Gears of War: Judgment - megvan a pontos dátum

  • Írta: fojesz
  • 2012. július 16.
  • Megjelenés
Link másolása
Viharos sebességgel zajlanak az események a Gears of War: Judgment körül: nem elég, hogy a hétvégén az Epic Games gőzerővel promózta az új rész többjátékos módját, és kikotyogta, nagyjából mikor várható a megjelenése, mára befutott a Microsoft pontos érkezési dátumot takaró bejelentése is.

Miután a játékot az E3-on jelentették be, csoda kellett volna hozzá, hogy idén meg is jelenhessen, ennek ellenére a nemrég üzletek által megszellőztetett februári dátum már életképesebbnek tűnt, még ha nem is volt valóságalapja. Az Epic egyik Gears-felelőse, Rod Fergusson a hétvégi Comic-Conon árulta el, hogy márciusban várható a Judgment megjelenése, mára pedig az is kiderült a Microsoft jóvoltából: egészen pontosan március 19-én várhatjuk az új Gears of Wart.

A Judgment a tavaly véget ért Gears of War trilógia előzményeit meséli el, és nemcsak Baird és Cole történetét ismerhetjük meg majd jobban általa, de állítólag ez lesz az egyik legnehezebb és legintenzívebb epizód is. A játék fejlesztését egyébként nem egyedül az Epic Games végzi, besegít a munkálatokba a cég tulajdonában álló People Can Fly is. A Gears of War: Judgment multiplayer módja ezúttal is fontos szerephez jut, ezúttal a készítők kasztalapú játékmenettel rukkolnak elő.

17.
17.
Drazhar
Miért akar mindenki jövő tavaszra megjelentetni mindent!?
Remélem sürgősen tolják őszig, a francnak ez a rohanás.
16.
16.
rics92
#15: Ja emlékszem, az kb úgy ért, mint derült égből villámcsapás, elő is volt rendelve....
15.
15.
kopic
#12: De még az is lehet, hogy csúszni fog, mert a GoW 3-nál is az elején úgy volt hogy áprilisban jön, aztán szeptemberre csúsztatták.
12.
12.
markoci555
sokat kezdhetünk vele, eddig is tudni lehetett ügye hogy március, de az hol van még?, most nem tök mindegy hogy odaírnak e egy számot vagy nem
11.
11.
rics92
10.
10.
DON GONDOCS
Seggeszki? (szeretethiány)
8.
8.
MrBenjamintoto
Beküldtem a hírt de úgy látszik ez már nem jutott el hozzátok.
6.
6.
Ecetes sajt
"... állítólag ez lesz az egyik legnehezebb és legintenzívebb epizód is."
Úgy legyen!
5.
5.
fészpalm
#4: Semmi, csak rám jött a roham.
3.
3.
fészpalm
Tudom, hogy szép vagyok.
1.
1.
Dontrip
úristen mennyi játék jön az első negyedévben. :O
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...