The Last of Us - Annie Wersching a szereplők közt

  • Írta: InGen
  • 2012. április 29.
  • Hír
Link másolása
A 24 rajongókon kívül valószínűleg senki nem tudja, ki az az Annie Wersching, de ez nem jelentett problémát a Naughty Dog számára, amikor úgy döntöttek, szerződtetik a leányzót egy szerepre. Wersching csatlakozását maga a kreatív igazgató közölte Twitteren.

Neil Druckmann, a The Last of Us kreatív nagyfőnöke arra buzdítja a jónépet, hogy kövessék Twitteren Annie Werschinget, aki éppen most csatlakozott a Naughty Dog csapatához, és - meglepő módon - egy karakternek kölcsönzi majd a hangját, és valószínűleg kinézetét is.


Annie Wersching a 24 hetedik és nyolcadik évadában tűnt fel, mint női ügynök Jack mellett. Habár nem volt olyan brutális hangja, mint a Keifer Sutherland által megtestesített főszereplőnek, ezért kárpótolt mindenkit, hogy legalább olyan kemény volt, viszont rendelkezett két darab cicivel.

Így a The Last of Us egyelőre háromfős szereplőgárdával rendelkezik: Wersching mellett a brigádban van még Troy Baker és Ashley Jonhson.

7.
7.
p3ti
Ez szép és jó , de ha izgulni akarok akkor meztelenre vetkőztetem a bnőmet. Valami rendel trailer vagy gameplay video jobban érdekelne.
4.
4.
ReNegAdE
csatlakoznék az előttem szólóhoz!:)
3.
3.
treck
Szerintem az ide év(?) egyik legnagyobb durranása lesz. Remélem az E3-on hosszabban is prezentálják, és pontos dátumot is kapunk.
1.
1.
koffein
Jó lesz ez. Szeretettel várom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...