PC-re is jöhet az Alan Wake’s American Nightmare?

  • Írta: InGen
  • 2012. április 24.
  • Pletyka
Link másolása
Emlékeztek még, hogy szereztünk először tudomást arról, hogy az Alane Wake jön PC-re? Nem? Nos, itt egy kis emlékeztető: szemfüles arcok kiszúrták a játék a Steam registryben. Nem sokkal később pedig érkezett a bejelentés is. Most is hasonló lehet a helyzet.

A DSO Gaming szúrta ki a Steam registry listájában az Alan Wake's American Nightmare-t, ami persze azt jelentheti, hogy hamarosan a Remedy bejelenti a PC-s verziót - ezzel hasonló helyzet alakulhat ki, mint az Alan Wake PC-s megjelenése előtt.


Hamár Oskari Hakkinen, a Remedy vezetője korábban többször is azt nyilatkozta, hogy az American Nightmare megmarad XBLA-anyagnak, úgy tűnik, mégsem ez lesz a helyzet. A Remedy mostanában szereti hangsúlyozni, hogy a PC-s játékok újra a cég fókuszába kerülnek majd, amivel a gyökerekhez szeretnének visszatérni, ennek első jele volt az Alan Wake PC-s verziója.

16.
16.
12.
12.
Giggsy
Az első rész szerintem iskolapéldája volt, hogy hogyan lehet elszúrni egy jó alapötlettel rendelkező, nagyszerű milliővel rendelkező játékot. Adva volt egy nagyszerű sztori, jól kitalált karakterek, ügyes történetvezetés, nagyszerű hangulat, épp csak az egészet sikerült elkúrni a repetitív "menj 50 métert, öld le a sötétség megszállottait, menj tovább újabb ötven métert, újra öld le a sötétség megszállottait" játékmenettel. Semmi változás, semmi kombináció, semmi nyomozósdi, csak mész az erdőben egyedül, megölsz pár embert, aztán megint mész tovább. Ennél sokkal több lett volna ebben az ötletben.
11.
11.
frenkyboyhun
10.
10.
Dentorel
5.
5.
giga321
#4: Ne kiabáld el , mindjárt jön SEGG(eszki) Isten óvjon mindenkit.
4.
4.
Split
Nyújtsa fel a kezét, aki temette a PC-t! Jól látom, hogy most már senki nem meri felvállalni?
3.
3.
waker8
Az első is teljesen megérte az árát, és még egész jól is volt optimizálva, ez is tuti vétel lesz pc-re
2.
2.
giga321
1.
1.
nero66
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...