Real Racing 3 - fejlesztői naplón a multiplayer

  • Írta: zoenn
  • 2013. február 4.
  • Videó
Link másolása
A legütősebb külcsínnel felvértezett mobilos autóverseny, a Real Racing 3 aszinkron multipalyer móddal lesz felvérezve. A Firemonkeys csapatának fejlesztői naplója pont erre a jellegzetességre tér ki.

A Real Racing 3 grafikai teljesítményét még az iPhone 5 bejelentésekor szemléltették: az biztos, hogy iOS-en keresve sem találunk realisztikusabb autós címet. Igazi érdekesség, hogy a játék fel lesz vértezve az ún. time-shifted multiplayer funkcióval, mely lényegében egy aszinkron fícsör. Lehetővé teszi a játékosoknak, hogy egymás ellen versenyezzenek, miközben nemcsak a másik szellemautóját látják.

2013 elején döntögethetjük haverjaink idejét.

9.
9.
Batman
Legjobb iOS racing. A videoban Spa-t és Hockenheimmeg láthattunk, ami faxa :P
8.
8.
Cooper911
#3: "A jéghegy csúcsa, hogy itt külön kormány sem kell a vezetéshez, hanem eleve realisztikusan tudsz kontrollálni giroszkóppal."

Én marha, hogy az igazi kocsimat eddig nem giroszkóppal kontroláltam realisztikusan :D
5.
5.
TN71
4.
4.
mestermagyar
Szinkron verseny? Mivan, újra feltalálják a spanyolviaszt? Mert úgy tudom nem a wap-hálózatkorában élünk, hogy csak toplistát láthass online.
3.
3.
mestermagyar
#1: Jézus tényleg, mekkora baj, hogy ilyen jó grafika van telefonon. Nem is beszélve, hogy a 3. rész. A jéghegy csúcsa, hogy itt külön kormány sem kell a vezetéshez, hanem eleve realisztikusan tudsz kontrollálni giroszkóppal. Esküszöm, ha ilyenek történnek, felkötöm magam, mert nincsen épp IOS-om.

Amúgy mi a szarért csak IOS?
2.
2.
A magyar nyelv nem ismer olyan szót, hogy "aszinkronos". Szinkron és aszinkron. Azért, mert angolban az asynchronous, még nem kell úgy fordítani, hogy aszinkronos. :) :-D Aszinkron multiplayer mód.
1.
1.
Stranger
Hova tart a játékipar... :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...