Dead Island: Riptide - trópusi képek a hóeséshez

  • Írta: zoenn
  • 2013. március 15.
  • Képek
Link másolása
Kinéztél már az ablakodon? Láthatod, hogy az egész ország zimankóba burkolózott. Ilyenkor jön jól néhány pazar screenshot, melyek egy fülledt trópusi paradicsomot mutatnak be. Leszámítva persze a zombikat.

Első ránézésre, a Dead Island: Riptide nem sokban különbözik az elődtől. Az igazi újdonságok a részletekben rejtőznek: kiemelt fontosságot kap a menedékhelyeink védelme, hiszen valahol még a legkeményebb nyaralónak is aludnia kell. Másrészt a változatos időjárás is alaposan bekavar a terveinknek, de megnyugodhattok: minden más aspektusában is fejlődött a játék.

Hiába van tavasz, odakint dúl a téli fagy - melegedjetek meg az alábbi képek mellett. A játék április 26-án jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

6.
6.
Jani379
Az első részt G.O.T.Y. kiadásban vettem meg, és azóta is játszogatom nekem elnyerte a tetszésemet (jól tették a fejlesztők, hogy kölcsönvettek a Borderlands-ból). Ezt az új részt sem fogom kihagyni, előbb-utóbb beruházok rá. Lehet hogy csak utóbb, mert később javítva lesznek a hibák, és olcsóbb is lesz a cucc. Esetleg kijön G.O.T.Y.-ban.
5.
5.
Cseszneki
3.
3.
Drazhar
Csodát senki ne várjon, aki nem csípte az előző részt sem, annak ez sem fog bejönni - a korábbi gameplay alapján ami már volt belőle. Én egyedül majd azért nekifutok, az előző is csak több hónapnyi pihentetés után tetszett meg :)
1.
1.
p3ti
Az előző részénél, azt éreztem mint anno az Assassin's Creed első részénél - Nagy potencia, ami végtelen monotonitásba fullad. Képek nagyon jól néznek ki, de én mindenféleképpen megvárom az első teszteket.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...