Hitman: Absolution - videón az eszköztár

  • Írta: fojesz
  • 2012. szeptember 17.
  • Videó
Link másolása
Legyél a csendes megoldások híve, vagy darálj le mindenkit, teljesen mindegy. A Hitman: Absolutionben számos eszköz áll a rendelkezésedre, gyakorlatilag bármit felhasználhatsz a küldetésed teljesítéséhez. A legújabb trailer az eszköztárból kínál ízelítőt - természetesen a zongorahúr még mindig menő!

A Hitman: Absolution továbbra is megadja neked a lehetőséget a választásra: eldöntheted, hogy agresszor módjára, sorra ledurrantod a munkádat hátráltatókat, de természetesen a hagyományokhoz hűen végig is osonhatsz a pályán, közben pedig változatos módon, csendben teheted el láb alól az őröket és a rosszarcúakat. A 47-es még WC-pumpával is tud ölni, tessék, a bizonyíték:

12.
12.
DarkLord
Eddig bármi videót láttam róla egyre meszebbnek tűnik a megjelenés :D ...ez nagyon ott lesz a szeren!
11.
11.
AIlspah
10.
10.
McDuff
a végén a katana durva volt!:D ajjj de messze van még az a november:(
9.
9.
giga321
Biztos hogy többször is végig fogom vinni. 1x assassinkodok máskor brutálkodok ^^
8.
8.
simon 555
#4: Eddig is lehetőség volt a darálásra.
Szórakozni jó miután már valaki sokszor végigvitte lopakodva.
A választás a játékosé.Attól,hogy a darálást reklámozzák szerintem az eddig látottak alapján sokkal jobb lesz a lopakodós mód mint az előző részekben több lehetőséggel.Csak ugye el kell adni valahogy a játékot a nem rajongóknak is.
7.
7.
elite_hun
Igen emberek, ezt is végig lehet vinni úgy hogy alig gyilkolunk meg valakit a pályán, de ez a trailer most direkt a nyilt harci fegyverek bemutatásáról szól. Nyilván aki játszott az előzőkkel az ezt is silent assassin szinten akarja megcsinálni...
5.
5.
sober
4.
4.
Mortis
Aki a Hitman-t akciójátékként akarná játszani, az megérdemelne egy méretes kokit a fejére. De ugye az a gond, hogy a fejlesztők ezúttal ilyenek alá adják a lovat...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...