Ingyenes DLC-t kap az Operation Raccoon City

  • Írta: zoenn
  • 2012. március 17.
  • Letöltés
Link másolása
A vérbeli Resident Evil-rajongók számára biztosan jó hír, hogy pár héttel az Operation Raccoon City megjelenése után ingyenes letölthető csomag érkezik a játék multiplayer módjához. Egy játszható karaktert kapunk, aki nem más, mint Jill Valentine. Ismerős? Miazhogy!

Európába március 23-án érkezik a Resident Evil: Operation Raccoon City. Ha eddig azon morfondíroztál, hogy a régi epizódokból szinte semmi sem hasonlít a csapatalapú harcot előtérbe helyező új eljövetelre, akkor most megnyugtatunk. Ingyenes DLC formájában elérhetővé válik Jill Valentine karaktere a játék multiplayer szegmensében.

Jillt az US Spec Ops oldalán irányíthatjuk majd, reméljük, bájos domborulatai mit sem változtak a Resident Evil 3: Nemesis óta - kétségtelen, hogy a leányzó a rajongók nagy kedvence. A csomag április 10-én jelenik meg PS3-on, és április 11-én Xbox 360-on.

A végleges játékra jövő hétig kell várnunk, először konzolokon futhatunk érte a boltba, míg a PC-s verzióért május közepén.

19.
19.
DON GONDOCS
Kipróbáljuk nehéz fokozaton meglássuk milyen:D
17.
17.
simon 555
#5: nem értem miért kell minden Resident Evil univerzumban játszódó játéknak túlélő horrornak lennie?Ez egy spin-off!Ami azt jelenti,hogy ugyan abban az univerzumban játszódik mint az előző játékok,de máshol.Más szereplőkkel.
Nem kell minden ebben az univerzumban játszódó játéknak túlélő horrornak lennie.Miért ne játszódhatna akció játék is benne?Ez olyan mint a Star Wars univerzum.Ott is többféle játék van és némelyiknek semmi köze a filmhez.Valamelyik akció és van RPG is.Van amelyik a filmek után játszódik van amelyik előtte(sokkal előtte) és van amelyik a filmek ideje alatt,de máshol.Ugyan az.Vagy vegyük példának a Mass Effect univerzumot.Valószínűleg az ME univerzumban is fog játszódni majd más kategóriájú játék mint RPG.Lehet lesz FPS is majd egyszer.Vagy egy sima kaland játék.Vagy bármi.Még akár egy űrharcos játékot is el tudok képzelni az ME univerzumban.Attól még azok is jók lesznek,igaz,hogy nem ugyan olyan kategóriák mint az eredeti ME sorozat,de ugyan abban az univerzumban játszódik.
16.
16.
dante92
#5: Nem csak a videók alapján gáz. Volt szerencsém két órát játszani vele. Nagyon vártam a játékot. Még ha nem is igazi Resident Evil. Ismerősnél két órát öltem bele. Sík hülye ellenfelek, 4 különböző zombi. Komolyan, mintha a zombik a Star Wars: The Clone Wars-ból jöttek volna! Gondolom mondanom se kell, mennyire gáz, mikor jön rád egy 30-as horda, aminek a fele tök ugyan úgy néz ki! Hemzseg a hibáktól a játék. De megint én leszek a szar szemét alak, mert képes voltam belenézni a játékba megjelenés előtt...Igazatok van, vegyétek csak tízezerért ;)!
14.
14.
DON GONDOCS
Ez egy ResidentE spin of mint az Resident Evil: The Umbrella Chronicles, The Darkside Chronicles. Egynek elmegy.
13.
13.
Gago90
Most őszintén kérdezem azokat az emberkéket akik szidják ezt a játékot....
Mit várnak ettől a játéktól? Tökéletes játék lesz, egyáltalán nem a félelem miatt készítették, hanem végre, csapatban gyilkolászd a zombikat egy városban.
Mindenki nagyon hasonlítgatja a Resi 6-hoz hogy jobb lesz, és szerintetek egy resi 6-nak mennyi köze lesz a rssi 5-höz mert sok hasonlóságot nem láttam.
Jah igen és ha 6 coop-os lesz akkor félelemről már le is mondhattok !
10.
10.
Zelgadis187
#1: Ja meg gondolom a fele olyan minöségnek is örülsz mint ami Boxon van.
8.
8.
Falcon
Engem nem érdekel ez a játék de ez még változhat!
7.
7.
shatterhand
#5: júj, ez már nem is resi. Akkor töltsd le a régi részeket azt tologasd a szobrokat benne. Egy olyat kiadnának full HD-ben akkorát hasalna,hogy meg se térülne. Én megvenném attól nem kell félni, de rohadt kevesen lennénk.

parasztosan: raccoon citiyben játszódik, 2. és 3. rész közt, resi karakterekkel. Ez egy multis mellékzönge. Ki az a fapados aki azon rágódik,hogy mennyire nem hasonlít egy igazi (pontosan milyen és melyik stílusban készült az?) resire.
Eddig nem tudtál jót multizni a resiben,most megteheted. Ezért készült és nem azért,hogy logikai feladványokat csinálj vagy hogy álló helyzetben lőjj.

Jön majd a resi6, mindneki várja ezerrel, azt majd ott is megy a fika ezerrel. Ahelyett,hogy játszanának,mindig csak sírnak az emberek. Ami nem tetszik nem kell megvenni, ilyen egyszerű.
5.
5.
Giga0509
Hát nemtudom,én néztem videókat róla de szerintem nagyon gáz.Ez már nem is Resident Evil,ez vmi eszetlen lövölde,de szvsz még annak is szar...Bár ez még csak 1 pálya volt,majd meglátjuk de eddig egy nagy 0-nak tűnik az egész játék.Majd a 6,na az ütős lesz.
4.
4.
NinjaNorb
Még talán a split screen is elfért volna mert a hiányába marad a 6:/ remélem abból nem hagyják ki
3.
3.
daenath
Ez jo hir, megha csak a multihoz is van, mas ceg is peldat vehetne.
2.
2.
DON GONDOCS
Kíváncsi leszek az egyjátékos részre.
1.
1.
Dogmatix
imádom hogy PS3-ra előbb jelennek meg a dolgok :)))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...