FIFA 13 - fejlesztői napló a kommentárról

  • Írta: zoenn
  • 2012. szeptember 24.
  • Videó
Link másolása
Az EA Sports külön fejtágítást szentelt a játékban hallható új és jobb kommentárnak. Bár a jelen darab az angol narrátorok munkáját mutatja be, hasonló ütemben javult a magyar Hajdú B. Istvánnal és Faragó Richárddal felvértezett szakmai eszmecsere. Mintha tényleg egy TV-közvetítést néznénk.

Ha hihetünk a tegnap napvilágot látott fejlesztői naplónak, az idei FIFA-ban nagyobb figyelmet szenteltek a meccsek alatt hallható kommentárnak. Talán már kevesebbet esik meg velünk az a malőr, hogy véletlenszerű és irreális hozzászólásokat hallhatunk a szakmai tudorok részéről. A FIFA 13 szeptember 28-án jelenik meg iOS-re, 3DS-re, PC-re, PS2-re, PSP-re, PS3-ra, Vitára, Wii-re és Xbox 360-ra.

10.
10.
biizrqe
Sziasztok, aki eredeti FIFA13-al rendelkezik és szeretné magát megmérettetni a Magyar FIFA közösségben, annak ajánlanám az ESL-t.
Hetente több kupák, nyereményekkel és a Magyarország legjobb FIFA játékosaival játszhattok.

Részleteket esl oldalán találhattok.
ESL HUN Ladder:
http://www.esl.eu/hu/fifa13/1on1/ladder/rankings/?start=0
9.
9.
Kurta
Elég érdekes ha nincs benne a Camp Nou,így tényleg nincs az embernek kedve elkezdeni egy karriert a Barcával ,bár az érdekes hogy Messi van az összes Fifa boritóján de a stadiont nem voltak képesek beletenni... -.-
8.
8.
RaZe_G'
#3: Le lesz butítva a ps2 szintjére, nézz meg egy FIFA 12 gameplay videot ps2eset. :)
7.
7.
Hab
#6: Itt az ideje csapatot váltani, nem ám mindig csak a divatos latin színészeket komálni... :P Amúgy tényleg vicc ha nem tudják belerakni, BL lincenszet is igazán vásárolhatnának. Én hiányolni fogom a kommentár bakikat, mindig is imádtam amikor a félpályánál kolbászolok erre elüvölti magát Hajdú B.: "és gólt lő a bayern münchen" :DD Az ilyen bugok miatt érdemes élni.
6.
6.
dzsiádzsó
Inkább arról beszéljenek miért nincs benne a Camp Nou? Kell a aszomnak a játékuk, kb egy karriert nincs kedvem elkezdeni így Barcával, kuka a játék, és nevetséges! PES-nek van pénze BL licenszre, meg stadionokra, a 10x többet eladott Fifa-nak 0 pénzből fejlesztett alig változó gagyi részeinél meg nem?! Menjenek a ....
3.
3.
DevilGamer
#2: Hát de, ez a játék kb. 512mb videó memóriát, 1gb ramot igényel. Ezt bírja a PS2?
2.
2.
RaZe_G'
#1: Még mindig rengeteg embernek van PS2-je, gondolom még megéri, ezért.
1.
1.
DevilGamer
PES 13 után FIFA 13 ez ám az időzítés gamekapocs (Y), csak ugyanúgy mint PES-nél itt is megjelenik PS2-re. Hogy?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...