The Last of Us - ismerd meg Tesst!

  • Írta: zoenn
  • 2012. december 15.
  • Hír
Link másolása
A múlt héten levetített VGA-trailerben új túlélővel gazdagodott a szereplőgárda. Joel partnere, Tess jól mozog a feketepiacon, de a bűnözők szemében is tiszteletet vívott ki. A nő intelligens és magabiztos - mi kell még?

A hivatalos PlayStation Blogon számos érdekességet tudhatunk meg a The Last of Us új szereplőjéről, Tessről. A sokat látott túlélő az egyik utolsó karantén alatt lévő zónában él, de feltalálta magát: jól mozog a statárium alatt álló város feketepiacán. Joel partnere az alvilág számára sem ismeretlen, ha kell, kegyetlen tud lenni a bűnözőkkel szemben.

A csempészet és az ellátmány megszerzése kulcsfontosságú a világvége utáni állapotokban - szerencsére Tess remek stratéga és jól használja a száját... Na, nem arra, amire gondolunk, csupán remek tárgyalóképessége van. Csapatunk tagjai teljesen megbíznak a nőben, habár párszor Joel vitatkozik vele, titokban viszont ugyanolyan érzelmek vezérlik őt is.


Tess erős, intelligens és jól mozog az utcákon. Ő az egyik kulcsfontosságú karakter a játékban. Hangjáért és mozdulataiért a 24 című sorozatból ismerős Annie Wersching felel. A művésznő kellően profi, hosszú órákon át rögzítették gesztusait motion capture segítségével, a Naughty Dog rendkívül büszke a játék filmszerű élményére.

A The Last of Us májusban jelenik meg, kizárólag PS3-ra.

15.
15.
janosvitez808
#3 Valószínűleg erről lehet szó, amit az előző úr is mondott..több időintervallumban folyik az esemény, visszatekintések lehetnek a sztoriban, vagy ilyesmi...a látványvilág az egészen elképesztő, reméljük a sztori is időtálló lesz. vagy szavatol legalább 1-2 végigjátszást..eddig az egyik legvárósabb PS3 exclusive-cím ez a játék... :)
14.
14.
Dragonborn
#3: Talán mert több évet fog valoszinüleg felölelni a story
13.
13.
Rico424
Nagyon jól néz ki ez a játék!Na és a történet is érdekesnek tűnik.....kár,hogy xbox-ra nem jelenik meg!
12.
12.
spikee576
már alig várom a májust csak jönne már az unchartedek után jó egy kis változatosság úgy néz ki ez komolyabb játék lesz.
11.
11.
metercsiken
#9: Gondolom ,azért egy ilyen "világ vége " stílusú játékba,ahol nem kapni minden sarkon lőszert, az íj kihagyhatatlan kellék.
De kétségtelen, hogy az íjjal más játékok is szívesen "operálnak"! : )
Egyébként nagyon-nagyon várom már a game-t!
10.
10.
Kratos76
Messze van még május!
9.
9.
Raatkainen
Az íj kétségtelenül nagyon divatos lett mostanság.
8.
8.
br1Koo
Szerintem nem tűnik fiatalabbnak, mint a gameplay videókon és a szemöldökénél is ugyanúgy megvan az a kis vágás vagy mi.
7.
7.
DzsungelCsirke
#3: Az egyik trailerben mintha úgy hallottam volna, hogy a fiatal lány már az ,,apokalipszis'' után született. Simán lehet hogy a játékban megmutatják kiskorában, ezért néz ki 8 évesnek az utolsó képen.
6.
6.
Mortis
#3: Ha hosszabb megfigyelsz egy mai kisiskolást, ugyanez a helyzet. :)
5.
5.
Jared
4.
4.
Yanez
PS3-ra nálam ez a legvárósabb!Csak már jönne!
3.
3.
robi009
engem az zavar , hogy 1-2 képen 16év körülinek néz ki a csajszli , máshol már 13-14 nekem a gameplaybe is annyinak tünt , ittmeg igazából 8-10 év körülinek nézem ,
2.
2.
br1Koo
A fiatal csajsziról nem tudni valamit, hogy ki ő, és mit csinál? :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...