Képeken a melankolikus Rain

  • Írta: zoenn
  • 2013. március 18.
  • Képek
Link másolása
A tavalyi GamesComon mutatkozott be a Sony Japan letölthető címe, a Rain. A depressziós, komor hangulatú játékban a főhősünk egy olyan szellemalakban kolbászoló kisfiú lesz, aki csak az esőben válik láthatóvá.

A Rain című, kizárólag PSN-re érkező játékra érdemes lesz figyelni, elvégre nem mindennapi alkotással van dolgunk. A tavalyi GamesComon bemutatkozott produktumban olyan entitást alakítunk, akit csak a zuhogó esőben láthatunk. Akkor sem a teljes alakját: csupán a körvonalait és a léptei nyomát.


A fenti képeken számos ilyen szellemalakot vehetünk szemügyre: száraz időben csak a baljós utcával szembesülünk, ám esőben megannyi láthatatlan lény elevenedik meg előttünk - főhősünk is egy ilyen kisfiú lesz. A Sony Japan játéka egyébként túlélőhorrornak ígérkezik.

A játék Facebook-oldalán néhány megjegyzést is mellékeltek a látnivalók mellé: "Néha az eső tükrözi a magányt. Néha az eső melankóliát okoz. Néha az eső átáztatja a szíved."

6.
6.
markoci555
azt hittem ez a játék már megjelent :)
5.
5.
metercsiken
#4: Tudsz róla nézni egy kis bemutatót, ha ráklikkelsz a kékkel kiemelt részre.
De egyébként ,gondolom esőben nem lesz hiány ebben a játékban !? : )
4.
4.
Raziel88
Ha nem esik az eső akkor én se látom hogy merre irányítom a kisgyereket vagy ezt hogy kellene elképzelni? Na mindegy érdekesnek hangzik az biztos.
1.
1.
Nagyon nagy! :D Egy játék melyben alföldi parasztként várod majd az esőt!Nem csodálom,hogy Japán vezető az öngyilkosságok számában!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...