GTA V - tenisz és ejtőernyőzés az új képeken

  • Írta: zoenn
  • 2012. augusztus 22.
  • Képek
Link másolása
Nem tudjuk mi ütött a Rockstar Games-be, de tény, hogy egy héten belül immáron másodszor jelentkeznek új Grand Theft Auto V látnivalókkal. Több hónapos hallgatás után ez már igazi dőzsölésnek számít a rajongók körében. Krosszmotorozunk, ejtőernyőzünk és teniszezünk az új részben.

Újabb három kép landolt a Grand Theft Auto ötödik részéből, mely nem kiszivárgott anyagok, hanem egyenesen a Rockstar jóvoltából kaptak szárnyra. Az első képen valódi sárdagonyázásnak lehetünk tanúi: izgalmas terepmotorozás pillanataiba tekinthetünk bele. Van itt felhő, por és elmosódott grafika. Már biztos, hogy a természet lágy ölén is közlekedhetünk, nem szorítkozunk csak a kijelölt utakra.

A második képen egy teniszpályát láthatunk. Remélhetőleg ez azt jelenti, hogy újabb minijátékkal bővül a felhozatal, s mi is kipróbálhatjuk ezt a sportágat unaloműző gyanánt. Talán még a haverjainkat is elhívhatjuk némi pattogtatás erejéig?

Visszatér az ejtőernyőzés is, legalábbis erről tanúskodik az utolsó screenshot. Némi szabadesés után nyithatjuk az ernyőt, akár szervezett keretek között. Ez a lehetőség a San Andreasban debütált, s a GTA 5-ben is hódolhatunk neki.

Hegyek-völgyek, mesteri vidéki terep, ez tényleg elragadó - várjuk az újabb finomságokat! Köszönjük, danez11!

70.
70.
Stewen
Láttátok a Cheeta kocsi rendszámát ??? San Andreas - baki vagy szándékos ?
69.
69.
Dragonborn
Ezt látva és a Rockstar munkásságát ismerve elég tartalmasnak ígérkezik
68.
68.
MrZombieEater
A GTA 4 nem volt visszalépés. Hihetetlenül élethű lett a sorozat. Ezért vagyok kiváncsi, hogy az ötödik résszel merre lépnek. Szerintem meghagyják a realisztikusságot, és visszahozzák azt a sok kis baromságot a SA-ból. Erre a teniszes kép is bizonyíték. Ha jól következtetek, akkor meg fog születni a tökéletes GTA. :D
65.
65.
Quent1n
Nem kell parázni volt még azért egy RDR a GTA IV óta, ami sokkal jobb játék. Ha abból indulnak ki akkor jó lesz ez! :)
64.
64.
X-Master
Remélem az lesz, hogy mivel a GTA 4 sokaknak csalódás és visszalépés volt (nekem is), az 5-be beleadnak apait-anyait és megcsinálják a világ legjobb játékát, ami végre a San Andreason is túltesz, aminek már rég itt az ideje, hisz lassan egy évtized eltelt azóta.
61.
61.
bendikee
#50: szerintem nem vagy egyedül.
60.
60.
bendikee
Szerintem jó hogy a GTA 5 elhajaz más irányba, valami változatosság kell. Na de attól hogy ilyen jó, attól még lesznek fasza küldetések és a multi is biztos jó lesz.
59.
59.
Split
#49: Nem mernék már mérget venni rá, de mintha másnak sem tetszett volna. Az a baj, hogy lusta vagyok már visszaolvasni... :)
58.
58.
Wizard8
#55: GTA 4 el nem volt semmi baj. PCsek részéről ment a QQ, hogy rosszul lett átírva. Amit én nem is értek, GTA 3 óta inkább konzolos játék.
57.
57.
alexcargooo
már előre látom, hogy hogyan fogok leugratni arról a hídról és kiugrani a levegőben,aztán szétkenődni a sziklákon és röhögőgörcsöt kapni XD
55.
55.
assassin
Szerintem nagyban fog hasonlítani a SanAndreas-ra, az előző képeket is végignézve. SA volt a best, gta 4 volt a legalja. GTA 5 Bízok benned!
53.
53.
simon 555
#47: A rendes story mindig is adott volt egy GTA-ban.
Sablonos,de ezért szeretjük.A GTA nem a story végett vált naggyá hanem mert azt csinálsz amit akarsz.
Én nemrég vettem meg a GTA4-et PS3-ra és már van benne 40+ órám és még nem értem végére a storynak mert annyit el tudok benne szórakozni.Ha ez nem lenne akkor már nem is lenne GTA.
52.
52.
Uhu123
Nagyon valószínű, hogy jövő Márciusban jön!
http://gtaplace.hu/hir/1243/gta-v:-miert-lehetseges-egy-marciusi-megjelenes
51.
51.
DevilGamer
Szép kidolgozott grafika, új mini játékok és szerintem golfozni is lehet majd. (Nem vagyok benne biztos.) És rengeteg vehető házak.
50.
50.
SIDeus
Szerintem nagyon jó lesz én már nagyon várom.
49.
49.
randall13
#43: In fact én voltam/vagyok az egyetlen akinek nem tetszik xd
47.
47.
samatagrav09
#43: Az egy dolog hogy sandbox de legyen rendes story vagy egyáltalán ne legyen legyen olyan hogy menj öldökölj és ennyi mert kb ez az élvezet benne.
46.
46.
samatagrav09
#41: Azért van különbség a két dolog között.
45.
45.
Hardy
Ugyanolyan uncsi lesz mint a 4....... ;)
44.
44.
metercsiken
#37: Egyetértek.
Ha tényleg nem kötelező!? Egyébként elég idegesítő lehet egy idő után!
43.
43.
Split
Azigen! Visszaolvasva a kommenteket mindenki railshootert szeretne? A GTA széria azért vált naggyá (és ezzel egyet lehet érteni vagy vitatkozni vele, de a tény az tény) mert sandbox. Ennyi. Mehettél, indokolatlanul ölhettél civileket, lophattál kocsit. Erről szól a játék. Itt a sztori a plusz elem, nem pedig a motorozás, vagy a repülőzés.

Értem én, hogy valakinek ez a stílus már nem jön be, hát Istenem van ilyen. De hogy olyat írnak egyesek, hogy "hátha erre van igény, én inkább nem kérek belőle". Elég flegma módon van megfogalmazva, és igazából csak ez az egy szösszenet inspirált csak arra, hogy replikát írjak.
42.
42.
wattdafakka
Egy játékba épített programmal lefényképezhetnénk az arcunkat és az lenne a főhős, és mindenki boldog lenne :D
41.
41.
simon 555
#38: Akkor a játék is fölös dolog mert ennyi erővel akár te is elmehetnél autót lopni meg száguldozni,bankot rabolni meg rendőröket gyilkolászni...
40.
40.
Uhu123
#39: Mondjuk nekem gyengém a karakter testreszabása játékokban. (Nem, simsezni nem simsezek!!) Nagyon szeretem, a minél részletesebb karakter kosztümizálást :)

GTAkban beérném egy San Andreasban látott testreszabással.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...