Tavaszig félkész firmware-rel árulják a Wii U-t

  • Írta: fojesz
  • 2012. december 4.
  • Hír
Link másolása
A Nintendo szerint tavasszal kerülhetnek forgalomba azok a Wii U-k, amik már előtelepítve tartalmazzák a most még külön letölthető első napi frissítést. Megéri türelmesen várni, mondják a cégnél.

Mint ismert, a Nintendo félkész firmware-rel dobta piacra a Wii U-t, így a fejlesztői akkor is tökéletesíthették a rendszert, mikor a konzolt már sokszorosítani kezdték. A végeredmény egy 5 GB-os frissítés lett, amit az első online csatlakozás után kell letölteniük a játékosoknak, mert csak így érhetik el a Wii U egyes szolgáltatásait, például az eShopot.

A Nintendo amerikai nagyfőnöke, Reggie Fils-Aime a Gamasutrának elmondta, várhatóan a jövő év elején, március környékén kerülhetnek piacra az első konzolok, amik már előtelepítve tartalmazzák ezt a javítást, addig csak úgy lehet Wii U-t venni, hogy utána kénytelenek leszünk átesni a legalább egyórás frissítési procedúrán.

Fils-Aime újra hangoztatta: minderre azért volt szükség, hogy a vásárlók a lehető legjobb terméket kapják.

29.
29.
myrte
Garanciálisan orvosolták a bajt. Az már más kérdés, ha feltörték és úgy romlott el. Ilyenkor ugrik a gari. Egy mobilt se lehet, csak úgy rootolni. Mindenki saját felelősségére.
28.
28.
slawter
#20: Igen? És akkor nyugodtan kaidhatnak hibás cuccokat, had javíttassa az ember saját kötlségén, ugye? Ez oylan ,mitnha vennél egy házat, aminek beomlik a teteje, akrhányszor is csináltatod meg. De ne legyeél dühös, hisz csak emberek csinálják! Nyeld le és kész, mi?... Hát nem...
27.
27.
trion96
#24: Ez sajnos így van :(
26.
26.
turi
Én nem emiatt utáltam meg a boxot.Kiadta az első boxot majd egy év múlva nem gyártott rá játékot,hogy vegyük meg a 360-nt.Hát a f@szt!Ezért van ps-em.
25.
25.
Gamelord
24.
24.
p3ti
#5: Én 2006 jan. 16. vettem a boxot , sima arcade verziót , és 2011ben azért cseréltem le mert vettem egy slimet , amivel abban volt beépített Wi-fi , és volt rajta rendes HD csatlakozó . Amúgy sok mindent érdemesebb megvenni németországban , vagy ausztriában .... ide meg a környező "balkán" országokba mindig csak a 2. illetve 3. rangú minőségi besorolású dolgok érkeznek ... És ez sokszor vonatkozik az elektronikai cuccokra is , de az élelmiszernél kb. 95% rosszabb minőségű ugyan olyan csomagolásban
23.
23.
Gamelord
#21: Hát az áramszünet az necces lehet, de ez mindennel így van. Mondjuk ehhez eléggé balszerencsésnek kell lenni.
22.
22.
Mortician
#21: Szerintem akkor szimplán csak újra kell kezdeni a frissítést.
21.
21.
Raziel 12
#5: Én 2006-ban vettem x360-at,20Gb-os Hitachi olvasófejeset,és csak 2012. márciusban lett 3 LEDes :), úgy,hogy, gyakorlatilag majdnem minden nap ment:) Hál istennek nekem szerencsém volt hogy eddig bírta :) azóta 250gb Slim-em van, ha az is bírja 6 évig akkor okés ,bár addigra a következő generációs gépek lesznek, azok jobban is érdekelnek mint a Wii u , és amiket csaknem b***nak el, remélem :) A hírhez hozzá szólva ,azt az 1 órát ki lehet bírni.:) Csak akkor mi van,ha megszakad a net vagy ne adj isten áramszünet lesz a firmware frissítés közben? Csaknem lesz kuka a gép!?
20.
20.
AkosTorok88
#5: Ingyenes zöldszámhoz használd a google-t a 3 led nem a vilag vege nekem csomoszor volt,szeria hiba ha nem tetszik akkor ez van nem tudsz neki mit csinalni szerintem jo ceg a ms es ott is emberek dolgoznak...
19.
19.
Quent1n
#11: Az üzleti életben 20 nap az semmi. Ha valamit karácsonyra időzítenek akkor azzal novemberben a boltokban kell lenni különben nagyon sok vásárlóról lemaradhatnak. :)
18.
18.
Falcon
#17: a mai napig nem értem hogy nem buktak bele egy ekkora hibába!
megérdemelték volna! 2005-2009 ig selejtet gyártottak!
és utána meg kiadtak egy használhatatlan kinekt-et porfogónak, és ezt még fokozni is tudják azzal hogy a következőző gépükbe alapból beépítik hogy mindenki kifizesse a + 30 ezret érte... de legalább a slim x box360 az nagyon durva:)
17.
17.
DeVincent
Anno a megjelenés napján vettem egy Xbox 360 Premium csomagot 120K-ért. 2-hónap után jött a 3-LED. Akkor megfogadtam, hogy a premier napján nem veszek többé új konzolt. Ennek ellenére előrendeltem a Wii U-t, de a sors "Hála az égnek" közbeszólt és nem kaptam meg. Jövőre majd biztosan megveszem, ha már minden hibát 100%-san kijavítottak. :-D
14.
14.
Gamelord
#13: Igazából még senkit nem hallottam sírni emiatt, az a vicces :). Legalábbis olyanokról beszélek akik megvették. Aki meg nem vette meg, azt nyilván jogosan zavarja a dolog :D
13.
13.
floax
#12: Már bocsi de igaza van . másnak az a baja hogy nem tudod konzolt venni es most ezért sírnak az emberek mert várni kell rá 1-2 órát. Abban a pár órában elkel menni boltba és venni jó sok nasit meg jópár sört (vagy éppen üdítőt) és felkészülni a nagy gamelésre! :D
12.
12.
sherex
#7: jó egy Fanboy máshogy áll ezekhez a dolgokhoz -.-"
11.
11.
samatagrav09
#10: Az még kicsit messzebb van.(20 nap)
10.
10.
Quent1n
#3: Jah csak egy 100k s géphez még 15-20k ért vinyó... Hát nem tudom :)

Különben meg sietniük kellett így alakult. A 3 LED-nél úgy gondolom jobb de persze ez se kellemes. Én pontosan ezért nem vennék friss konzolt és igazából ha elegen gondolnák így akkor lehet a gyártók is átgondolnák. Csak hát rohanni kell megvenni mert karácsony :)
9.
9.
samatagrav09
#7: Én szerettem az N-t a jó öreg régit még a DS is jó volt de utána nem az igazi.
8.
8.
Falcon
#5: Szivemből szóltál!Én ezért örökre elfordultam az Xbox-tól!!!!!!!!!!!
7.
7.
Gamelord
#4: Szerintem is nagy pofátlanság. Most gondolj bele, hónapokon át várom a gépemet, és még 1-2 órát kell frissíteni....csúnya Nintendo!
Úgy írod mintha vennél ilyet valaha is, igaz nem számít h minden N hírnél hatelsz te is, gondolom ez a kis frissítés nagyon zavarhat. Nem értem mi baja egyes embereknek.
5.
5.
slawter
#4: A pofátlanság az az, amit a Microfos csinált. 100000-et pengettem a boxért, gyere kicsi 3 LED! Nem baj, hogy a kiállításokon kiderült a hiba, adjk így a vásárlóknak! Mellé pedig karcold a 10000 FT fölötti DVD-ket, egyem a szivedet! Na, az pofátlanság, ez közelében sincs annak - pedig szerintem a wii u egy vicc.
4.
4.
samatagrav09
Csak szerintem pofátlanság ez?
3.
3.
Ooorky
SD kártya/Pendrive/USB HDD...
Van pár bővítési lehetőség.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...