A Halo 4-gyel is kompatibilis lesz a Surface

  • Írta: zoenn
  • 2012. július 11.
  • Hír
Link másolása
A Microsoft fejese, Don Mattrick a GameBeat 2012 konferenciáján elhintette, hogy a Halo 4 is működni fog a Surface tableten - ez az első olyan komoly cím, mely kihasználja a crossplatform lehetőségeket a SmartGlass alkalmazás segítségével. A redmondiak durva felhozatallal készülnek.

A Microsoft a múlt hónapban jelentette be a Surface nevű tabletet, mellyel belép az Apple által uralt piacra. A játékosok szemszögéből nézve ez annyit tesz, hogy a népszerű xboxos címek valamilyen formában fel lesznek vértezve a SmartGlass funkcióval. Az önállóan is futtatható címek mellett elsősorban a crossplatform lehetőségekre építenek a redmondiak.

Tegnap a GameBeat 2012 konferenciáján erősítette meg a Microsoft Interactive Entertainment elnöke, Don Mattrick, hogy a támogatott játék között ott lesz a Halo 4. Ezt az E3-on látottakhoz hasonlóan kell elképzelni: Xbox 360-on toljuk a 343 játékát, miközben a Surface-n számos kiegészítő funkciót érhetünk el.

Reméljük, a Halo 4 mellett számos first party játék is kompatibilis lesz a Microsoft tabletjével és a SmartGlass alkalmazással. 

11.
11.
SCR3AMN00B
#5: Figyelj akkor ennyi erővel minek veszel akármi mást? Ez olyan mintha azt mondanád hogy van egy asztali géped és TE akkor már NEM fogsz venni laptopot.
Ez egy táblagép/laptop mind a kettőnek megvannak benne az előnyei. Laptopnak pl. a billentyűzete.
De igaz, a kép alatt nem olvastam a szöveget. De ha ténylegesen futna rajta ugyanúgy megérné x360-at venni ;)
10.
10.
robogo98
9.
9.
bema695
#5: Ha úgy vesszük ez igenis egy laptop. Lesz belőle core i5-ös változat is, amin rendes "asztali" win8 fog futni. A Smart Glass pedig egy alkalmazás lesz, ami ezen fog futni. A HALO 4-et viszont szvsz tényleg esélytelen, hogy kiadják rá.
7.
7.
christopher24
#5: Nem "csak" a Smart Glass. Ez lesz a Micorsoft Windows 8-as tabletje.
6.
6.
Neo1989
Lehet én rosszul tom de eredetileg nem ezt hívták Surfacenek ?
http://www.teachertechnologies.com/wp-content/uploads/2012/07/470_micro207.jpg

5.
5.
Starkiller89
#3: Ez nem laptop...ez csak a Smart Glass cucc és hozzáraktak egy billentyűzetet...ha ezen is futna neked a HALO 4 akkor szted lenne értelme x360-at venni? Gondolkodj már egy kicsit mielőtt leírsz valamit...:D Jót nevetem, jó reggelt mindenkinek! :D
3.
3.
SCR3AMN00B
Ez már TÉNYLEG egy fullosnak mondható LapTop táblagép:D lehet be kéne szerezni egyet.. de kíváncsi vagyok hogy fog mutatni rajta a Halo 4. x360 tuti vétel ez is:D
2.
2.
christopher24
Egyre biztosabb, hogy aranyára lesz, de minden téren alázni fogja a mostani tableteket.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...