egy ilyen játékot.Nekem tetszik ez a steampunk stílus.
11.
11.
drakecsaj
Egyedi lett volna, bár furcsálltam az elején hogy egy kigyúrt állat a Batman, de szokható. A köpönyeg mozgása pedig tényleg nagyon jó.
10.
10.
filo551
#5: egyetértek. Főleg a steampunk kinézet az, ami nagyot dobott volna rajta
9.
9.
Daniee
Sztem gagyi lett volt volna, más karakterrel persze más mondanék, de egy Batman-ből ne csináljanak ilyet, csóri milyen nevetséges volt már abban szerelésben, abszolút megértem, hogy miért törölték ezt a címet.
8.
8.
giga321
Utoljára ami steampunk stílusú gameval toltam az a Damnation volt. De az valami retek szar volt. Ez nem lett volna rossz , a köpeny tényleg jól mozog bár nekem a csoki szirupra emlékeztet :). Lazán fel ugrott a ház tetőre azon szakadok XD.
7.
7.
Nebuloid
Jaja, palást fizika WOW! És igen, a steampunk valahogy nem dívik ma. :( Nembaj, most, hogy vége lett a Moder Warfare sorozatnak lehet Call Of Steam lesz 2 év múlva, és akkor már sok is lesz a sp játék.

Komolyra fordítva a szót, szomorú vagyok, hogy nem lett ebből semmi. Ha nem is doboz, de legalább letölthető címként megjelenhetett volna.

Ilyenkor elgondolkodom, vajon mennyi projectet törölnek a kiadók évente...
6.
6.
Split
(palást mozgás - és kinézet - isteni, kár hogy nem volt kidolgozva rendesen :) )
5.
5.
felegyi
Kár érte... megpörgette a fantáziám, lehetőség lett volna benne dögivel! Kicsit groteszk, de iszonyatos feeling árad belőle, még ha csak kezdeti stádiumban is van...
4.
4.
Split
Ejj, pedig de el tudnám képzelni ezt is. Érdekes, hogy a poszt-apokaliptikus világokra van igény, de steampunkra nincs... :(
3.
3.
Exnem
#1: El tudok képzelni valami olyasmit, hogy Jacket üldözi az angol rendőrség, és ezért egy kis időre Gothambe utazik, amíg lenyugszanak a kedélyek, és persze itt sem teázgatni tervezett.
2.
2.
Garfartix
Hát nemtudom. Ezt a témát én nem erőltettem volna, nyomozzon egy normális detektív Hasfelmetsző Jack után, ha meg már Batmanről akarnak játékot, akkor ő maradjon meg a jól megszokott kütyüivel Gotham Cityben.
1.
1.
Blyan000
Gondolom ez még meglehetősen kezdeti állapot lehetett... bár nem tudom, hogy akarták összehozni a londoni Jack bácsit Gothammel.
Az ötlet érdekes, de gondolom nem véletlenül lett lelőve...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...