Tomb Raider - az első túlélési segédlet

  • Írta: zoenn
  • 2012. december 18.
  • Videó
Link másolása
A Crystal Dynamics új videósorozatot indított a közelgő Tomb Raider kapcsán, amely a játékmenet központi elemeit részletezi. Elsőként az okos és leleményes Lara képességeiről lesz szó.

A fiatal régésznő egyhamar feltalálja magát a dzsungelben, az egyik alapfegyvere lesz a csákány, amely a harcban és a mászásban is a segítségére lesz. Ha tábort verünk, akkor fejleszthetjük képességeinket, a túlélési ösztönünkkel pedig számos veszély elkerülhető lesz. A Tomb Raider 2013. március 5-én jelenik meg.

7.
7.
Jinbobo
#1: Próbáld ki az Im alive című játékot, persze survivor nehézségen!
Ezt a Tomb Raidert én is várom, jól néz ki, és érdekesnek tűnik. Remélem nem egy felejtős játék lesz belőle.
6.
6.
Stranger
#4: Hát ja, erős FC3 marketing érzet... abból se néztem meg egy idő után a videókat. Ennél kb. az első 3 óra játékidőből mutogatnak videókat, csak ezzel azt érik el, hogy azoknak akik megnézegetik baromi unalmas lesznek az első órák. Persze az nekik nem baj, mert megveszik.
Amúgy ez nem túlélő játék lesz...
4.
4.
SLi
Én ezt már nem nézem meg, jelenleg ezt a játékot várom a legjobban, csak lassan már mindent ellőnek az előzetesekkel.
3.
3.
AzRaeL
Túlélõ játék,autoreges élettel? érdekes.
2.
2.
Caine
#1: Egy túlélő Tomb Raider!
1.
1.
Dagetz
Lara úgy harcol mint Connor :D amúgy ez most egy túlélő játék lesz vagy egy Tomb Raider?:) régóta akarok egy vérbeli túlélő játékot ahol a hangsúly nem a vérfürdőn van ha nem azon hogy a játékos az eszét használva túlélje a vadon-t :) mint mondjuk a Sims 2 hajótöröttek de persze nem olyan buta meg valósítással ha nem egy komoly játék menettel :) még olyan nagy sztori se kéne alá :) de attól függetlenül várom az új Lara Assasin-t :D ütős kis videó ez:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...