F1 Race Stars - dátum, képek, előzetes

  • Írta: zoenn
  • 2012. október 24.
  • Videó
Link másolása
Aki a Forma 1 könnyedebb formáját szereti, az bizonyára remekül ellesz a Codemasters F1 Race Stars című arcade produktumával. A játékban minden benne van, ami a nagytestvérben: valódi pilóták, autók, pályák és sokkal több annál. Hatalmas ugratások és power-upok - a fizikát mellőzve.

Az F1-licenccel felvértezve a Codemasters a fiatalabb korosztály igényeinek megfelelő videojátékkal kedveskedik november folyamán: ez lesz az F1 Race Stars - egy hamisítatlan arcade kart játék - nagyfejű pilótákkal, apró versenygépekkel és az összes valós pálya kifordított másával. Itt a győzelem a tét: szárnyalunk az égen, hatalmasakat ugratunk, különféle power-upokat szedhetünk fel, és borsot törhetünk a riválisok orra alá.


A cím delejes karriermódot tartalmaz, három nehézségi szinttel. A hagyományos Grand Prix mód sem hiányzik a felhozatalból, és az objektív alapú móka sem: versenyezhetünk az óra ellen, időben kell elérnünk a kapukig. Akár négyfős, osztott képernyős kooperatív elfoglaltság keretében is próbára tehetjük magunkat és barátainkat, de az online porció 12 játékos befogadására alkalmas legfeljebb. A Codemasters RaceNete segítségével nyomon követhetjük barátaink és riválisaink teljesítményét, valamint közösségi eseményekben vehetünk részt.

Az F1 Race Stars november 16-án jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

5.
5.
egy stopliscipő
Öcsém, ezek elmebetegek, de csak pozitív oldalról. Viccesnek tűnik.
4.
4.
PCgamer
Ha kevesebb bug van benne mint az f1 2012 ben akkor mar megeri.
Biztos vicces splitscreenben nyomulni, de amint nevembol is latszik, en a pc-s verziot toltom majd le
3.
3.
hakydakillah
Beteg ötlet, de nekem szimpi. Imádtam anno a CTR játékokat, azt most megspékelték egy kis F1 hangulattal :-D
1.
1.
danez11
ModNation Racers: F1 Edition
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...