Elérhető a XCOM: Enemy Unknown PC-s demója

  • Írta: zoenn
  • 2012. szeptember 25.
  • Letöltés
Link másolása
A 2K Games és Firaxis örömmel jelentette be, hogy minden számítógéptulaj számára letölthető az XCOM: Enemy Unknown demója. A single player kampány első két misszióját tolhatjuk végig a Steamen keresztül, míg a konzolosoknak várniuk kell még a próbalehetőségre.

Idézünk a nemrégiben kiposztolt bétatesztünkből:

"A sztori nem túl sok bevezetővel kezdődik: kapunk egy rövid filmecskét, melyben az idegenek szépen megtámadják Földünket, és már bele is vetődhetünk az első, tutorial küldetésbe. Valójában a játék első egy-két órájában szinte végig tanulni fogunk, de szerencsére ezt nem úgy érték el a készítők, hogy idegesítő módon nem csinálhatunk semmit, hanem úgy, hogy logikus módon végigvezetnek minket különböző teendőkön, legyen az harc, bázisépítés, kutatás, fejlesztés, gyártás, vagy éppen az embereink felszerelése, és előléptetése. Ahogy elsőként kipróbáltuk az egyes területeket, úgy vesszük észre, hogy az XCOM kezdi lassacskán elengedni  a kezünket, és magunknak kell meghoznunk a folytatáshoz szükséges lépéseket."

A Steamen már elérhető demóban a kampány első két küldetését tolhatjuk végig - lényegében ez felel meg az XCOM: Enemy Unknown oktatómódjának is. A 2K megerősítette, hogy hamarosan a konzolosok is megkapják ugyanezt a demót.

A játék október 12-én jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

9.
9.
nero66
#9: Aztán én is rájöttem :) Nagyon jó lett, várós!!!! :D
8.
8.
_Tappancs_
#6: Sikerült "megcsinálni "is..teljesen be kellett zárni a Steamen-t és úgy elindítani és újra belépni.
7.
7.
_Tappancs_
#6: Nekem is hasonló,bár még azt se mutatja, hogy "játékban vagyok". Feladatkezelőben látom hogy elindítja, de 1 mp után bezárja, kilép belőle automatikusan... Ezért érdemes volt 4-5 gigát letölteni.asszem ekörül volt:S
6.
6.
nero66
Az mért van, hogy letöltöttem, feltelepítettem és nem indul el... Indítottam az asztali ikonnal is, steamen keresztül is de semmi. Elindítom, azt mutatja 2-3 másodpercig h játékban vagyok, aztán nem történik semmi... :/ Ha valakinek van/volt ilyen problémája és meg tudta oldani az léci segítsen.
4.
4.
zadori75
Én már előrendeltem xbox360-ra. Addig elvagyok a Borderland 2-vel :)
2.
2.
HerodPK
Akkor bele kell huznom :) annyi jo játék van most:)) Borderland 2 de ezt is várom nagyon
1.
1.
Avifer
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...