Borderlands 2 - bemutatkozik a Mechnomancer

  • Írta: zoenn
  • 2012. április 10.
  • Képek
Link másolása
Az idei PAX Easten - nagy meglepetésre - a Gearbox felfedte a Borderlands 2 ötödik karakterosztályát, a Mechnomancert. A robotokkal játszadozó hölgyike ugyan nem része az alapjátéknak, a megjelenés után, DLC formájában tölthetjük majd le. Itt vannak az első conceptek.

A Mechnomancer bejelentése mellett a Gearbox elhintette, hogy számos testreszabási lehetőségünk lesz karakterünk egyedivé varázslására. Az ötödik karakter a gyengébbik nem képviselője, aki egy hatalmas robotot - a D374-TP-t - irányítja. Egyelőre csak concept artjaink vannak róla, mivel ez a kaszt még fejlesztés alatt áll. Nem is készül el időben a játék megjelenésére, ezért csak utána, egy DLC formájában tölthetjük le.

Mind az öt karaktert teljesen egyedivé alakíthatjuk, köszönhetően annak, hogy új ruhadarabokat nyithatunk meg a küldetések befejezésével és a szintlépéssel. Ha megvannak még az első rész mentései, tartsd meg őket, hiszen exkluzív ruhákat és ábrázatot kapsz a Borderlands 2-höz!

Lesz egy speciális kiadás is, mely 149,99 dollárt kóstál majd. Képünk még nincs belőle, de az ígéretek szerint hasonlítani fog a játékbeli lootdobozhoz. A Borderlands 2 szeptemberben jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

7.
7.
Human reaper !!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁ fusson mindenki !!! Vigyázz, támad ! :)
6.
6.
Kocsis92
úgy tudom ingyenes lesz, akkor meg mi a baj azzal, hogy dlc? am nagyon böszme a robotja, tiszta zombis:D
5.
5.
wolfwarrior
#2: Pont ez jutott eszembe ,ki tudja talán lesz egy képessége amivel a közelben lévő legyőzött mechanikus ellenfeleket rövid időre maga mellé állítja az zsír lenne.
4.
4.
metercsiken
Baró lesz! : )
Ez a kiscsaj is jópofa, csak kár, hogy csak dlc!
Várom már nagyon.
3.
3.
Thane
Első gondolatom arra hogy DLC-ből: Anyád. :D
A többi viszont hogy új rucikat aggathatunk emberünkre stb az viszont fasza, első részben zavart kicsit hogy csak szineket választhattunk.
2.
2.
lesik20
Lehetséges hogy a neve a necromancer-ből jöt vagyis azok akik fölélsztik a holtakat
Csak itt gépekből?
1.
1.
giga321
Huhuu lehet kipróbálom ezt a karakter pedig először Zero vagy a Lilith szerű Siren csajszival ( nem vágom a nevét ) lettem volna majd még meggondolom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...