Falmer-küldetések és nyílpuskák a Skyrimben?

  • Írta: InGen
  • 2012. április 28.
  • Pletyka
Link másolása
Az internet ismét előásott dolgokat, amiknek a föld alatt kellett volna maradnia - legalábbis, a fejlesztők valószínűleg így vélekednének arról, hogy a legutóbbi patch-ben olyan fájlneveket találtak leleményes emberek, melyek egy jövőbeli DLC-re utalhatnak.

A RipTen kutatott fel olyan fájlokat a Skyrim javítócsomagjában, melyek arra utalnak, hogy valamelyik következő DLC-ben feltűnhetnek a Snow Elfek, és bekerülhetnek a számszeríjak. A havasi tündék vezetője a világhírű Havasi Tünde Herceg volt, aki csatába vezette népét az első emberek ellen, akik Tamriel földjére léptek. A másodkorban vívtak csaták a nordok ellen, ahol egy kisgyerek megölte a Herceget Moesringnál, aminek hatására a tündék seregei szétszóródtak.


A megmaradtakat vagy lemészárolták a nordok, vagy elmenekültek a föld alá, a dwemerekhez. Ami nyilvánvalóan rossz döntés volt, azok ugyanis mindenféle mérgező dolgot adtak nekik, amitől vakok és rondák lettek - ilyen formában találkozunk velük a Skyrimben, ők a falmerek. Most úgy hallani, Skyrim egyre több pontják támadják a lények, és azt pletykálják, hogy visszatérnének a felszínre, hogy újra elvegyék, ami egykor az övék volt.

10.
10.
MrBenjamintoto
9.
9.
Extol
Érdekesen hangzik meglessük ha kijön! De akad még ennél fontosabb javítás is bőven..... Nem is kevés sajnos.
8.
8.
Gaboo77
Ide vele! Csak tolják a fejlesztéseket nyugodtan, mert nagy kedvenc!
7.
7.
Dragonborn
Csak jöjjön már a komolyabb DLC
6.
6.
névtelenség
Eddig a pillanatig elégé elszomorított az a tény, hogy a kapocs szerkesztői ügyet sem vetnek a Bethesda és a Skyrim dolgaira (pl.: ingyenes dlc kaliberű tartalmak), illetve, hogy elég későn kerülnek ki az infók ezekkel kapcsolatban (már ha).

De ezt profin és gyorsan leközöltétek, és alaposan be lett mutatva a lényeg (nem hinném, hogy sokan vágták volna, hogy konkrétan mi is az a falmer).

Gratulálok és köszönöm a jó hírt!
5.
5.
shifteeh
úú de utálom a Falmereket, meg a csótányaikat. elő ne jöjjenek nekem :D
4.
4.
vaszil1
Hát a falmerek elég visszamaradott, mocsaiaknak néztek ki, úgyhogy biztos lesz egy góré, aki vezeti őket.
3.
3.
azureknight0715
Hát ha megnézzük tudnának egy jó történetet összerakni ebből. Pl A Tünde Herceget felélesztik és megindítja seregét a felszínre. Ez még jól is hangzik. Amúgy szerintetek van rá esély hogy majd ps3-ra kiadnak egy olyan patchat ami tartalmazza a már meglévő jó,hasznos addonokat pl testszépítő stb?
2.
2.
Thane
hmmm, lehet megnézem majd ujra? Számszeríj az jó féle cuccli.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...