40-50 óra játékidő a LEGO City: Undercoverben

  • Írta: zoenn
  • 2013. február 27.
  • Hír
Link másolása
A Traveller’s Tales Fusion képviselője elárulta, hogy ha száz százalékosra szeretnénk teljesíteni a LEGO City: Undercovert, akkor 40-50 óra játékidővel számolhatunk, ami mindenképpen elismerésre méltó.

A LEGO City: Undercover olyan sok járművet, karaktert és küldetést tartalmaz, hogy ha mindet ki szeretnék próbálni, könnyedén 40-50 órára rúghat a játékidő - tudtuk meg a játék producerétől, Loz Doyle-tól.

Ha csak a történetre összpontosítunk, rengeteg érdekességtől és lehetőségtől esünk el, ezért mindenképpen érdemes megvizsgálnunk a zárt ikonokat, hiszen ha később új képességek ütik a markunkat, bátran visszamehetünk, hogy megnyissuk azokat. Többféle játékmechanika kap helyet a programban.

Egy sandbox cím esetében teljesen megszokott, hogy a játékkal eltöltött idő több tíz órára rúghat, s ez alól a LEGO City: Undercover sem kivétel.

19.
19.
aordog
Még alig jött ki a Wii U de mär egy päran emulatorozni szeretnétek? Sajnos sokan nem tudjäk vagy nem akarjäk felfogni, hogy itt az iränyítäs nagyon lényeges. Elhiszem, hogy valakinek nincs 80 ezre az alapcsomagra, de ez szänalmas, hogy valaki mär ezen " gondolkodik". Mäs cim nincs a gépedre?
18.
18.
aordog
Szerintem, ha valaki leül egy lego jätékhoz, az vegye tudomäsul, hogy a gyüjtögetés a jäték része, ezért beleszämít a jätékidöbe. Ha valaki meg csak a stäblistäig akar eljutni, akkor nem érdemes jätszani. Ez a legtöbb szoftverben elérhetö az elsö 2 perc alatt!
16.
16.
teng márk
jó lehet csak nekem xbox360-am van
15.
15.
Hubert Cumberdale
#14: Akkor elnézést kérek mindenkitől. Nem az volt a célom, de el kell ismernem ,hogy tudhattam volna, hogy a kommentem értelmezése nem fog menni és olyanok fogják magukra venni, akiket nem céloztam meg vele!
14.
14.
Ooorky
#13: Hát ööö.
Te.
Megint.
13.
13.
Hubert Cumberdale
#10: Gondolom nem tartod magadat konzolfanbojnak, mégis magadra vetted és beszóltál.. akkor ki szül vitát?
12.
12.
Hubert Cumberdale
#10: Látom majdnem levetted a lényeget :) Nem a konzolosokat oltottam, de ha szerinted nincs olyan, hogy konzol fanboj meg pc fanboj, akkor vagy naiv vagy vagy hülye..
11.
11.
Sanyeszpaloc$
#10: Tudsz csak visszavágni*
10.
10.
Sanyeszpaloc$
#9: 1. Ha tènyleg ez a terved hogy leoltod a konzolosakat hogy ne az legyen hogy egy konzolos beszól neked elég gyerekes lehetsz, mert így csak vitát szülsz.
2. Gáz hogy csak személyeskedéssel tudsz visszavágni :(
De ahogy látom téged úgy neveltek hogy a te vélemènyed mindenki véleménye...
3. Ha nem állsz egyik oldalra se, akkor ezt a kommentet meg se kellet volna írni
Egy szó mint száz válaszolhatsz, de számomra itt lezártuk
9.
9.
Hubert Cumberdale
#7: 1: ez majdnem annyira vicces volt, mint a mikis blogjaid...
2: nem vagyok pc fanboj, sőt tervben is van egy ps 4, amint kijön és kicsit lemegy az ára. Azért írtam, amit írtam, mert ilyenkor mindig jön valami 14 éves konzolhuszár és leoltja a pc-seket, hogy sír a szájuk a konzol exkluzívok miatt. Én nem állok egyik oldalra se, de attól ez még egy létező anomália. Sajnálom ha magadra vetted!
8.
8.
DON GONDOCS
#4: Azért mert mi eddigis megkaptuk az adagunkat a Traveller's Tales játékaiból és ezután is jönni fognak
7.
7.
Sanyeszpaloc$
#4: Szólt a pc fanboy, és elment sírva a wc-re hugyozni :''D
6.
6.
Donpedro
Jah persze, ha a gyűjtsél pornóújságot meg répát 10 XP-ért szintű küldetéseket is beleszámoljuk, akkor simán megvan a 40 óra...
5.
5.
tupaccc
4. Olvastam erről a wii u emuról, de eddig azt hittem fake. A Dolhin nevű sima wii emulátor se az igazi, azt meg nem hinném hogy egy ilyen szintű grafikát képes lenne a pc emulálni. Max egy erőmű :-D
4.
4.
Hubert Cumberdale
Csak a konzolfanbojok kedvéért: Ez meg már megint mér' nincs PC-re? (amúgy van olyan, hogy wii u emulátor? :D)
3.
3.
MoRT2195
Hülyeség így mérni a játékidőt, akkor ennyi erővel egy CoD is 20 óráig eltarthat, attól függ ki milyen hamar találja meg az elrejtett tárgyakat...
1.
1.
DON GONDOCS
Régi szép idők ;) 40-50 óra játékidő, persze tudom ezt főleg a gyűjtögetésre megy ki. de akkoris
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...