Kaptár: Megtorlás nyereményjáték - az utolsó nap!

  • Írta: Daks
  • 2013. január 29.
  • Nyereményjáték
Link másolása
A Gamekapocs és az Intercom közös nyereményjátékában kisorsolunk öt darab Kaptár: Megtorlás filmet DVD-n! A helyes válaszokat január 30-ig várjuk, ha még nem játszottál, most itt az idő!

A játékban való részvételhez nem kell mást tenned, mint helyesen válaszolni három egyszerű kérdésre. Ha hibátlanul tippeltél, eséllyel indulhatsz a kisorsolásra váró öt darab eredeti Kaptár: Megtorlás filmért DVD-n, innentől csak a szerencsén múlik minden. A nyerteseket emailben értesítjük, ajándékukat postán kapják meg. Sok sikert mindenkinek!


Nyerni akarok!

97.
97.
Berencsit
Lehet tudni hogy ki nyerte meg...?
96.
96.
MethHUN
Látom itt is megvan a színvonal. Nyereményjátékon vitázni… Amúgy szerintem nem rossz film. Nekem speciel tetszet, hogy beleraktak néhány játékbeli szereplőt is. Bár az igaz, hogy a könyv jobb volt. A filmbe az effektek iszonyat jók voltak 3D-ben.
Ha nem raknának ki reklámot, akkor miből élne az oldal? Mert lehet sok látogató, ha nincs kint reklám nem sok bevételt hoz, és maga a honlap fenntartása is költségekkel jár.
94.
94.
kasy
#93: Egy ideig még biztos nem. Most arra jutottam, hogy ide a GK-ra fogok néha betűt vetni, aztán majd egyszer talán újra lesz hozzá affinitásom.
Bár valami jópofa oldalhoz vagy bloghoz beszállnék.
93.
93.
SLi
#92: off:
a blogod már nem is fogod frissíteni? vagy most hova szoktál írni?
92.
92.
kasy
Nem tetszik a film? Jó, rendbe'. Nem tetszik "AzértIsHelytelenülÍromLeANevétMertAnnyiraUtálom" Jovovich? Jó, Rendbe'.
De még mindig nem tudom megérteni. Egy nyereményjátékon vagytok felháborodva baszki. Nem reklámon, értékesítésen - nyereményjátékon!
91.
91.
Batman
#84: Nem érdekel, remélem legközelebb Balázs Pali vagy Fási Ádám CD-t sorsolnak és minimum egy hónapig tart majd a nyereményjáték, sőt a két művész urat kell majd addig nézned a háttérben.
90.
90.
anadrex
A Retribution tényleg egy förtelem. Az első negyed órában egy épkézláb párbeszéd sincs. Igazi sztorit se lehet felfedezni benne. Valószínűleg a vágóasztalon elveszett a film lényege mert a "dumálós" jelenetek nem adják annyira 3D-ben mint a lassított futás, lövöldözés, robbantgatás. Milla viszont tényleg szép nő, ha már nem is annyira, de fénykorában ott volt a toppon pl. a "The Fifth Element" című filmben.
http://2.bp.blogspot.com/-4IQEsYIbGjg/UEQsYT05qHI/AAAAAAAAACU/DlEFMMeQVB4/s1600/Multipass.jpeg
89.
89.
Berencsit
#79: +1 És milyen igazad van... ;)
88.
88.
Jinbobo
#86: Nem tudom moziban nézted-e, vagy letöltötted, de mivel hogy megnézted, ki lehet következtetni, hogy kíváncsi voltál a filmre, bármennyire is rossznak tartottad az elődjeit. Na, most van olyan ember, aki még nem látta ezt a részét (pl:én) és azért megnézné. Ez a nyereményjáték nekik szól.
Teszem, fel, ha egy bevásárló helyen, észreveszed, hogy egy ember egy olyan filmet tesz a kosarába, amit te már láttál, és neked nem tetszett, odamész és megmondod neki, hogy tegye vissza, mert egy rossz film? Mert ez most pont ilyen, neked nem tetszett ez a film, de azért te is megnézted, és most azon háborogsz hogy miért ez a nyeremény... Várj a sorodra, biztos egyszer lesz olyan nyeremény is, ami téged érdekel, de más már kipróbálta, és nem tetszett neki, hallgatnál rá, és nem játszanád meg az esélyed?
87.
87.
Berencsit
#86: Ha valami nem jönne be neked, akkor nem rinyálnál itt egyfolytában... most vagy nem vagy tisztában az utálat szó jelentésével, vagy egy unatkozó tizenéves vagy, akinek feltűnési viszketegsége van. Ha pedig már felnőtt.... hát akkor gratula. Elcseszett egy gyerekkorod lehetett.


bodortamas1- Te még kicsi vagy, kinőheted a hülyeséget... csak drukkolni tudok. (sajátod és az emberiség érdekében.)
86.
86.
kharami
#85: Nem utálom csak egyszerűen nem jön be! De ez nem is fontos! A fontos az amit leirtam az előtt! Hogy nívósabb játékokra szarnak, ezt meg igy kihypeolják! A gond ezzel van!
85.
85.
Jinbobo
#82: lehet másnak tetszik...nem vagyunk egyformák. Most ha te utálod, utálja mindenki?! Nem értem felháborodásod.
84.
84.
kharami
#79: És tudod mi még a vicces Bat az, hogy még a GK nak is eszibe jutott, hogy leszedje!;)) Na ezen gondolkodj el aranyapuci!
83.
83.
kharami
#80: Hát nem! Mivel arra nem gondoltál, hogy nem is játszanak?:DDDXDDD Istenem
82.
82.
kharami
#79: Hát kurvára nem mikor feljövök az oldalra nézelődni és ezt a szarhalmazt kell lássam ami nem mellesleg egy nézhetetlen fos! Mondom! Legyen emelt díjas sms értékes nyeremény! Azzal semmi baj nincs, hogy ezt a fost kisorsolják, azzal már annál inkább hogy ennek ekkora gyomrot kerítenek, amikor meg értékes nyeremények vannak egy hirbe bebasszák! Sorry de már kikeltem magamból! De ha nektek ennyire kell, játszatok ez is tükrözi az igénytelenségeteket! Ennél még a Piranha 3DD is 100x jobb!
81.
81.
kharami
#79: Miért neked honnan Jovovicstól?:DDDDDD
80.
80.
Remélem az itt rinyalo hisztis buzadekok nem nyernek dvdt amit fikaznak...az lenne a szép :-)
79.
79.
Batman
Elég ocsmány emberek vagytok, hogy itt követelitek a háttér leváltását.. Nem mindegy mi van a háttérben? :D OMG

Milla baszott jól nézett ki fiatalkorában, például ezen a képen itt!
http://www.millaj.com/pics/young883.jpg

77. Ezek nem nők. Ezek pénzért megvehető keretek akikbe a farkad dughatod. Elég baj, hogy neked innen kezdődik egy nő.
78.
78.
SLi
#77: bár ennek nincs itt helye szerintem, de azért ne hülyéskedj már...
random szűk gatyás picsákat összehasonlítani egy felnőtt nővel?
ég és föld a kettő, 37 évesen nem tudom melyik fog így kinézni
http://www.fashionising.com/pictures/s--Milla-Jovovich-by-Mario-Sorrenti-Purple-Fashion-Magazine-FallWinter-2009-NSFW-3929-1.html
77.
77.
kharami
#75: apám ha neked ez a csorosznya jó nő, akkor csak sajnálni tudlak!;) Az alaptanórákatkéretik ITT kezdeni a jó nő fogalmának elsajátításáról! http://www.facebook.com/pages/LeGGinGs-are-the-hottest-thing-there-is/233004426785551?fref=ts
76.
76.
bodortamas1
75.
75.
markoci555
#72: internetes segédlet 5 éveseknek, jobb felső sarokban van egy kis X, na látod? az mellet balra, ha tudom melyik a BAL, egy négyzetecske vagy kettő, ami azt jelenti hogy kicsinyítés, kattints rá, miután megtörtént az ablak széleit tudod húzogatni mint a kukidat, és elérhető az hogy ne láss egy gyönyörű nőt szexi cuccban, meg jó kis helikopátert a háttérben
73.
73.
SLi
#72: Lődd már le magad bazd meg, nagyon unalmas.
72.
72.
bodortamas1
#67: Egyetértek!
Vegyék már le ezt a szar hátteret a GK-ról!!!
Ki tart velem?
71.
71.
Dentorel
#65: Értem miről van szó, és ettől eltekintve írok ilyeneket. Továbbra sem értem azt, hogy miért van ekkora hiszti a film és a hozzá kapcsolódó nyereményjáték körül. Én is megnéztem, s a korábbi részekhez viszonyítva mérföldekkel gyengébbre sikerült. Egyszer nézhető, talán kétszer a látvány miatt, mert Full HD-ban a film látványilag valóban ott van. Ezért kicsit sajnálom, hogy "csak" a DVD változat nyerhető meg.

Én is játszottam a játékokkal. Rajongónak nem mondom magam, de ennek ellenére jól szórakoztam velük. Észrevételem szerint a film pedig csak alapnak tekinti őket, így csak kiragad belőlük motívumokat, karaktereket, s így mindkettőnek más-más a hangulattal rendelkezik. Nekem ezzel semmi bajom nincsen, de megértem egy bizonyos szintig, hogy egy rajongónak nem fogyasztható ebben a formában bármely élőszereplős epizód. De azért az itt (is) tapasztalható hiszti, háborgás kissé nevetséges.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...