Tomb Raider - videón a harcias Lara Croft

  • Írta: zoenn
  • 2013. február 22.
  • Videó
Link másolása
Megérkezett a Tomb Raider túlélési segédletének harmadik epizódja, melyben a Lara harci kunsztjairól lesz szó. Az életben maradás elengedhetetlen feltétele a vérontás, s hősünket nem kell félteni e tekintetben sem.

Lara Croft már a megérkezés pillanatában rájön arra, hogy ha nem vigyáz, könnyen a fűbe haraphat. Szerencsére a lány kezébe olyan eszközt is adhatunk, ami egy másik élet kiontását lehetővé teszi: íj, fejsze, s még több lőfegyver.

Egy szó mint száz, a Crystal Dynamics remek munkát végzett a Tomb Raider-márka felélesztése érdekében, s a végeredményt március 5-én mi is megcsodálhatjuk PC-n, Xbox 360-on és PS3-on.

34.
34.
Azt csiripelik a madárkák, hogy a játék maga a tökély, a játékmenet tökély, a grafika Xboxon tökély... Van egy ilyen "megérzésem" ...

Persze nem tapasztalatból írom ezeket ;)
33.
33.
metercsiken
#29: Igen ebben igazad lehet.
Bár ahogy említetted ezt a bizonyos pudingot még nem kóstoltuk. : )
Nekem amúgy olyan sejtésem van, hogy nem lesz ez több, mint amit a videóban látunk, de ne legyen igazam!
( igaz nekem így is bejön, de jobb lenne ha meglepetést okozna )
Az egyediséget pedig szerintem manapság, amennyi játék készül / készült mostanság nagyon nehéz hozni!
Bár biztos nem lehetetlen!
Nekem pl. sajnos egy jó ötletem se lenne....ezért ezt a fejlesztőkre bízom,és szerintem ők is agyalnak ezen eleget! : )
32.
32.
Yanez
Hát ez tényleg tiszta Uncharted!Egyre jobban tetszik ez az új TR!Az előző részek után ez remélem most már legalább 3X-or nagyobbat fog ütni.
31.
31.
sebtapasz
Nekem tetszik... bár én csak az underworld-el játdzottam, de az nem jött be igazán... ez viszont nagyon tetszik, szeretem az ilyen játékokat!!!
30.
30.
csoki0619
#29: egyeniseg=egyediseg.Bocsi
29.
29.
csoki0619
#28: Azert nekem hianyzik belole az egyeniseg. A TR az nem U,sem pedig forditva. Nem kellene lovoldozos jatekot csinalniuk egy TR-bol, mert nem ezt kepviseli, Na de nem akarom lehuzni a jatekot, mert videok alapjan tunhet akarmilyennek. A puding probaja az eves. Azert bizok benne h egy jo kis jatek lesz ez, es sikerul megujitani az amugy tenyleg egy kicsit ellaposodt szeriat.
28.
28.
metercsiken
#20: Ha ettől egy jó játékot raknak össze, akkor felőlem bárhonnan "lophatnak" ötleteket!
( és legalább jótól lopnak ugye )
Nekem egyre jobban tetszik!
Kicsit sem bánom, ha az Uncharted-re hajaz, mert imádom azt a sorozatot!
Ez is jó lesz a látottak alapján.
27.
27.
UnfoldedBow
#26: Persze hogy játszottam, nagyon szeretem az Uncharted játékokat is, sőt jobban mint a régi TR-eket. Ezért is örülök annak, hogy a TR végre felfrissül, és próbál megfelelni a mai igényemnek.
26.
26.
csoki0619
#22: Ja,jol mondod! A Naughty Dog nem lopott semmit a Tomb Raiderbol. Nem tudom jatszottal-e vmelyikkel is, vagy csak okoskodsz, de kerlek ne hasonlitsd ossze a kettot. Nem egy szint.:-) Koszi
24.
24.
Ferrum
Én csak attól tartok, hogy full script lesz, félóránként léphetsz kettőt, leütsz egy mukit, aztán újabb átvezető...de ne legyen igazam.
23.
23.
Raatkainen
Hm, már előrendeltem a Survival Editiont szóval nem szeretnék csalódni a játékban:)
22.
22.
UnfoldedBow
#20: Ja, mert a Naughty Dog nem lopott semmit a Tomb Raiderből ...
21.
21.
Azeroth87
Can't wait...
Remélem azért lesznek benne fejtörők is!
20.
20.
csoki0619
Csak nekem tunik ugy, mintha egy kicsit az Uncharted-et majmoljak. Egyre kevesbe tetszik. Osszelopkodtak innen-onnann, de legfokepp innen(Uncharted).:-)
19.
19.
bodortamas1
#11: Ezzel nem értek egyet, egy 20 éves ember is érthet annyira a fegyverekhez, mint egy 40, vagy még jobban is.
De mi ez a sok hiszti? Ez a fajta játékmód nem az egész játékra vonatkozik, csak a harcias részére, ahol keménynek kell lenni az életben maradáshoz. Meg hol van az, hogy ez a Lara törékeny, hisztis, sérülékeny?? Semelyik sem konkrét, csak megpróbálják élethűbbé varázsolni az új Larát. A hajótörés után felismerte a helyzetét, hogy ölnie kell vagy meghal. Meg honnan tudjátok, hogy olyan hülye, hogy nem ért semmihez? Fegyverek, túlélés stb... Arról sehol nincs szó, hogy mennyire művelt/műveletlen. Ért a fegyverekhez, na és? Lara Croft persze, hogy ért, lásd előző részeket. Tudom, hogy ez új TR, de attól még nem veszett el minden tulajdonsága. A TÚLÉLŐKÉSSÉGE UGYANÚGY MEGVAN, MIND EDDIG! Én személy szerint nagyon várom.
18.
18.
biohazard rex
#16: Kifejtenéd azt a logikai menetet, amivel erre a következtetésre jutottál?
17.
17.
eximmice
Nagyon várom!Szerintem nem lesz csalódás a játék.
16.
16.
aordog
Remélem egyszer jön majd egy olyan jäték, hogy ha leesel valahova, akkor a valosägban mondjuk kitörik a nyakad. Igy a rengeteg fanyalgo is örülhet! Ha valaki így keresi a jätêkban a valosägot, akkor az a valosägot gondolom jätéknak veszi, ami azt eredményezi, hogy az életében nagyon kevés olyan döntést tud hozni, ami felelöséggel jär! Ja és írjatok le ide egy jätékot, ami teljesen valosägos!
15.
15.
number361
Hm... Túl sok játék jön ki most.. DMC, Sim City, SC2, Crysis 3 és még ez is. Hmhm.. Ezekkel évekig elleszek, mire végigviszem őket... XD
14.
14.
biohazard rex
Minél több videót nézek a játékról annál gyengébb. Nem úgy volt, hogy törékeny lesz és ápolni kell sebeit meg vigyázni stb.? Erre wut? Ez egy kibaszott predátor az ég szerelmére -.-'
Bugyuta lesz ez is, mint az összes TR amit a Crystal Dynamics össze hányt...
13.
13.
KőbányaKispest
#11: Hát de ez így cuki, meg awesome. Nem érted... (szark.:)
12.
12.
gyerecske
11.
11.
xxxgamer4ever
#1: Mondasz valamit...
Felvezettek nekünk egy törékeny, hisztis, sérülékeny 20 éves kiscsajt, erre most úgy gyilkolászik mintha eddig is ebből állt volna az élete.... Hát furcsa ez a történet, az már biztos...
No nem azért mondom, valószínűleg így is kipróbálom, csak valahogy ilyen se füle se farka, amivel eddig felvezették.... No meg a másik ahogy láttam most itt Lara tudja majd összeszedett részekből tuningolni a fegyvereit.... 20 évesen hogy a fenébe ért hirtelen mindenhez? (mintha nem is 20 hanem 40 lenne és akkor már kicsit érhetőbbé is válna hogy miért ért ennyi dologhoz)
A lényeg annyi hogy furcsállok pár dolgot, de biztosan kipróbálom majd, habár nem a régi a lelkesedésem már!
10.
10.
KőbányaKispest
Félreértés, nekem semmi bajom vele, ez egy kurva játék. Csak vicces na. Az íjat kinem bírná ez húzni, nem hogy ölni meg célozni vele.

Amúgy előrendelni, meg megvenni első nap?? A padavanok így csinálják, a tapasztalt rókák már máshogy...:D
9.
9.
UnfoldedBow
#5: Ez egy játék, nem a valóság! Nem gondolom hogy a Mass Effect reálisabb lenne ennél!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...