Project C.A.R.S. - megvan a dátum

  • Írta: zoenn
  • 2013. január 28.
  • Megjelenés
Link másolása
Vége a többéves huzavonának: a Slightly Mad Studios a hétvégén bejelentette a Project C.A.R.S. megjelenési dátumát. Az egyik leglátványosabb autós cím mind a négy platformon egyszerre jelenik meg.

A Slightly Mad Studios egyszer és mindenkorra tisztázta az évek óta nyitott kérdést a Facebook-csatornáján: a Project C.A.R.S.hivatalos megjelenési dátuma az amerikai hálaadás napjára, azaz 2013. november 28-ra esik mind a négy platformon.

Legalábbis jelen állás szerint november végén jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra, PS3-ra és Wii U-ra az utóbbi évek egyik leglátványosabb autós címe, amely a vérbeli szimulációra ácsingózók igényeit is kielégíti.

A Franchise módban a kezdetektől indul a versenyzői karrierünk: egy gokart volánja mögött törhetünk babérokra, majd jönnek az újabb és komolyabb kategóriák. Belekóstolhatunk a raliba, a túraautó bajnokságba, Formula-versenyekbe, Le Mans-i összecsapásokba és így tovább.

17.
17.
aludttej
#16: *néztem (nállam helyett de h ez hogy sikerült...) :DD
16.
16.
aludttej
#4: az a vicc h az összes elvileg 2012ben jött volna ki elvileg, vagyis az rf 2 még 2011ben. Én már nem is várom ezeket, ha jön majd jön, de az assetto és a gtr3 bőven jobb lesz mint ez a félig arcade cucc.

#13: törődj bele, a slightly mad nem tud szimulátort csinálni lásd nfs shiftek. Nállam a carsrol is vidit, a graf még mindig jó de a fizika is sajnos ugyanaz mint a shifteknél :(
15.
15.
Stranger
#10: Aha persze. Már 2011-ben is az volt, hogy "majd jövőre". Nem tudom páran mit gondoltok... még egy normális hivatalos infó sincs róla, hogy a fenébe jelenne meg?
14.
14.
mcwolf
#10: Hát én erre nem vennék mérget...
Linket pls arról, hogy idén kint lesznek a nextgen konzolok, mert én ezt nem olvastam sehol. Vagy belenéztél az üveggömbbe,és az megsúgta?
Szerintem ha idén kijönnének a nextgen konzolok, akkor már valamit lehetne tudni a belsejéről ,de erről még csak nagyon durva spekulációkat hallani.
13.
13.
FekaFOB
#12: Ha ez nem szimulátor, akkor egyik játék se az!
12.
12.
LnB
Én sajnos nem tudtam kipróbálni. Sokak véleményét olvastam, és azt mondják nem annyira szimulátor mint amennyire hirdetik... :(
10.
10.
traumraise
#8: ezek szerint te le vagy maradva....mer eddig nagyon úgy néz ki, hogy karácsonyra kint lesznek az új konzolok... de ha máshogy is gondolod, azt kérlek emberi hangnemben próbáld meg megfogalmazni.
9.
9.
crashpipi
Korai még arra spekulálni, hogy mire jön ki. Csúszhat akár következő év elejéig is... És akár az új konzolokra is megjelenhet. A nagyobb csapatok már mind írnak 1-1 gammát az új vasakra napjainkban is.
8.
8.
Ooorky
#7: Hu, nagyot mondtál, töröld meg a szádat...
Jövő tavaszra talán lesz valami a ps4/xbox1960-ból, de szerinted télen már mindenki arra fog masztizni.
+ downgrade-elve lesz a mostani konzolokra, bármikor ki tudnak adni egy a pc-shez közelebbi verziót a nextgen-re is.
7.
7.
traumraise
Szegény mekkorát fog bukni a konzolokon...év végén mindenki az új generációra fog ráizgulni. De persze nálam várós pc-re.
6.
6.
crytek
Valami fos arcade részt is rakhattak volna bele :(
5.
5.
Caine
Na végre már ideje volt tudni róla valamit!
4.
4.
Grabowsky30+
Hát ez jó hír, hogy már tudjuk mikor jön! Most már a többieket is kéne tudni, Assetto Corsa, GTR3, Rfactor2 velük mi lesz? Marha nagy a csend pl a GTR3ról.
3.
3.
Cooper911
Királyság.
A gépigényéről van már hír?
2.
2.
Lizard0828
Igy van...szeretettel várjuk már:D
1.
1.
Wareth
Amit eddig lehetett belőle látni jónak ígérkezik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...