Új képek a Call of Duty: Black Ops II-ről

  • Írta: fojesz
  • 2012. október 15.
  • Képek
Link másolása
A hétvége folyamán hat új screenshot futott be a Call of Duty: Black Ops második részéről. A képek egyike az egyjátékos kampányt örökíti meg, a további öt pedig egy-egy multiplayer pályát mutat be; lehet, az utómunkálatoknak köszönhető, de kifejezetten látványos mindegyik!

A Call of Duty: Black Ops 2 november 13-án landol a boltok polcain, akkor a PC-s, a PS3-as és az Xbox 360-as változatok megjelenése várható; a Wii U-s játék a konzol premierjekor érkezik. Előzetesünkben azt írtuk: "egyelőre úgy fest, a Call of Duty igenis képes megújulni, legalábbis a rajongóknak mindenképpen lesz rá okuk, hogy belenézzenek a Black Ops folytatásába". Ti hogy látjátok?

77.
77.
randall13
Hát most nem fogok visszaolvasni 70 kommentet, csak sejtem miről mehet a vita (megint). De akárki akármit is mond, egyáltalán nem ronda e képek alapján a játék. Tény, hogy meg sem közelíti a Crysis vagy Bf grafikáját, de bőven megfelel a 2012-es szintnek.
76.
76.
KeXxX
az utolsó képen milyen fegyver van? és mit lehet rajta ki/be kapcsolni?
72.
72.
DON GONDOCS
#71: Van rá esély, de még szélesebb rétegnek szól a játék addig nem engedhetik meg maguknak (a waw jó úton haladt)
71.
71.
FekaFOB
Gyönyörű vérfürdők lesznek itt singleben és multiban is. Csak azt sajnálom, hogy nincs benne olyan szaftos test roncsolódás, mint a Soldier of Fortune játékokban! :)
70.
70.
DON GONDOCS
Adjunk esélyt az új codnak az előző részekből kifolyólag, A waw egyjátékos része egész kellemesen sikerült multiban ott voltak a tankok, Volt egy arcade zombi mód ami nem volt egy nagy újdonság, de mégis vitt egy kis színt a játékba. A Black ops sok problémával küszködött de összeségében izgalmas-szórakoztató single-multi fps-t hoztak össze.
65.
65.
kopic
#64: Hát igen, epic fail:D
60.
60.
kopic
#59: Nagyon felsőbbrendűnek érzi most magát.
57.
57.
kopic
De inkább nem is folytatom ezt a vitát, az olyan emberekkel amilyen te is vagy.
44.
44.
atesz89
Treyarch még mer változtatni újat hozni ezt becsülöm bennük. Az új infinitysek meg kiadják ugyanazt kétévente kicsit más környezetben.Treyarch előző hidegháború most meg jövő. Zombimód is újítás volt annak idején azóta bővítik folyamatosan. Treyarch játékai nem konzolosak viszon az infé igen MW3 ban is szobám nagyobb mint abba a pályák.Tuti vétel a BO2. Ha jön 3 akkor az is. Mert a Treyarch még olyan codokat csinál ami felépítésben hasonlít a régi codokra nem konzolosoknak lebutított szart csinál. Pl. kihajolás a sarkon. mw-kben nincs kivéve a cod4.
40.
40.
Zorane
számomra kezd már kicsit elavulni a cod. az mw2 és az mw3 között semmi különbség.max csak a zombi mod miatt venném meg as black ops 2-t. : D
35.
35.
peter.biro
Nekem megvan az összes MW és ????? A Bf3 nak annyira szar volt a kampánya hogy végig se toltam..... De azt meg kell hagyni hogy a multi az tényleg ott van.
30.
30.
Novotsik
nemtom mit méregetik a Cod-ot a BF-hez meg vissza,hiszen mind2 szar! Irreális szar
27.
27.
Avifer
Bírom, amikor van egy cod hír, akkor valaki felhozza a bf-et, aztán arról megy a beszélgetés, de ez fordítva is igaz, több játékra is.

Aztán "összeveszik" egy-két ember, pontosabban nem egyezik a véleményük és az egyik kulturáltan, a másik meg kulturálatlanul fogalmaz, aztán életkor dobálózás, holott nem mindenki a valódi adatokkal tölti fel a profilt, aztán van aki lenézi a másikat, mert nem azt szereti amit ő, a kommentek csak telnek, utána meg az ember már hozzá se szól, mert teljesen fölösleges.
26.
26.
idióta
#20: Én is meguntam a BF3-at, visszatértem a BFBC2-hőz, és a Vietnámhoz, mert iszonyat a hangulata ;-)
De a témára visszatérve ezt a jövőben is játszódó Black Ops 2-őt ki fogom próbálni!
23.
23.
PolluxHUN
#20: Hú ebből a zsempontból maximálisan megértelek! Iszonyú lehúzó tud lenne a pro gémerek jelenléte és tény hogy az autobalane is gyér. Sőt még az is klappol h az általam megvett premium aktiválása után (armored kill megjelenése után 2héttel) folyamat nincs sikerélményem és csak szenvergek az új mapokon. Na ezért kell kiválasztani a normális szerókat és menteni favok közé. Ok hogy így is van rá sansz h egypár gyopár tag befigyel de sok kellemetlen perctől kímélem meg így magam.
22.
22.
KhamÛl
Hát igen ezzel a játékkal most megmutatja az Activision hogy hogyan kell az EA malmára hajtani a vizet! Szerintem valami hatalmas csodának kell történnie hogy ez a játék akkora siker legyen mint az előző részek! Én a Modern Warfare 2 után áttértem a Medal of Honor-hoz mert egyszerűen jobb! Nem fiktív szuperkatonákat kell irányítani hanem normális háborús hangulata van (márha a háború lehet normális).
20.
20.
traumraise
#19: én iszonyat oda voltam a bf-ért de mondhtani egyre rosszabb. Szinte minden szeróra jut egy profi jetes meg helis, ami teljesen felborítja a balanszot vagy a másik amikor maga a játék dobálja unbalanszolt formába a csapatokat, az egyik oldalon 50+ sasok a másikon meg 1-35-ös szintig, komolyan mondom vicc az autóbalansz a játékban. Armored kill pályán az 1. nap voltam, azóta se mert unalmas és játszahatatlan. 10 percet futsz hogy lelőjön egy kemper ha nem jut jármű. Nem is tudom hogy gondolták. A hitelés meg kezdetek óta egy vicc. Most MOH-val játszom, nem nagy szám de lagalább nem a fedezék mögött halok meg.
18.
18.
Giggsy
#7: A CoD esetében a több éves játék nem jelenti egyből azt is, hogy grafikailag gyengébb. A CoD4 és a MW3 között négy év telt el, és bizony igen nehéz megkülönböztetni a kettőt grafikailag. Nem kell nekem hinni, töltsd le mindkettőt csak megnézni köztük a különbséget.
7.
7.
traumraise
nálam agraf rettentő sokat számít, pláne egy bf3 után szóval kizárt,h egy több éves gammel toljam! Szerintem jó lesz ez a COD, ráadásul a singléje egyetlen gamenek se érdekel, a bf3 multijába 500 órám van de a singléjét mai napig nem toltam ki.
6.
6.
FekaFOB
Az első COD amit megjelenésekor megveszek. Ráadásul nekem a Treyarch féle COD-ok valahogy jobban bejöttek eddig is.
5.
5.
Elyas
#3: akkor inkább a 4 el kezd aztán az 5 és mehet a 9 :D
4.
4.
Sun9us
Biztos, hogy nem lesz bukta, de nyakamat rá, hogy jó játék sem lesz.
3.
3.
traumraise
az első COD lesz amit megveszek miután nagyot csalódtam és beleuntam a Battlefield bugjaiba, szarságaiba.
2.
2.
PolluxHUN
Mindenfajta grafikabuzéria nélkül mondom...azért ilyen homogén nevetséges textúrákat és death valley-t meghazudtoló üres játéktereket 2012-ben vérciki mutogatni!
1.
1.
Hungary86
olyan sz.r, mint a többi resze
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...