F1 2012 - fejlesztői napló újonc pilótáknak

  • Írta: zoenn
  • 2012. augusztus 11.
  • Videó
Link másolása
Először is a Codemasters bejelentette az idei Formula 1-es szezont feldolgozó videojátékának megjelenési dátumát, s emellett befutott az új fejlesztői napló is. A Young Driver Test módban az alapoktól kezdve ismerhetjük meg egy versenyautó irányítását, felkészítve minket a futamok kihívásaira.

A Young Driver Test felel meg az F1 2012 oktatómódjának. Egy feltörekvő, fiatal pilóta bőrébe bújunk: tehetségünket csillogtatva tanulhatjuk meg a sportág csínját-bínját, miközben csapatunk tagjai hasznos információkkal látnak el bennünket. Egy versenyhétvége számos kihívást tartogat - szorgalmasan tanulva viszont megállhatjuk a helyünket. Adott esetben a valóságban is ugyanúgy történik minden, mint a játékban.

Az F1 2012 szeptember 21-én jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

12.
12.
Quent1n
#11: Blu-Ray -nek elégnek kell lennie :D gokartozást csak úgy képzelném el, hogy 1-2 futamot egy sztori mód kedvéért aztán rendes GP2-es szezon és utána F1. :) PL. ha 2012-es játékról beszélünk akkor egy kis retro gokart, egy 2011-es GP2 es szezon és aztán a 12-es F1 mint újonc pilóta. FIA sajnos tleg beleszól túlságosan is. :/ Normális pódium himnusszal pezsgőzéssel (akár FPS nézetből szerintem poén lenne! :) ) , törésmodell ezek alap dolgok. Interjúkat is lehetne finomítani mert az pl. jó ötlet volt .

Codie jó játékot csinált az F12010-el de ott le is ragadtak.
11.
11.
SSJ Gábriel
#8: Az FIA nagyon megköti az f1-es játékok készítőinek kezeit.Ha jól tudom,még a matricák sem a helyükön voltak amikor kijött a játék (F1 2011). Ezzel a mentalitással már csírájában agyonlövik a jó ötleteket. Innentől kezdve nem lehet többet kihozni egy F1-es játékból. Pláne nem egy GP2-s részt. Gokartnak meg F1-es játékban helye nincs. Ráadásul ha mégis benne lenne,akkor gokart pályák is lennének a játékban (merthogy nem fogsz Monzában gokartozni,az fix) és azoknak a pályáknak is az elvárt grafikát adni... Plusz a textúrák,egyéb nyalánkságok. Mellesleg akkor a kocsik skinjei is évenként cserélődnének,és ha gokart van,akkor az F1-es játékba csak a GP3-mal meg a GP2-vel kerülhet bele. Ez meg már így együtt feltelepítve többet foglalna mint a Rage és a Witcher 2 együtt... Szóval a koncepción nem sokat lehetne alakítani/csinosítani. Egy normális pódiumot lehetne csinálni,himnusszal meg minden mással. Na meg a törésmodellt. Egyebet nem igazán.

Egyébként meg: így is csoda,hogy volt egy Codemasters,aki kitalált egy,az F1 challenge 99-02-nél élvezhetőbb koncepciót.
5.
5.
DarkLord
#2: Én ugyanígy vagyok vele ahogy te, első 2-őt megvettem elég volt belőle, ezen is látszik, hogy ugyanaz a grafikai motor alatt megy semmi változás ezen a téren az eső ugyan olyan jó, mint eddig, annyit már nem ér, hogy pénzt fektessen bele az ember 2 vétel után. Persze akinek ez lesz az első vétele a sorozatból ő biztos örülni fog neki, mert a látvány világ eddig is jó volt ebben is az lesz, de ez sajnos nem minden és gondolom a többi részletben nem lesz egetrengető előrelépés...
2.
2.
Elegost
#1: grafika az jó lesz, eddig ezért vették meg a játékot, nem hiszem, hogy azt elcseszik. nagy forma 1 rajongóként megvettem a 10-t meg a 11-t, de erre már nem költök. csinálgassák tovább a szutykot engem már nem zavar
1.
1.
zsoze
remélem nem ilyen rusnya lesz a grafikája :S
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...