Guild Wars 2 - választ kapsz a kérdéseidre

  • Írta: zoenn
  • 2012. szeptember 24.
  • Videó
Link másolása
Szépen fogy a Guild Wars 2 - főleg, hogy már újra lehet kapni a boltokban. Biztosan vannak még olyanok, akik hezitálnak a vásárláson, az ArenaNet most szeretné megkönnyíteni a dolgukat. "Mi fán terem a Guld Wars 2" - erre a kérdésre kapjuk meg a kimerítő választ egy trailer keretében.

Az ArenaNet nagyköltségvetésű MMO-ját számos aspektusa különbözteti meg a hasonszőrű alkotásoktól: ott van a személyre szabott történet, a dinamikus események, a World vs. World küzdelmek és számos más dolog. A kasztokról és a fajokról is értekeznek a következő videóban:

22.
22.
Tywin Wrex
A Warhammer online óta nem vártam mmo-t ennyire mint a GW2-t!!!
21.
21.
mephi
Izlések és pofonok, én kifejezetten örülök, hogy nem olyan mint a wow, egyáltalán nem hiányzik a végéről nekem az instázás. Megértem, aki erre vágyik, de az ezt itt nem fogja megtalálni.
A fogyó játékosokról csak annyit, hogy jobb is ha idővel apránként lekopik az a réteg, akik nem ebben a játékban találják meg a számításukat, akik lvl80an után bambán néznek, hogy mi van. :)
20.
20.
Lorthirash
Csak megkell nézni játék eladási toplistát sehol sincs már a gw a diablo meg még mindig ott van de majd jön wow és felmegy élre. Bár a wow gc most is 4.
19.
19.
Lorthirash
Hát semmi izgalom abban hogy azér szarakodsz hogy meglegyen térkép.
Számomra megbukott a game lapossá unalmassá vált föleg hogy a ratingelt 5v5pvpt nagyon gyorsan meguntam.
És én így el is adtam WoW ennél ezerszer többet ér(de ez az én véleményem)
Főleg hogy most jön kieg.
Én majdnem biztos vok abban hogy a gw2 sehol se lesz 2 hònap mulva ennek már most is mutatkoznak jelei ha egy pár statisztikát megnéz az embr vagy
akár meglehet majd nézni xfire statisztikát is elvégre mégis 22milio felhasználó van.
Tehát ennyi ez minden részemröl.
Ja és nem vagyok semmi bizonyítgatásra kíváncsi gw2 vel kapcsolatban hogy így jobb me úgy meg ezér meg azEr mert nem igazán érdekel. XD
18.
18.
goblinfing
#13: Kihagyom..a területek nem annyira érdekesek hogy végig toljam újra.
15.
15.
markoci555
én megvettem, csak besétáltam a boltba és levett a srác egyet a polcról, ilyen egyszerű
14.
14.
drat576
#13: csak eggyel, Charr rangerrel, de gondolkozok egy Sylvari guardianen is :)
13.
13.
Harkat
#11-12:
Arra gondoltatok, hogy több kasztot is kipróbáljatok más fajjal? Mert szerintem az még tud hozzá adni jó pár óra játszhatóságot.
Vagy eddig hány karakterrel vittétek végig, és mi volt az?
12.
12.
drat576
remélem az ArenaNet belehúz, hogy meg tudja tartani a játékosait, kicsit mellékvágányra raktam most a játékot, van pár achi amit talán majd begyűjtök, a map megvan 100%-ra, story kész, nagy ritkán járok a guilddel dungeonozni, meg picit kraftolgatok és kb ennyi...remek játék, de kicsit túl sok órát öltem bele túl hamar és még az a szintű content ami nekem kéne nincs igazán benne
11.
11.
goblinfing
Az első pár hét után bejött de aztán ellaposodott és marhára meguntam..egyszerűen úgy éreztem mindig ugyanazt látom minden zonába..Nekem ez nem jött be, lehet másnak tetszik de nekem csalódás volt.
9.
9.
giga321
8.
8.
mdr88
Tudom két kattintás lenne... de akkor ezt most konkrétan megveszem és utána semmi havidíj csak játék orrvérzésig?
7.
7.
Fronter
#3: Borderlands 2-ről jut eszembe, hogy abból is milyen jó lenne egy MMO! :)
Szerintem is remek lett a 2. része, nagyon jó ez az akció-RPGFPS.(úristen)
6.
6.
erasmus
#2: 8 dungeon van mindnek van egy story módja és 3 explorable ahol mind mind más bossok, ellenfelek vannak. És ha a 30as szintről elérhető dungeonba is ha bemész 80ason 80as cuccok esnek szóval nem felesleges a alacsonyabb szintű helyekre bemenni.
Egyébként 80as szintet elérve vagy mész WvW-zni esetleg hajtasz a world map explorerre vagy farmolhatsz a legendary cuccokra amikhez rohadt sok minden kell. De én igazából húzok több karakter is mert egyrészt fajtól kasztól függően story is más meg a játékstílusok is különbözőek.

PapaVoodoo a játék a belogolással "kezdődik igazán" ;)
4.
4.
Fronter
#1: End-game:
- Az összes területet megcsinálhatod 100%-ra, ezekért is kapsz szép lootot. Tehát a világ 100%-os felfedezése.
- Achievementek
- Story szál befejezése
- Dungeon explorable módban: az összes exotic cucc "kiszedése"
- Legendary cuccokhoz farmolás ha úgy tetszik, ez már nem minden embernek fekszik...
- Összes jumping puzzle megkeresése és teljesítése
- többi faj story questjei /Mert ugye minden fajnak más ugyebár.../
- Farmolás gemre, hogy aztán unlockolhass pár armort, vagy ami neked kell.

Ez szerintem rengeteg idő, és még nem soroltam ide a szakmák kimaxolását sem. És ez csak a PvE.
3.
3.
giga321
É nem hezitálok már tuti megveszem de most annyira Borderlands 2-őzök hogy most nagyon belemerültem a játékba és haverral tolom co-opba eszméletlen nagyon jól összedolgozunk Zero nagyon jó karakter a vágását már úgy felfejlesztettem hogy 1 vágás ellenfélre 1 halás :D
2.
2.
Hab
High end tartalom igen gyengécske, tekintve hogy (ha jól tudom) 3 dungeon van. Bár visszamehetsz a korábbi területekre bármikor, és mivel a játék leszintez a kihívás meglesz ugyanúgy. PvP-hez meg nem kell max-ra kihúzni a karaktert, mert automatikusan megkapsz minden skill-t.
1.
1.
PapaVoodoo
Ha nemtévedek akkor ez egy olyan MMO amit ha megvettem a játékot tovább nem igényel költségeket (kiegészítőkön kívül persze). Nincs havi díj mikro tranzakció.
Ez nincs negatív hatással a High end tartalomra? Nagyon jól hangzik, hogy minden belogolásnál találhatok valami újat, de ha megvan a max szintű karim "akkor kezdődik igazán" a játék vagy a fődög leölésével lehúzódik a függöny és lehet PvP-ni látástól vakulásig?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...