GDC 2013: Bejelentették az új Primal Carnage-t

  • Írta: zoenn
  • 2013. március 26.
  • Bejelentés
Link másolása
Érkezik a Primal Carnage: Genesis, amely PlayStation 4-en teszi tiszteletét - jelentette be a Sony az idei GDC-n. A PC-s Primal Carnage-dzsel ellentétben, a játék nem csapatalapú multira lesz kihegyezve, hanem single playerre.

A Primal Carnage: Genesis az Unreal Engine 4-et használja, s nem sok köze lesz a tavaly PC-re megjelent alkotáshoz. A készítők a csapatalapú multiplayert sutba dobták, s helyette a single kampányra koncentrálnak. A dinoszauruszokra kihegyezett alkotás epizodikus formában jelenik meg a konzol startjakor.

12.
12.
spikee576
Kezdő ps4 játéknak nemlessz rossz sztem a grafikán is látszik hogy nextgen gépre jön meg külön tetszetős hogy kimondottan a singlére mennek rá mer mindenhol a fos multit erőltetik a multi kell olyan játékokhoz mint a cod,battlefield de az a baj hogymár erőszakosan mindenbe erőltetik bele mer asziszik hogy ettől miliokkal többet eladnak az adott játékból.Komolynak tűnik a köv-ő generáció ha ilyen grafikával jönnek a nyitócímek mitvárhatunk majd akkor mikormár teljesen kihasználják a programozók az adott hardvert remélem az új xbox is felnő grafikába a ps4-hez nekem mostis van mind2ő nemlessz ez máshogy a nextgennél sem.
11.
11.
crytek
Végre! 0 day vétel lesz! Már azthittem csak foshalmaz multi lesz örökkön!
9.
9.
adriano28
#1: king kong videó gamme is single őshüllős akció játék :)
8.
8.
l4cyk4
Nagy kár, hogy megvette őket a Sony kilóra. Ritka és értékes a játékvilágban az épkézláb dinoszauruszos produktum, nem szép dolog kihagyni a többséget egy ilyen mókából. (tudom pénz, üzlet, bla bla bla...)
7.
7.
Scoo
#6: Vagy csak rájöttek, hogy szart se értenek a multihoz HAHA (gonosz röhögés)
6.
6.
Yanez
Jó hallani, hogy a mai világban a single-re gyurnak rá! Több ilyen céget, please!
5.
5.
Scoo
Szépnek szép. Látszik, hogy direkt rámentek arra, hogy minél több effekt legyen benne. Majd ha látok gameplay-t, majd akkor kezdem esetleg várni, de még akkor is nagyon bukhat.
4.
4.
kharami
Nagyon várós és ha a Single is jó lesz ahogyan irják akkor elég király game nek nézünk elébe! Ezt most igy megelőlegezem neki!;)! Grafikáról meg annyit, hogy aki szidja az UE 4 et az menjen délre, vagy komolyan vegyen egy sexlapot és huzigálja arra! Szerintem parádés a graf is szinte már CGI animáció! Biztos lesznek jobb motorok de next gen kedzésnek fantasztikus!
3.
3.
szpal
1.
1.
DON GONDOCS
A turok óta az első single őshüllős akció játék :) végre
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...