DmC - ötórás játékidővel bírhat a Vergil-DLC

  • Írta: zoenn
  • 2013. február 15.
  • Letöltés
Link másolása
Még ebben a hónapban érkezik a DmC Vergil’s Downfall DLC-je, amelyből 3-5 óra játékidőt sajtolhatunk ki. Ráadásul nem a korábban látott szakaszokat gyűrjük le újra, hanem teljesen új környezetben harcolhatunk.

A Destructoid azt írja, hogy Vergil csapdába esett egy furcsa dimenzióban, és legtöbb képességétől megfosztva kényszerül harcolni. A Vergil’s Downfall DLC-ben nem a korábban látott pályákon nyomulunk, hanem teljesen új környezetben irthatjuk a démonokat. Ráadásul a kiegészítő játékideje 3-5 órás lesz - a vérmérsékletünktől függően.

Vergil hasonlóan kezeli a fegyvereket, mint testvére, Dante - egyaránt vannak angyali és ördögi képességei, kardjait és más vágóalkalmatosságait fejleszthetjük is. Azért az alapjáték hősét sem kell nélkülöznünk, ő is feltűnik a DLC-ben, amely még februárban válik letölthetővé 8,99 dolláros vagy ennek megfelelő MS Pontos áron.

15.
15.
DevilGamer
#14: Ez olyan, mint mikor a telepítésnél senki (vagy csak nagyon kevés ember) se olvassa el a feltételeket, csak rákattint az elfogadom (aka. lesz@rom menjünk máá' tovább) opcióra és le van sz@rva.
14.
14.
DevilGamer
#4: Nem akarok vitát, de nekem is már mióta böki a csőrömet Depresszió hozzáállása a hírekhez.
13.
13.
eximmice
jó jó jó jó,de mikor?!?!Jöhetne már végre.
11.
11.
Tyler89
Ahonnan előrendeltem, elvileg megjelenés után kiküldik e-mailben a kódot. Ha nem, bosszankodok egy kicsit és veszek PSN-kártyát, aztán letöltöm, mert nagyon kiváncsi vagyok a "folytatásra".
Mivel nagy élményt nyújtott a játék, nem fogom sajnálni a pénzt a dlc-kre sem (mondjuk skin pack-et nem veszek, csak aminek értelme is van), de ez akkor sem tetszik, hogy manapság kiadják a "félkész" játékot, aztán meg dlc formájában vegye meg a kiegészítőket, ha a teljes képre kiváncsi az ember. Legalább a Bloody Palace ingyenes lesz! Hurray.....

#8: Az majd egy másik dlc lesz. Grrrr!
10.
10.
p3ti
Végig toltam a DMCt 1x, majd el is felejtettem. Remélem lesz belőle vmi complete edition, mert akkor végig pörgetném az extra tartalmakat is. Nem fogom letöltögetni egyenként az egészet
9.
9.
Necreon
#7: Posthunter-kedésnek hívják és elég elterjedt betegség.
8.
8.
Necreon
#1: Ez gyakorlatilag az is, más oldalakon kiegészítőként hivatkoznak rá, ugyanis folytatja a történetet ott ahol az DmC-ben véget ért.

Egyébként nagyon remélem hogy játszható karakter lesz a régi pályákon is, óriási kihagyott ziccer lenne ha nem így lenne.
7.
7.
tupaccc
6. nem volt kedvem az összes DMC-t felsorolni, csak azt a két részt ragadtam ki.

5. Ok, de nyugodtan megnyithatod az összes hírt, szinte mindenhova benyög 1-2 szavat. Ez nem véleménynyilvánítás, hanem egy fura mánia...
6.
6.
szogyenyi
#2: DMC 2 - Lucia - Ki ne felejtsük szegény leányzót!
5.
5.
NemTudomMiLegyen
#4: Nem írt most semmi baromságot, a DLC irányában kifejezte a pozitív véleményét, igaz 2 szóban de a rövid vélemény is vélemény.
4.
4.
tupaccc
3. nem rosszból, de neked ebben a viselkedésben mi a jó? Úgy vettem észre, hogy leszarod milyen hírről is van szó, csak mindenhova odaszösszentesz egy-egy szavat – király, jöhet, jó lesz, nem jó, majdnem jó, jól néz ki, nem néz ki jól, egész jó....
Ha nem tudod a gondolataidat kifejteni, mire irkálsz baromságokat? Ez már inkább spam, mint normális viselkedés....
2.
2.
tupaccc
….magyarra fordítva:

– anno úgymond a DMC védjegye volt, hogy a főhősön kívül még +1karaktert is lehetett irányítani (DMC4 – Dante, Nero, DMC3 – Dante, Vergil….).
- játékidő szintén 10-13 volt

Ha megnézzük az új DMC játékidejéből pont ez DLC-nek nevezett (valójában szándékosan kivágott) extra karakterrel eltöltött idő hiányzott. Így lett volna teljes a játék, de ők ezt kivágták, és plusz pénzért eladják, amiért mi ugyan hálásak leszünk…. Aki játszott az előző részekkel, az tudja miről is beszélek.
1.
1.
DON GONDOCS
Azért megnézném azt a 3-5 dlc, ezt régen expansionnak hívták amikor ennyi tartalmat pakoltak bele.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...