Crysis 3 - nanosuitot fel, íjat szegezz!

  • Írta: zoenn
  • 2013. február 22.
  • Videó
Link másolása
A nagy konzolbejelentés mellett elsiklottunk felette, de már tegnap óta a boltokban van a Crysis harmadik része. Ennek örömére befutott az utolsó trailer, amely ismét parázs csetepatékat mutat be. Le ne maradj róla!

Bizonyára a Predator-íj lesz a legtöbbször használt eszközünk a Crysis 3-ban, ami nem is csoda: kombinálva a nanosuit álcázási képességével, ütős egyveleggel irthatjuk a ceph és a CELL erőit. Tudjuk, hogy már rengeteg videó van a hátunk mögött, de ezt az utolsót még mindenképpen érdemes megtekinteni.

A Crysis 3 már kapható PC-n, Xbox 360-on és PS3-on.

48.
48.
BattleKingish
#47: Psycho-val nem tudjuk mi lett a "Hidden Scene"-ből van valami.

Prophet amikor megöli az Alpha Ceph-et ezt mondja: "Less one for Raptor Team you son of a bitch!" Sok sikert a BOSS Fight-hoz!
47.
47.
BattleKingish
#41: Most lesz! Alpha Ceph=A föld színe XD

http://www.youtube.com/watch?v=iHGU9DjmSlk
43.
43.
DON GONDOCS
Seggeszki rising. Látod a fényt az alagút végén? akkor csukd be a szemed számolj el 30ig tegyél 20 lépést balra és nyald meg a konnektor. felvillanyozó élmény lesz.
41.
41.
Hubert Cumberdale
#39: Ezt jó hallani, mármint a befejezéses részt, mert a második befejezése egy vicc volt. Vagyis hogy nem volt neki. Vártam a nagy boss fightot, mint a jó öreg első részben, erre a semmiből beugrik a credits.... kicsit akkor felbaszott. Remélem itt van valami hasonló, vagy legalább valami epic lezárás.
40.
40.
giga321
Nekem az első rész tetszett tényleg többször is végigtoltam és igen a Warheadet is főleg a szinkron miatt :D. Nekem még az is bejött. A második részével jó ha játszottam 1,5 órát nekem nem tetszett. Ez a 3 sem izgat igazából + már el sem indulna a gépemen ( hisz a 2 is már elég csúnyán szaggatott ). Szóval én lemondtam róla de ez a trailer tetszett simán jó és hangulatos.
39.
39.
DeVincent
Na, én végig is vittem. :-D
Csak annyit mondok, hogy nem bántam meg, mert szerintem ez lett a legjobb Crysis. :-)
A befejezése pedig EPIC!!!!
38.
38.
Wolverine
Én ma kezdtem el vele játszani, nem vagyok tőle elájulva a 2-höz képest nem egy nagy eresztés. Irreálisan zabál többet mint a 2, mivel annyival nem lett szebb a grafika ugyanaz a cry engine 3 hajtja csak kicsit jobban kicicomázva. Nekem a 2 simán elfutott maximális beálításokkal, ez meg bizony nagyobb atmoszférájú helyeken szépen belaggolgat...
Magáról a játékról még nem mondanék véleményt mivel nem játszattom még végig, de elsőkörben többet vártam volna és ez az íjászkodás nem egy nagy szám sztem. Zeneileg meg hiányzik Hans Zimmer, akárhogy is de érzi az ember hogy ebbe már nem olyan minőségi a zene mint elődjébe.
Szerény véleményem az hogy 1 volt a legjobb a 2 felrakta az i-re a pontot a 3 pedig keresi önmagát, persze remélem ha végigjátszottam jobb véleményem lesz róla és addig kidobnak hozzá vmi patchot is ami által nem zabálja ennyire a vasat.
36.
36.
Sanyeszpaloc$
#35: Fú ez fájt :D ezt ide nem kellett volna
35.
35.
mestermagyar
Már jön is le torrenten :D
34.
34.
csoki0619
Ilyen pontszamokat gyujtott be eddig akit erdekel:
http://www.playdome.hu/hirek/35941/befutottak-az-elso-crysis-3-ertekelesek
33.
33.
traumraise
király ez a szinkronon veszekedősdi de hasznosabb lenne ha valaki akinek esetleg megvan már a játék, mondana róla valami infót, hogy milyen a single, multi stb... érdemes e beszerezni vagy egy a sok sablon közül?
32.
32.
Lorthirash
#30: Na mindegy tényleg kár veszekedni
31.
31.
Lorthirash
30.
30.
Hubert Cumberdale
#28: Én kifejtettem a véleményem valamiről, és társalogtam róla pár emberrel, de a kötözködésbe nem megyek bele kössz... Egyébként nem szeretem a fantazit.
29.
29.
Lorthirash
#24: Ha már így szóbahoztad van egy komoly hangredszerem asus xonar D2X hangkártyát használok hozzá
28.
28.
Lorthirash
#24: Ez fáj nem itt kezdődnel a filmek Tolkien alkotta világ a legjobb fantasy amicsak valaha olvastam és a film is jó. Kíváncsi lennék neked hol kezdődik neked a film:?
26.
26.
markoci555
ez ilyen kis humoros, a zene miatt, de szerintem ezt a játékot pont nem így kéne megközelíteni... ez a videó így nem tetszett
25.
25.
KőbányaKispest
Hát nagy kíváncsi vagyok, mennyit fog kapni itt GK-n, de itt már én semmin sem lepődök meg. Ha rámennek a kommentekre, kap egy 9.8-atxD:D
24.
24.
Hubert Cumberdale
#23: Arról nem beszléve, hogy ha a háttérben valaki beszélget, vagy egy nagyobb csoport beszédét kell leszinkronizálni, akkor olyan baromságokat lehet hallani még a nagy költségvetésű filmeknél is, hogy az valami hihetetlen.
23.
23.
Hubert Cumberdale
#21: Halivudi kasszasikereknél lehet... Csak nálam nem ott kezdődnek a jó filmek, hogy gyűrűk ura, meg avatar... Most azért nem kezdek el ilyenekkel szenvedni, de szívesen felvenném jó pár filmnél ugyan annak a jelenetnek az eredeti és magyar változatát. Persze nem mindegy, hogy kis sztereo hangszórón nézed, vagy 5.1-en. De amúgy megint olyanról beszélünk, aminek köze nincs a cikkhez :D
22.
22.
Lorthirash
#21: Szó szerint szebb jobb a Gyűrű Ura szinkronja max a harcjeleneteknél rosszabb
viszon nèhány filmet tényleg elcsesznek de ez ritka.
21.
21.
Josiix
#18: Akkor kicsit megvagy tevedve vagy baj van a hallasodal, mivel a Magyar szinkron ahogy az elottem levo is irta az elvonalban van vilag szinten, es rengeteg helyen ismerik a minosegerol.
20.
20.
Lorthirash
#19: Bocsi az íráshibàkért telefonról írok
19.
19.
Lorthirash
Ezzel a filmes szinkronnal nem értek egyet mert pl Gyűrűk Ura szinkronja nagyon epic lett pl"Itt fogsz élni egyedül töprengve , oly komor sötétségben akár a csillagoktòl kopár téli éjszaka....... És még sorolhatnám a hobbit is jó lett ott csak azxelején lévő dallal van bajom angolul az jobb. Úgy általábam rendben van a jobb filmeknél.
18.
18.
Hubert Cumberdale
#13: Igazából nem a szinkronizáló emberekkel van bajom filmeknél, hanem azzal, hogy van kb 10 ember és azok szinkronizálnak mindent. Arról nem beszélve, hogy a háttérhangokat hihetetlen módon elcseszik. Vegyél egy filmet és váltogasd a magyar és az eredeti szinkront. Rá fogsz jönni, hogy hihetetlenül gagyi. És ez nem csak a kis költségvetésű filmeknél tapasztalható.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...