Real Racing 3 - durva autószimulátor iPhone 5-re

  • Írta: zoenn
  • 2012. szeptember 13.
  • Bejelentés
Link másolása
Az EA fejese, Rob Murray mutatta be a tegnap este lezajlott Apple-bemutatón a Real Racing 3-at, mely már tényleg konzolos szintű grafikát ígér iOS-re. A mobilos autószimulátor teljes mértékben kihasználja a frissiben bejelentett iPhone 5 képességeit. Nem hiszed? Csekkold a látnivalókat!

Újabb mérföldkőhöz érkeznek a mobilos játékok. Az Apple tegnap esti sajtótájékoztatóján a fő látványosság kétségkívül az iPhone 5 bejelentése volt, ám nekünk, játékosoknak nem elég a hardver, alkalmazás is kell rá. Rob Murray, az EA fejese a helyszínen prezentálta a Real Racing 3-at, mely egy vérbeli autószimulátor lesz iOS-re. A játékot ugyan már augusztus elején bemutatták, de most már tudjuk, hogy a káprázatos, konzolszintű grafikához már az iPhone 5 A6 processzora dukál.

A Real Racing 3 fel lesz vértezve az ún. time-shifted multiplayer funkcióval, mely lényegében egy aszinkron fícsör. Lehetővé teszi a játékosoknak, hogy egymás ellen versenyezzenek, miközben nemcsak a másik szellemautóját látják. A készítők kecsesebb irányítást is ígérnek az év végén megjelenő Real Racing 3-ba.

19.
19.
attilag78
18.
18.
attilag78
Time-shifted multiplayer demo a keynotebol: http://www.youtube.com/watch?v=JieciXmlwgs.
17.
17.
attilag78
#11: Lesz Androidra is, ahogy a Real Racing 2 is megjelent ra. A GS3-on vagy a One X-en biztos jol fog mutatni.
15.
15.
attilag78
ja, konzolgrafika: a Vita szebb, nezz meg egy WipEout 2048-at pl., a 720p/60fps Forza 4 meg nagysagrandekkel jobb, ez nem ketseges (persze mondhatnam a GT5-ot is, mielott valaki megszolna :) )
Az egesz csak sales/marketing duma. Nagyon szep, az teny, de helyen kell tudni kezelni. Ahogy Godan irta, mar a masodik resz is szep volt, es es egyertelmuen jobb nala.

(Amugy erdemes Youtube-on megnezni egy-ket iOS Need For Speed Most Wanted videot. Azt is a Firemonkeys csinalja, mint az RR3-at, eleg tutin nez ki az is.)
14.
14.
attilag78
@zoenn: a time-shifted multiplayerben a Real Racing 3-ban pont az a lenyeg, hogy NEM a haver szellemautojat latod, hanem valodi resztvevokent lesz ott. Tehat akar pl ki is lokheted es ezzel befolyasolhatod az eredmenyet. Szellemauto a Real Racing 2-ben most is van.

Android-fanok: lesz RR3 Androidra is, nem kell aggodni. Kulon orulok neki, mert igy meglesz az esely, hogy lesz Ouyara valodi kontroller tamogatassal (a Mac-es RR2-be nemreg raktak bele), sot - es tudom, hogy ez igazi vagyalom, de ugye a remeny hal meg utoljara - a RR3 igy akar lehetne PlayStation Mobile-certified is, azaz jatszhatnam a Vitan is, trofeakkal meg minden... Aztan felebredek, es bilibe log a kezem :)
13.
13.
TheJoKeR
#12: Jah ebből a szemszögből tényleg igazad van, elismerem:) Nem vagyok troll nyugi:D Csak valahogy tényleg nem bírom epüléket, bocsi:D
12.
12.
galmat
#9: Első gondolatom: troll.

Második: Azért szeretik a fejlesztők jobban az iOS-t, mert ott van bevételük, míg Androidon mindenki warezol, nézz utána eladási statisztikáknak. Másrészt androidos telefon annyi van mint égen a csillag, így marha nehéz optimalizálni játékokat, és anyagilag se éri meg a fejlesztőnek.

(ismerős a szitu? PC vs konzol.)
11.
11.
TheJoKeR
#10: A lényege az akart lenni igazából, hogy miért pont iOS-re adják ki a játékot. Miért nem fejlesztik android-ra is, stb. De ez megint olyan, hogy PC meg Konzol exkluzív. Apple-nél van a pénz oda mennek a játékok:/ Legalábbis nem hiszem, hogy egy nagyobb kategóriájú Androidos gép nem bírná el ezt.
10.
10.
Alienji
#9: És amit írtál annak mi a köze a Real Racing 3-hoz? Te irogatsz direkt olyan hozzászólást, amibe tuti, hogy valaki beleköt.
9.
9.
TheJoKeR
Erre a "szutyokra" adják ki. Nehogy most ezért az Apple fanboy-ok itt arcozzanak, hogy hogy mertem szutyoknak nevezni, mert az. Ennyi pénzért legalábbis. Főleg, hogy - nevezzük úgy, versenytársa - a Samsung Galaxy S3 sokkal jobb. Azon biztos nem menne el. Hahh.
És mégegyszer nehogy nekem valaki itt háborogjon, hogy szidom az Apple-t:D Nem szidom, csak egyszerűen nem látom lényegét, hogy miért jobb, ha kidobnak egy újabb iPhone-t ami egy kicsit hosszabb, mint az előző és már hűha van miatta (gondolom van több újítás is benne...de őszintén, leszarom:) )

Nem vagyok Samsung fanboy egyébként. Ezért még felhozhattam volna még az Xperia S-et is akár, vagy akármelyik HTC-t.
8.
8.
Stranger
7.
7.
dankkey
#6: uncharted kb ilyen a vitán is bár ott kidolgozottabbak a tárgyak és a közeli dolgok, a távolban lévő dolgok meg nem pixelesek, tehát sokkal szebb mint ez. a mortal kombat annyira nem lett szép, de nem a vita hibája, hiszen az uncharted ott (IS) bebizonyította, hogy mire képes a gép (és ez még nem is a maximum)
6.
6.
adam6751
#5: de mielőtt még bárki félre értene,a grafikája tényleg nagyon jól néz ki.
és én ehhez nem értek,de a ps vita mennyivel szebb???(szerintetek)
5.
5.
adam6751
hát nem tudom,az autós játékok mindig szebbek minden platformon :/
2.
2.
lesik20
Hot DAMN! Számomra a iPhone megfizethetetlen luxus de ez az első alkalom amikor egy MOBIL játék lenyügöz a grafikájával.
1.
1.
markoci555
gondolom döntögetni kell a kanyarodáshoz, azt nem szeretem
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...