Injustice - így fest Batman zombiként

  • Írta: zoenn
  • 2013. március 11.
  • Letöltés
Link másolása
Az Injustice: Gods Among Us fejlesztője, a NetherRealm tényleg nem viccel. DLC-t tervez a DC Comics Blackest Night sorozatából, melynek egyik érdekessége az élőholt Batman, mint játszható karakter. Nem vicc.

Ha például az Amazonnál rendeled elő az Injustice: God Among Ust, akkor megkapod a Blackest Night DLC-t, melyben megtalálod a zombivá avanzsált Batmant. Nem beszélünk zöldségeket - tényleg van ilyen sorozata a DC Comicsnak.

9.
9.
Trapyd
#7: Honnan tudod? Hány zombit ismersz?
8.
8.
Sanyeszpaloc$
#7: Haha nagyon vicces , szét nevettem a belem ...
7.
7.
QuartoDestra4
a zombik nem is tudnak festeni :c
5.
5.
Trapyd
#3: Én is ezt mondom.

A DLC knél már kitapasztalták, mennyi pénzt lehet kaszálni. Most a mikrotranzakciókon a sor. Lehet mondani, hogy milyen gusztustalanok a kiadók, fejlesztők, vagy mittomén, de a játékos az az állatfaj, aki mégis megveszi.
4.
4.
sebtapasz
götter unter uns..... hehehe...az a szép német nyelv...
3.
3.
strike19
Ez egyre gusztustalanabb.Előzőleg orosz Superman ,most meg zombie.Nem lenne ezzel nagy baj ,ha nem fizetős DLC .Azt megértem hogy a különböző web áruházak akarnak így versengeni egymássál de ez gusztustalan.Én ha megveszem a játékot elvárom ,hogy ezeket az extrákat is kapjam meg.Főleg ,hogy megjelenés előtt mutogatják.Ha fél évvel később mutatnák be akkor azt mondanám rendbe van.
2.
2.
Yanez
Hát ez szerintem már pénzlehúzás a javából. Az ilyen hülyeségeket ingyen adhatnának mindenkinek, nem pedig csak az előrendelőknek. A játék bőven elég lesz az ilyen dlc-k nélkül is. Gondolom ez csak fanoknak kötelező.
1.
1.
Kocsis92
fuh szerencsére annyira nemtetszenek ezek a piros szemek, szóval nem bánom hogy lemaradok a dlc-ről. nagyon durva amúgy amit a netherrealm a mortallal és ezzel lerak az asztalra
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...