TGS 2012: Ropogós Resident Evil 6-előzetes

  • Írta: zoenn
  • 2012. szeptember 26.
  • Videó
Link másolása
A múltheti Tokyo Game Show alkalmával már kaptunk egy trailert a Resident Evil 6-ból, ám a Capcom volt olyan kedves, és tegnap pár új jelenetet tartalmazó alternatív kedvcsinálót is közzétett. A rajongóknak sem kell több, bizonyára kockáról-kockára ki fogják elemezni az újdonságokat.

A Resident Evil 6 nem kevesebb, mint három sztoriszálat kínál, a játszható karakterek pedig a címben olvasható számhoz hasonulnak, azaz hat ikonikus hőssel vághatunk bele a kalandokba. Vagyis egyszerre csak eggyel, hiszen kell valami a co-op partnereinknek is.

Most megkapjuk a TGS 2012-re készült trailer kibővített változatát. Megjelenés jövő hét kedden, azaz október 2-án!

20.
20.
Jinbobo
#17: az a baj, hogy a 3 kampány közül csak Leon kampánya nevezhető jónak. A másik kettőben nyoma sem volt a Resident Evilnek. A Demo után is azt mondom, a 4.része a legjobb.
Ez a 6.rész, mint akció game, nem rossz, de mint Resident Evil, nem jó...
19.
19.
giga321
Az a nagy szörny az micsoda?
17.
17.
bodortamas1
Én láttam ezt a videót 2.-nak, amikor megnéztem még csak 1 ember látta :)
Na jó, nem dicsekszem ezzel...
Szerintem eddig a 4. rész volt a legjobb. 2. legjobb az 5, innentől lefelé pedig a 2., 1., 3. Most pedig a 6 ÁÁÁ de várom :)))))))))))))) A trailerek totál meggyőztek! A demoval nem játszottam, nem akartam lelőni a poént vele. Előrendeltem limited editionba...
Egyébként én is attól félek, hogy mivel több kampány lesz kevés lesz a játékidő. Azt mondták, hogy 30 órás lesz a játék egészében. Ha ezt háromfelé osszuk, márcsak 10, ami édeskevés szerintem :S Remélem Ada kampányát nem számították bele, mert akkor tényleg nagyon rövid lesz...
15.
15.
metercsiken
Remélem jól láttam, hogy ebben a részben nem kell majd egy nőt "istápolni" !
( nő=társ nem a azzal volt bajom, hogy nő ) : )
Az előző részben( igaz nem játszottam vele sokat ), nagyon nem jött be,mindig csak hátráltatott!
Ha ebben tényleg nem lesz, akkor teszek vele egy próbát.
14.
14.
BloodyDeath
Nagyon várom!!!!! A demo tetszett, igaz nem vagyok egy RE rajongó, de azért epekedve várom a zombi henteldét. XD
11.
11.
Raatkainen
Nagyon bejött az előző két rész így tehát alig várom!
9.
9.
prodigy1990
Csak nehogy a 3 kampány a játékidő rovására menjen.
8.
8.
azureknight0715
Az a bajunk hogy a resi horrorból indult és szeretnénk horror játékkal játszani. Szerintem remekül meg lehetne csinélni,talán legjobb horror game lenne, ehelyett tényleg inkább már csak akció. Most berakták hogy össze vissza lehessen ugrabugrálni, feküdve lövöldözni stb, lassan már eljutunk Alice féle szaltokhoz is. A gond itt hogy rengeteg játék váltott akcióra horrorból. Ha most mondanom kéne egy példát hogy melyik az a nagy játék név ami hű maradt a műfajhoz csak a sillent hillt tudnám mondani. Lehet mostanság nincsenek olyan jó részek belőle, de legalább nem ment át akcióba. Szerintem a resinek az lenne a legjobb ha tényleg legalább 1 rész erejéig visszatérnének a horrorhoz egy remakevel vagy egy új résszel. Ha látnák hogy jobban viszik az emberek talán átgondolnák a dolgokat, csak hát erre nem fog sor kerülni.
7.
7.
Deadpool
Nem értem mi a baja egyeseknek a mostani RE játékokkal, legalábbis azokkal, amik a fő szálba tartoznak. Az 5 is jó volt, oké, inkább már akció-horror volt. Manapság nem feltétlen azzal operálnak, hogy fossál, hanem képi horrorokra támaszkodnak. Az meg, hogy az 1-2-3 horror volt, hát vicc, mi volt félelmetes egy zombiban, aki csak csoszogott? (megjegyezném, játszottam minddel, nagyjából akkor, amikor megjelentek, a Nemesis még eredetiben is megvan.) Oké, talán az, hogy a célzás béna volt, ezért volt parásabb. Részemről még annyit, hogy a 6 is jó játék lesz, csak meg kell tanulni, hogy inkább a nagyközönségnek szól a játék, és nem a régi vágásúaknak
6.
6.
daenath
Ezt is csak a Leon kampany miatt fogom jatszani, az akcios resz nem erdekel, mar a RE5 is hidegen hagyott. Lassan de biztosan mar olyan a jatek is mint a belole keszult film formedvenyek, itt a nev azt visszlat, a hulyek ugyis megveszik a RE logo miatt!
5.
5.
azureknight0715
A Leon melletti másik 2 kampány akkor is inkább hasonlít egy világháborúra mint egy resire.
4.
4.
MrBrooks
Hol van már a Resi 1-2-3 féle paprafaktor? :(
Mindenesetre a siralmasan gyászos 5-ös rész után egész jónak tűnik. Azt hiszem nekifutok a demójának.
2.
2.
shifteeh
azon a logón mindig besírok. what has been seen cannot be unseen :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...