Elhagyta a THQ-t Danny Bilson

  • Írta: zoenn
  • 2012. május 30.
  • Érdekesség
Link másolása
Kilépett a kiadó szimpatikus megmondóembere. A hosszú éveken át EVP-ként tetszelgő úriember más irányú elfoglaltsága révén hagyta ott a THQ-t, helyét Jason Rubin veszi át, aki világszinten a termékfejlesztésért, marketingért és kiadásért felel majd a vállalatnál.

A termékfejlesztésért és THQ kulcsjátékaiért felelős marketing igazgató, Danny Bilson ma már nem erősíti a kiadó sorait - a vállalat hivatalosan is megerősítette az úriember távozását. Danny szinte minden jelentős cím esetében tartotta a kapcsolatot a sajtó munkatársaival, közvetlen, szimpatikus figuraként ismertük meg. Emellett távozott a cégtól Dave Davis, a legfőbb stúdió SVP-je is.

Bilson helyét Jason Rubin veszi át - róla azt kell tudni, hogy ő a Naughty Dog társalapítója, emellett direktori munkálatokat vállalt a Crash Bandicoot és Jak and Daxter szériákban, melyekből együttesen 40 millió példányt adtak el világszerte. Ezentúl tőle várhatunk hasznos infókat a kiadó játékaiból.

"Jason múltja az iparban önmagáért beszél, egyike az üzlet legfényesebb elméinek." - mondta Brian Farrell, a THQ vezérigazgatója. "Danny jelentősen hozzájárul a THQ sikereihez, köszönjük erőfeszítéseit, Dave-vel együtt jelentős része volt abban, hogy erős felhozatalt tudjunk felmutatni a játékfejlesztés során."

Rubin helye így üresen maradt, az ő korábbi pozícióját Jason Key CSO veszi át. Annyi biztos, hogy a Danny távozásával egy jövőbelátó, emblematikus figurát veszít a THQ, melyre mostanság erősen rájár a rúd.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...