iOS-en hódít a The Walking Dead: Assault

  • Írta: zoenn
  • 2012. december 1.
  • Hír
Link másolása
A Telltale kalandjáték-sorozata, illetve az Activision-féle FPS mellett még egy játékkal gazdagodhatnak a The Walking Dead-hívők. Az Assault alcímre keresztelt produktum iOS-re jelent meg, és izometrikus stratégiával van dolgunk.

Ha a The Walking Dead-játék szóba kerül, általában a Telltale epizodikus kalandjátékra asszociálunk, netán a Survival Instinctre, amely egy belső nézetes lövöldének ígérkezik. A Gamagio által készített The Walking Dead: Assault egy izometrikus stratégiai cím iOS-re, s Robert Kirkman képregényeit veszi alapul, semmint az AMC sorozatát.

A harc valós idejű lesz, de emellett rengeteg taktikai lehetőséget kapunk. Minden úgy kezdődik, hogy Rick felébred a kórházban és útra kel, hogy a zombiapokalipszis közepette megtalálja a családját. A játék szintén epizodikus megjelenési ütemtervet követ - az első rész, a Days Gone Bye már elérhető az App Store-ból.

A játékmenet egyfajta keveréke lesz a stratégiának és a túlélésért vívott harcnak. A túlélők négyfős csoportja kóborol a kihalt utcákon. A hangok nagy szerepet játszanak, így ha autóriasztókat szólaltatunk meg, netán felborítunk egy tűzcsapot, a zaj forrásához csalhatjuk a járkálókat, mialatt csapatunk eliszkol.


A képi világ rendszerint fekete-fehér, s csak néhány esetben örülhetünk némi színgazdagságnak. A játék az iPhone 5 Retina képernyőjére lett optimalizálva, de a Universal alkalmazással is szoros barátságban van.

A The Walking Dead: Assault bevezető ára 1,99 dollár, amely később 2,99 zöldhasú lesz. Most vedd meg, ha olcsón meg akarod úszni!

6.
6.
Batman
Nagyon élvezetes imádom :D
4.
4.
valti7
Nekem tetszik. Androidról valami hír?
3.
3.
randall13
Egy körökre osztott stratégiát jobban el tudtam volna képzelni, ahol előre kell gondolkodni, mintsem ész nélkül futkozni és lövöldözni.
2.
2.
Moldren
Kicsit off: a Telltale Games féle Walking Dead dobozos verziója lesz Magyarországon?
1.
1.
mestermagyar
Megint felülnézetes szarság.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...