NFS: Most Wanted - teaseren a multiplayer

  • Írta: zoenn
  • 2012. augusztus 11.
  • Videó
Link másolása
Nem volt kétségünk afelől, hogy a Criterion magvas többjátékos üzemmódot is mellékel az ősszel megjelenő Need for Speed: Most Wanted-be. Hamarosan bővebb információk látnak napvilágot, de addig érjétek be az alig félperces teaserrel! Kötetlen versenyzés a barátainkkal? Esélyes.

Az Autolog mellett azért még mindig a hagyományos, kompetitív multiplayer az igazi. Szerencsére ezt a Criterion is jól tudja, az ígérete szerint változatos és addiktív többjátékos szegmenst épít a Need for Speed: Most Wantedbe. Most egy rövidke teaser látott napvilágot - a teljes videót a jövő héten megrendezésre kerülő GamesComon vetítik le.

44.
44.
Darox
#43: Az is tervben van de mindent szép sorjában. Fontosabb kijavítani az interneten ha valaki téved! Ha kérdeznéd tökéletesen bevannak kalibrálva a prioritásaim!
43.
43.
Bandee0817
ejj, ejj, sok a feszültség, menjetek inkább csajozni xD
40.
40.
fészpalm
No bassza meg, három ugyanolyan című szám, pedig még egy kategóriába sem sorolhatóak:
http://www.youtube.com/watch?v=eAfyFTzZDMM
http://www.youtube.com/watch?v=lgT1AidzRWM
http://www.youtube.com/watch?v=FbjfAuIQQo0
Jajj, most mi lesz?! Szarok arra, hogy valaminek mi a neve, ha tetszik. Azt meg nem értem, hogy mi a szarért veszekedtek még itt. Mi lesz, ha megírod, hogy ez már nem NFS és nem Most Wanted? Mi lesz, ha megírod, hogy pedig ez milyen király? Meg fogja venni az, akinek nem tetszik? Nem. Max. letorrentezi, aztán végignyomja, és ha tetszik, akkor sem vallja be, hogy jó volt, mert neki a véleménye nem változhat, elvégre olyan sokat szarozta... hülyének néznék. Persze lehet, hogy tényleg szar. És????? Van bármi értelme ennek? Csak magatokat idegesítitek, és pazaroljátok az időtöket.
Amúgy shatterhandnek millió dologban igaza van, csak totálisan beszűkült látókörűek vagytok, és semmi mást nem tudtok, mint ugyanazt ismételni. Nem NFS (úgy látszik, ti továbbra is név alapján vesztek játékot), nincs tuning, rossz az irányítás (persze 1 percet nem irányítottátok), és a többi szarságaitok. Inkább szerezzetek egy nőt, vagy ha már van, menj el vele sétálni, keress munkát, vagy bármi, csak a hülye veszekedés helyett inkább csináljatok valami értelmeset.
39.
39.
greenmelon
#38: Látom neked se esett le... itt már senki se azon problémázik, hogy ez nem NFS, hanem nem Most Wanted! Könyörgöm, az alcímhez legalább legyen már hű a játék, főleg, ha azt még csak nem is számozzák második résznek!
38.
38.
Darox
#37: Hagyjad nemfogod őket meggyőzni. Ez a most a divat hogy jajj szar NFS... És tény hogy már Underground-nak sincs köze az NFS-hez, ha ugyanazt próbálnák eladni megint akkor meg jaaaaj bőr lehúzás. Az embereknek soha semmi nem jó. Vagy ottvan pl. Driver San Fransisco esete. Megjelenés elött: Fúúúj jaaaj ez nem Driver mekkora foshalmaz jaaaaaa... Megjelenés után az értelmesebbek: Hmmm... tévedtem, egész pofás. Kevésbé értelmesek: Hmmm.... hááát azért eeelmegy (azért végigtolja egészet meg titokban azt tolja 24/7 csak csökönyös beismerni.) Nincs értelme itt vitázni, a kommenteket sincs értelme olvasni mert minden hírnél csak ez megy...
37.
37.
shatterhand
#35: "mindenkit elküldesz a picsába akinek nem tetszik"
linkeld be lécci

Ti külditek el a pics.ba a játékot, én csak értelmes érvet próbálok adni ellen. Ez nem pics.küldés.
36.
36.
shooter1234
#34: Ez van, Sprite. Ha marad az irányítás olyan mint az új HP -ben, akkor részemről felejtős, amúgy talán megpróbálkozok vele, szerintem 2 órát ki fogok bítni ezzel a sz*r fizikával/kezelhetőséggel. És akkor még sokan ez miatt szidták az Undercovert, ami nekem kifejezetten tetszett (bár tényleg nem hozott nagy újdonságot, de legalább a kocsikat lehetett benne irányítani extrém driftelés nélkül, bár ha ez kéne akkor ott van a pro street és ott a drift mod majdnem ugyanez, meg a fizika is. Az már más tészta hogy a prostreet telefonra való megjelenésében is kb olyan sz*r volt az irányítás mint az új hp- ban, pedig az már hány éve volt java -ra)).
35.
35.
greenmelon
#34: Ez egy olcsó Burnout copy, licenszelt verdákkal, NFS néven. Attól még, hogy mindenkit elküldesz a picsába akinek nem tetszik, ez továbbra is így van.
34.
34.
shatterhand
#31: Lesza..om mi a játék neve,mert nem az alapján kezdem az ítélkezést. Megtudtok vmit ,hogy mi fog hiányozni a játékból és az alapján már le is van húzva. Azt se tudod miről fog szólni a játék, mibe lesz ez is más mint eddig.
33.
33.
shatterhand
#30: Undergroundnak se volt sok köze az első NFS-hez.
HP-nek se volt köze ennyi erővel
lehetne sorolni

A shift,run, undevover,stb pfff. Mégis mind NFS.
Egy dolog hogy nem tetszik jogosan vagy jogtalanul és egy másik,hogy egy játék ettől most miért is nem NFS. A tulajdon joga az EA-é. A vásárlóké meg az ,hogy megveszi-e vagy sem. Akinek már rég nem tetszik az NFS felhozatal úgyse fogja megvenni. Csak feleslegesen megy a "ez már nem is NFS".
32.
32.
robogo98
mi ez az alpáriság?
egyébként a forza 3 4 ben is van tuning
31.
31.
alexcargooo
#28: te azért vagy itt hogy beleköss,okoskodj mindenbe?visszanéztem a hozzászólásaid csak az van benne hogy ez nem úgy van meg te nem arra gondolsz meg ilyesmi-.-
30.
30.
aruha
#28: Hát de akkor ne használják egy teljesen másik játékuk nevét ha szinte köze sincs a másikhoz...oda lökhettek volna vmi alcímet vagy egy 2est mert 2 különböző játék ugyanazon a címen... na mind1..majd kiderül
29.
29.
shatterhand
#25: Árkád cuccban hol van 8G-s terhelés? Szimulátorban meg miért nincs örökös game over, ha falnak mész 300al?
28.
28.
shatterhand
#27: Nem tök mindegy ki milyen játékot vesz és miért? Ha nincs benne festéses tuning akkor ezt a játékot csak a neve adhatja el? Ezeket is többnyire azok mondják akik úgyse veszik meg, de ők megmondják a tuti,hogy akik megvették azok miért.
27.
27.
alexcargooo
bírom amúgy hogy itt fikázza mindenki (köztük én is) és a megjelenésre rá 2 héttel azt halljuk hogy nagy siker a most wanted...gondolom azért mert van egy csomó olyan ember aki csak azért veszi meg mert nfs és akkora fan hogy még tetkója is van róla,a többit meg megveszi anyuci,apuci a 8-14 éves fiacskájának mert megérdemli és olyan szépen könyörgött...
26.
26.
Dark_Temptation
na az előző trailer is ugyan ilyen fos volt mint ez !
25.
25.
rocket182
cigánymerci meg mclaren f1 ami 897456454km/h val megy és közbe driftel és közbe kiüti 8G terhelés alatt 5647864jJOUL-al a kámáróm eszesz buythisgame editiont. FASZA! ezkell a népnek.
23.
23.
Darox
#22: Volt Bentley meg Bugatti is HP3-ban.
22.
22.
shatterhand
#20: nem a bugatti veyronra gondolsz?
20.
20.
Game Fan
#19: Nekem nem rémlik. De a 2010-es HP-ban tutira volt.
19.
19.
manderel
#17: A Carbonban volt Bentley én úgy emlékszem.
18.
18.
dvs00
Nem értem miért az előző generációs SL Mercedes-t tették be a játékba... Az új licencere nem volt pénz?
17.
17.
dvs00
Hahh,... Bentley még nem volt NFS-ben.. De javítsatok ki ha tévedek én nem emlékszem.. A sorban a hetedik autó egy Continental cabrio. (:
16.
16.
alexcargooo
#15: szerintem már van NFS klub ahol sírnak :D de nekem sem nagyon tetszik úgyhogy megyek is sírni egy kicsit >
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...