Assassin's Creed IV - app az előrendelőknek

  • Írta: fojesz
  • 2013. április 26.
  • Videó
Link másolása
A Ubisoft új trailert adott ki az Assassin's Creed negyedik részéről, ezúttal viszont az előrendelőknek szánt, The Watch nevű kísérő alkalmazást mutatja be tüzetesebben. Lássuk!

Ha előrendeled az Assassin's Creed IV: Black Flaget, hozzáférést kapsz a The Watch nevű alkalmazáshoz, amit mobileszközökről és böngészőből is elérhetsz. Az app lényege, hogy egy helyen gyűjti össze a játékkal kapcsolatos összes információt, egyetlen felületen olvasható el minden hír vagy nézhető meg minden videó. A programot az alábbi trailer mutatja be részletesebben:

Az Assassin's Creed IV: Black Flag november 1-jén jelenik meg PC-re, PS3-ra, Xbox 360-ra, Wii U-ra és PS4-re.

10.
10.
Füles
Már bocsánat, de ti vagytok a tipikusan "semminek sem tudok örülni" emberek. Ajándékba adnak valamit egy játékhoz és nyomjátok a szöveget, hogy hú mekkora gagyi, meg "leszedem torrentről azt cső". Könyörgöm nem tudom, hogyti mindek tudnátok örülni, esetleg ha a torrent fájlt adnák mellé?
9.
9.
hedzsooo
Hát ez elég gyenge a játék reklámozása céljából, ha az volt a tervük vele... Ezeket az infókat alpból meg kellene osztani a rajongókkal, nem pedig kényszeríteni őket az előrendelésre, ha a megjlenés előtt többet szeretnének tudni a játékról. Szerintem.
8.
8.
danez11
az appot leszedem torrentről azt cső...
7.
7.
metercsiken
Számomra ez teljesen felesleges.
De nem is rendelem elő, szóval igazából mindegy is! : )

De akinek tetszik, az majd használja egészséggel!
5.
5.
adam6751
#4: De ennek az a lényege hogy megjelenés előtt tudsz a játékról olvasni minden hírt. Mindig látod a legújabb trailereket, képeket stb. Ezt megjelenés után már nincs miért letölteni...
4.
4.
mestermagyar
Sok értelme ven, mert a megjelenés után hamarosan ingyen le lehet tölteni warezzal úgyis.(ja bocs azoknak, akik nem androidosok, a többi OS-en kicsi az esély :P)
3.
3.
adam6751
#2: Az app pedig jónak tűnik.
2.
2.
adam6751
Miért rendelném még elő, ha nem tudok semmit a next gen verzióról? Na meg először látnom kell egy demót a PS3-as vagy X360-as verzióról hogy milyen a grafika, a fizika, hogy néz ki Edward, milyen a hangja, mennyit változtattak a játékmeneten stb. Szeretnék stealth gameplayt. De feltételezem úgyis lesz, tehát fölöslegesen rinyálok.
1.
1.
DON GONDOCS
érdekes, szerintem korrekt extra a rajongóknak
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...