Splinter Cell: Blacklist - válogatott módszerek

  • Írta: zoenn
  • 2012. szeptember 26.
  • Videó
Link másolása
Vadiúj trailer landolt nálunk a Splinter Cell: Blacklistből, amely bemutatja azokat a különböző módszereket, amiket Sam Fisher alkalmazhat küldetései során. Egyébként ötféle szabadságot kínál a játék, ebből négyet ecsetel a videó. Az utolsó az előző négy védelmét szolgálja. Ütős lesz!

Az örök érvényű módszerek már Sam zsigereibe ivódtak, nekünk, játékosoknak viszont nem árt bemagolni az alapvető túlélési szabályokat. A legfontosabb az, hogy mindig legyen megfelelő menekülési útvonal, öljünk csendesen és határozottan, s kerül amibe kerül, de végezzük el a ránk szabott munkát. A következő előzetes végigvezet bennünket az alkalmazható módszereken. A Splinter Cell: Blacklist 2013 tavaszán jelenik meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.


12.
12.
Nebuloid
Yapp! Nekem sem tetszik az új irány! Főleg azért szerettem eddig Sam bácsit mert hanyag lazasággal volt kemény, az új vonal ahogy elnézem pedig amolyan vagánykodós baromság, ezért is kellhet a lihegés meg a szuszogás... Nagyon kár... Talán a Batman játékok is nélkülözni fogják Kevin Conroy hangját?
11.
11.
PGab
#8: Hát ez fasza! Ott van Ironside a munkálatokban, de csak background...
Értem én, hogy miért volt a váltás, de akkor sem tetszik. Eddig is meg tudták oldani, hogy élvezetes hangot adott alá a szinész, szerintem nem ér annyit ez az új eljárás, hogy emiatt kukázzák azt a fényévekkel jobb hangot. Ironside is szinész, még ha csak B vagy C kategóriás is. Ő is bele tudja élni magát és tud úgy szinkronizálni, hogy közben liheg, eddig is sikerült neki élvezetessé tenni 5 SC részt! Szerintem nagyon fontos megtartani ezeket a jó szinkronhangokat, főleg ha már a közösség megszokta. Ha filmet csinálnának ebből, vagy pl. a Mass Effectből, akkor is meg kéne tudni oldani, hogy az eredeti, megszokott hang legyen alatta, persze ez a nehezebb út és most már az Ubi is könnyít a dolgán, pedig ez valahol lejjebb adás a minőségből... :(((
10.
10.
Gotham123
Ubisoft..én így szeretlek!
9.
9.
jonyjok33r1991
szerintem megint egy ki....ott jó game lesz mint az előző részek :)
8.
8.
adam6751
#7: Ironside nincs benne mert öreg a felvételek készítéséhez.
Tudod itt már a mozgásokat az arckifejezésekkel és a szövegekkel(hangokkal) együtt veszik fel.Ironside nem tudna pörögni,forogni szinkronizálás közben.
Pedig eszméletlenül jó hangja van,és sajnálom én is hogy nem szinkronizál.
http://www.youtube.com/watch?v=X_e3Li6CFzc&feature=player_embedded#!
7.
7.
PGab
Ironside kell ide! Mi értelme volt kivenni őt egyáltalán, a legjobb hang volt, akkora élményfaktort adott és úgy hozzászoktam most meg betették ezt a noobot. Minek? Miért kellett ezt?
Ez a conviction folytatása, abban meg még ő adta a hangját.
Minden más amúgy fasza, de ez.... kivagyok akadva teljesen már a bejelentés óta. Kéne valami petició erre...Nem tudtok róla, van-e?
5.
5.
Cuppak
-.-, Ubisoft majdnem az összes kedvenc ubisoftos játékaimat elrontja...
2.
2.
Avifer
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...