Bezárt az Eden Games - most már tényleg

  • Írta: fojesz
  • 2013. április 12.
  • Gyászhír
Link másolása
Mára bizonyossá vált, hogy a Test Drive Unlimited fejlesztőcsapata lehúzza a rolót, a cég jelenleg felszámolás alatt áll. Persze mindez aligha meglepő, az Atari már tavaly bejelentette, hogy meg akar szabadulni tőle.

Az Eurogamer France értesülései szerint bezárt az Eden Games, a Test Drive Unlimited-játékokért és az új Alone in the Darkért felelős fejlesztőcég felszámolását januárban rendelték el a helyi hatóságok. A csapat legutóbbi játéka a Test Drive Unlimited 2 volt, ez 2011-ben jelent meg.

A bezárásra lehetett számítani, az Atari tavaly májusban jelentette be, hogy megpróbál megszabadulni a francia fejlesztőktől. Ennek az egyik lehetséges végkimenetele az lehetett volna, hogy valaki megveszi a brigádot, úgy tűnik azonban, a kiadó érdeklődés hiányában teljesen leépítette a 2011 óta egyébként is veszteségesen, alkalmazottainak töredékével vegetáló csapatot.

12.
12.
GodGamer
Az AOITD (számomra) egy szuper játék volt és a TDU is nagyon tetszett, még ha a 2 elég fos lett, úgyhogy nagyon sajnálom a csapatot.
10.
10.
Ruga
Az egyetlen autos jatek ami kepes volt lekotni. Oriasi urt hagy maga utan. Kicsit sem volt szimulator csak nagybetus JATEK! Fizikat csak nyomokban tartalmazott de hatalmas feelingje volt, van. Most is fent van a gepemen, foleg teli esteken jott jol amikor az ember egy kis nyarra vagyott zombik es fegyverek nelkul. :)
9.
9.
crytek
Valaki megvehetné a TDU jogok mert nekem bejöttek!
8.
8.
DollSyndrome
Megleszünk nélkülük szerintem.
7.
7.
Bence14
A TDU2 volt számomra a legnagyobb csalódás Xbox-on... Pedig nagyon nagy ígéretnek indult... :/
6.
6.
medogazda
A TDU nagyon jó volt, a fizika csak nyomokban volt jelen ugyan, de élvezhető volt. A TDU 2 annak ellenére, hogy állítólag teljesen újra lett írva ilyen tekintetben, borzasztó lett. Őszintén szólva nem csodálkozom. Én nagyon vártam a TDU2-t és szörnyű csalódás volt. Illett volna alkalmazni olyat aki valóban ért a fizikai motor kialakításához. Igazából szerintem ezen bukott a játék, mert minden más tekintetben jó volt. Vagy nem?
5.
5.
Caine
A TDU 2.része szerintem nagyon jó jàték lett!
4.
4.
barackostej
#2: A többi Test Drive-ot nem ők csinálták, csak a két Unlimitedet.
3.
3.
Tiborcs
Azért a Test Drive 5 is nagyon jó volt a maga idejében! :)
2.
2.
Necreon
Egy jó, hat borzalmas, majd TDU ami sikeres volt, majd TDU2 ami megint hatalmasat bukott... a "kár érte" kicsit erős.
1.
1.
jardo
Kár értük, a TDU-sorozat a maga nemében zseniális volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...