Survarium - nyílt bétateszt az év végén

  • Írta: zoenn
  • 2013. január 19.
  • Hír
Link másolása
A S.T.A.L.K.E.R. egykori fejlesztőiből verbuvált Vostok Games kiadta a Survariumra vonatkozó ütemtervét. Ez alapján már az év végén minden érdeklődő kipróbálhatja a free-to-play MMOFPS-t.

A Vostok Games megerősítette, hogy még 2013 végén nagyobb közönség számára elérhetővé teszi a Survarium bétáját. Ez az év a végső simításokról fog szólni. A posztapokaliptikus MMO-ban olyan szerencsevadászokat alakítunk, akik hírnév és pénz fejében veszélyes területekre merészkednek. Vérszomjas, zavarodott állatok fenik ránk a fogukat, valamint a rivális zsoldosok célkeresztjébe kerülünk. 

A fejlesztési ütemterv megtekinthető ezen az oldalon. A második negyedévben induló alfateszt négy térképen zajlik majd, két frakció harcát bemutatva, működő PvP keretében. Az év végén pedig nagyobb szerverkapacitással várják a nagyszámú érdeklődők rohamát.

Alig várjuk, hogy rátehessük a mancsunkat!

8.
8.
slash3rpwn
#5: Erre nem mernék fogadni, a Survarium-ban hatalmas potenciál van.
Emellett, rengeteg S.T.A.L.K.E.R. rajongó várja már tűkön ülve, magamat is beleértve.
A WarZ-nál már úgy sem lehet rosszabbat alkotni...az eddig kikerült alpha videók alapján pedig, igen jónak igérkezik ez a játék.
7.
7.
adriano28
ó amire kijön ez kiadják a half life 3 at:D
5.
5.
eddy22
Tuti bukta lesz, hamarabb fog elfeküdni mint társai sztem.
4.
4.
br1Koo
remélem lesznek felfedezhető ruhák, fegyók, cuccok
3.
3.
mestermagyar
Ja hogy pvp lesz? Akkor nem szóltam...
2.
2.
mestermagyar
Most fejeztem be a stalker 1.részét... Ez kva jó játék.
De a véleményem: free to play, meg a jó kurva anyja. Mi faszomért kell ez? Gyülölöm ezt. Egyszerüen nem érzem magaménak a játékot így, mert olyan, mintha 10dlc-t kéne megvennem, hogy teljes legyen a játék.
És mégegyszer baszdmeg, ha esetleg kurva skillek vagy hasonlók lesznek. Harmadszor is, ha nem pont olyan lesz, mint a stalker. Vagyis mindent lehessen írtani. Jönnek 5-en valakik vadászni? Nyugodtan mehet egy gránát közéjük, és annyi nekik.
1.
1.
deathdave42
hümm hümm, na ez lesz az a gém, amire nagyon kíváncsi leszek...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...