X360 - szép remények

  • Írta: Daks
  • 2005. szeptember 30.
  • Biznisz
Link másolása
Anthony Gikas és Stephanie Wissink pénzügyi szakértők szerint az Xbox 360 korai megjelenése garantált sikert fog hozni a Microsoft-nak.
Anthony Gikas és Stephanie Wissink pénzügyi szakértők szerint az Xbox 360 korai megjelenése garantált sikert fog hozni a Microsoft-nak.



Számításaik szerint a novemberi megjelenés olyan előnyhöz juttatja Gates nagyúr vállalatát, melynek köszönhetően legalább 2008-ig az élen állnak majd a nextgen eladásokban. Jóslataik szerint az elkövetkezendő 3 évben 19,6 millió X360, 15,5 millió PS3 és 5 millió Revolution fog gazdára találni. A nagy előnynek a legfőbb oka, hogy másik két masina további fél, illetve 1 év késéssel kerül majd a boltokba. A handheld piacot tekintve a Sony-nak jósolnak bíztatót: értesüléseik szerint jövő nyáron érkezik a PSkézi új, merevlemezzel felszerelt változata, mely tovább növeli majd a cég előnyét a Nintendo-val szemben.
3.
3.
Daks
nem veletlenul penzugyi szakertok, kerem-szepen... biztos millio 1 tenyezot is figyelembe vettek amikor a joslatot elkeszitettek!
2.
2.
Ryo san
Még ha megfordítjuk a számokat akkor is kevésnek tartom a ps3 számadatait.A ps3 3év alatt durván az 50 milla környékén fog tartani,még ha a jelen generációnál lassabb eladásokat feltételezünk is.A 360 pedig örülhet ha az előbbi megjelenéssel ki tud harcolni egy 20 milliós eladást a teljes élettartama alatt!Hogy aztán végül is mi lesz majd meglátjuk...
1.
1.
Ca$h
Hmmm... meg ha igaza is lesz Bill bacsinak, akinek valljuk be azert van nemi erzeke az uzlethez... ettol meg a PS3 jobb gepnek igerkezik... sajnos... pedig en Box parti vagyok es szeretnek is az maradni! :/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...