Injustice - Batman és Bane összecsap

  • Írta: zoenn
  • 2013. február 9.
  • Videó
Link másolása
A sötét lovag: Felemelkedés óta tudjuk, hogy a Batman és Bane nem szívleli egymást, és antipátiájuknak az Injustice: Gods Among Usban is hangot adnak. Pontosabban: ütéseket és rúgásokat. Ínycsiklandozó!

A NetherRealm két új videót tett közzé a soron következő verekedős játékából. Ezúttal Batman és Bane csap össze, majd következik Wonder Woman és Joker ágyasa, Harley Quinn. Pazar képsorok következnek. Az Injustice: Gods Among Us április 19-én jelenik meg PS3-ra, Wii U-ra és Xbox 360-ra.

28.
28.
anadrex
#6: Az nhl, fifa stb. játékokat is el lehet adni, pedig azok még ennyit sem változtak. :D
27.
27.
Quent1n
#17: Ez azért így nem teljesen igaz. :) MK9 azért fejlődött főleg a 2-3 hoz képest. Persze az alapok nem változtak de ezért MK és nem Street Fighter nem DOA és nem Tekken. :)

Az MK-ra nagyon is ráfért egy reboot a céljuk a klasszikus MK feeling visszahozása volt ez pedig maradéktalanul sikerült is nekik SZERINTEM :)
26.
26.
Batman
Az előzmény képregényt érdemes elolvasni. Lois pont gyereket vár, Joker elrabolja őket és ház.. Na mindegy olvassátok, mert nagyon fasza.
25.
25.
Wask
24.
24.
zsmester
#22: A megoldás: ELKAPÁS :) Amint védekezik, elkapod, és már csúszik is lefelé az élete...
23.
23.
br1Koo
Akik azt mondják, hogy simán laposra lehet verni valakit kezdőként MK-ban, azoknak azt ajánlom nézzenek meg youtube-on, pár profi versenyzőt, hogy milyen meccsek vannak.. Azthiszem pislogtok majd.
A cikkre meg annyir, hogy Batman a végén a batmobillal, meg a többi eszközével szép kis "fatality"-t vitt véghez :D Ahogy látom ez a játék inkább fun lesz. Nekem is az MK 2-3 nagy kedvencem volt anno, de mára úgy látom, hogy nagyon el van maradva.
Azok akik azt mondják, hogy a verekedős játékoknak nincs hova fejlődniük, csak grafikára, óóóóriásit tévednek :)
22.
22.
fakedeath
#21: Én csak annyit mondanék,hogy minden király a gameben. A mozdulatok lefolyása ahogy látom gyorsult az MK9 óta,de ami igazán érdekelne,hogy még mindig van-e végtelen ideig védekezés. Engem az idegesített a legjobban. Ezt lehetne javítani szerintem. :) (remélem már az Injusticeban javítva lesz)
21.
21.
Sanyeszpaloc$
#17: Én nem értek egyet, csak egy picit. :)
Abban igaz hogy aki mozgékonyabb, gyorsabb az előnyben van és akár simán szétverheti DE ha az ellenfél kombozik egyet (lefagyasztja, odahúzza stb.) akkor az eddig nagy fölényben lévő játékos megszakad és akkor az aki kombózott az lesz nagy fölényben, hisz utána rögtön püffölheti, és ez így megy tovább.
Saját vélemény
20.
20.
jszili32
19.
19.
Kocsis92
17.
17.
Trapyd
Én nagy kedvelője voltam a MK sorozatnak (2. 3. rész) régen, egy bizonyos ideig. Mikor megvettem a PS3 at (direkt a verekedős játékok miatt), beszereztem hozzá a MK9 et. Azt kellett látnom fikarcnyit sem változott a játékmechanika. Simán laposra verhetsz akárkit a speckók vagy kombók ismerete nélkül. Aki előbb támad az veszít. A MK sorozatban mindig ez volt és ami a végére marad, ha ilyen ellenféllel futsz össze az a lábsöprés, ha meg nem akkor nincs kihívás, mert simán összepakolod az ellenfeled. Mindkét verzió unalmas. Aki nem ismeri vagy alkalmazza ezeket a technikákat annak baromi élvezetes a játék. Minden másban még most is tarol nálam az MK, de a harcrendszer alapos átdolgozásra szorulna. 3 hét után adtam el az MK 9 et nagyon kelletlenül. Ahogy elnézem ez a játék sem lesz más, pedig nagyon tetszene ez is.
16.
16.
aordog
Ez nagyon gyenge! A környzeti elemek hasznälata elsö végigjätszäsra pazar, de az ilyen tipusû gémek 2 player vagy online modban tudnak nagyot mutatni. Îgy aztän 20-szor jätszani ua. a pälyän mär szerintem minden csak nem lätvänyos! Killer Insticket a népnek! !
15.
15.
Sanyeszpaloc$
14.
14.
Quent1n
MK után ez eddig nem túl meggyőző számomra.... Egyáltalán nem tartom ezeket a képsorokat pazarnak. Szürkének, színtelennek nagyon bétának érzem ezt a játékot egyelőre. Persze még egy kis idejük van.

Ami tetszik az a környezeti elemek használhatósága és, hogy át lehet ütni az ellent a pálya másik részére.
13.
13.
zsmester
#11: Nem mortal, csak azért mert azonos a grafika. Új szereplők, új pályák egy verekedős játékban = Új játék.
11.
11.
KeXxX
#6: Nekem is ezzel pont az a bajom hogy egy Mortal Kombat 9 2. rész. Új karakterek, mozdulatok, pályák és a többi...
10.
10.
Ótvar
Bane híres gerinctörése ... love it!
9.
9.
n_csacsi
#6: minek fejlődjenek? fejlődtek annyit, hogy most már lehet a környezetet is használni...nem kell ennek több...
az MK és a DC külön-külön jó, az egybeolvasztott MK vs DC egy retek volt...annyiban tetszett, hogy ott is megvolt ez az átrepítjük az ellent egy másik pályarészbe!
A Wonder Woman-es részben kimondottan tetszik, hogy püfölik ezerrel Croc-ék is Harley-t :D
8.
8.
zsmester
A NetheRealm már a munkák elején kijelentette, hogy 1-1ben a Mortal motroját fogják használni. Kicserélték a szereplőket és a helyszíneket DC-re, meg tettek hozzá +ban pálya használati extrákat.

#6
A verekedős játék pedig a mortal 1-től a verekedésről szól, csak a grafikát kell rajta javítani. Ez erről szól, aki szereti az ilyen játékokat, az tudja.Te maradj a focinál, ennyi.
7.
7.
balint23h
#6: Igazából a fifa sem fejlődött mégis el kel minden évben.
6.
6.
Hubert Cumberdale
Sosem voltam a verekedős játékok híve, de komolyan ennyire el lehet adni ezeket úgy, hogy kb semmit nem fejlődtek az első mortal óta, csak grafikában? Ez vicc szerintem 2013-ban.
5.
5.
Dercsi
Ez valami iszonyat gyenge...
4.
4.
drat576
#2: az egészet vagy csak a videót?, mert videókat rengetegen küldözgetnek be, de lehet hogy már épp elkezdődött a cikk megírása és akkor érkezett be a "híred", így elmentek mellette
3.
3.
strike19
Nekem ebben a játékba a környezeti tárgyak használta tetszik.A Wonder Women videóba a fél disznót arrébb lehet rúgni ,hátha a másik megsebesül :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...