Final Fantasy XIV - ilyen a gamepades irányítás

  • Írta: fojesz
  • 2013. február 24.
  • Videó
Link másolása
A Final Fantasy XIV hamarosan PlayStation 3-on is tiszteletét teszi, és ugyan volt már szó az MMORPG gamepades irányításáról, mozgókép segítségével csak most csodálhatjuk meg először.

Most, hogy a Final Fantasy XIV alaposan átalakult, arra is készen áll, hogy megjelenjen PS3-ra. Az irányítás, mint olyan, persze kulcsfontosságú kérdés volt ennél a verziónál, hiszen alapvetően nem egyszerű egy MMORPG kezelését a gamepadhez igazítani. A Square Enix megoldását most egy új fejlesztői naplón láthatjátok:

12.
12.
Naridar
Ezt az MMO-t be kéne szüntetni és el kéne felejteni. Ugyanezért a pénzért a World of Warcraft sokkal több tartalmat nyújt, akárcsak a Guild Wars 2, utóbbinál pedig még havidíj sincs.

- 1 karakterhely? Ez valami vicc? WoW-on Pandariával 11, GW2-n alapból 5 van (de ez egy végigjátszás alatt összegyújtött arannyal kapásból legalább 2-vel, 1 óra farmolással a megfelelő zónában 1-gyel bővíthető anélkül, hogy egy fillért is fizetnél érte).
- A játék eddigi teljesítménye siralmas. Amit ingyenessé kell tenni, hogy játszanak vele az emberek és még a Final Fantasy név se viszi el a hátán, azért már régen kár.
- A Final Fantasy elsősorban egy offline RPG sorozat. Ahhoz értenek a fejlesztők, azt tudják megfelelő minőségben csinálni (többnyire, XIII ízlés dolga, nekem tetszett). Az FFXI még csak-csak (mondjuk a fősorozathoz csatolni és számmal ellátni meredek lépés), de ez a játék egyszerűen tragédia. Még rugdalózik a döglött ló, de ezen már senki nem fog lovagolni.

Röviden, aki MMO-zni akar, én személy szerint inkább a Guild Wars 2-t javaslom. Aki azt mondja hogy inkább WoW, azt még megértem, a kettő eléggé egyenlő, de jóízlésű ember ezt a marék trágyát amivel a Final Fantasy-t megcsúfolták, nem ajánlja senkinek.
11.
11.
shatterhand
#7: akk koltsel ra sulyos ezreket , majd par het utan osszegezd hogy mennyire erte meg (fogyatkozo tabor, generacio vege, a tobbi igazan nagy vasarloreteget kepviselo jatek, majd szerverleallas). Ott a tobbi cucc ahol nem kell fizetni pluszba.
10.
10.
cagiva1019
Nagyon kiivancsi vagyok hogy ilyen lassu target valtassal hogy fog zajlani a pvp sztem controllerrel biztos h nem fog mukodni
9.
9.
azureknight0715
Szerintem ez az egész havi díj dolog hülyeség. Oké nagyobb játékoknál legyen pl wow, de ps3-on alapból kevesebben vannak, mint számítógépen, aztán kérdés még hogy ki veszi meg a gamet. Akkor érné meg ha free to play lenne. Így akkora bukta lesz hogy csak na. A square enix folyamatosan veszít a final fantasy címmel de még mindig ilyen hülyén gondolkodnak nem vágom...
8.
8.
simon 555
#4: Ez így elég baromságnak hangzik...
Fizetem a havidíjat és csak 1 karakterem lehet? Ha meg többet akarok akkor fizessek még? Most komolyan, miért nem elég nekik a havidíj?(meg gondolom meg is kell venni a játékot előbb)
7.
7.
floax
#6: Próbáltad már vagy csak te is jós vagy ?!!!
6.
6.
shatterhand
#4: konzolon ez olyan halott dolog,hogy kár rá költeni. Ott a DC universe (félig ingyenes), de elvétve látok havert ott játszani.
5.
5.
rDAVE
#4: Szóval havidíjas... Kár érte, így kihagyom. Azért remélem a bétát ki bírom majd próbálni.
4.
4.
PapaVoodoo
#3: HA mminden igaz így működik:
"A havidíj összege 12.99 dollár egy hónapra, ezért az összegért cserébe a játékosok két karaktert tarthatnak fenn 30 napon keresztül. Egy normál karaktert, és egy NPC (Retainer) karaktert, melynek segítségével a tárgyakat tárolni tudjuk, illetve üzletelni tudunk azokkal. Akiknek ez a két karakter nem elég, azok 3.00 dollárért vehetnek egy további karakterhelyet (Maximum 8 hely lehet egy account-on), és további NPC karaktereket, egyenként 1.00 dollárért."
3.
3.
azureknight0715
Jól néz ki, remélem normálisabb lesz meg nem lesz egyhangú unalmas questek. Am ezt elég egyszer megvenni a gamet vagy valamiképp havonta kell fizetni? Természetesen ps3-ra értem.
1.
1.
floax
Nah ez már azért komoly !!!! Kíváncsi vagyok több infóra is már.... !!! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...