Jó kezekben vannak a Warcraft-film effektjei

  • Írta: zoenn
  • 2013. április 27.
  • Cooltúra
Link másolása
A Blizzard fejese, Nick Carpenter a Twitter-csatornáján bejelentette, hogy a Pí életének vizuális effektjeiért felelős Bill Westenhofer aláírt a Warcraft-mozihoz. Jó kezekben lesznek a digitális effektusok.

A Blizzard vezetője, Nick Carpenter a Twitteren jelentette be a hírt: tárgyalóasztalhoz ültek Bill Westenhoferrel, az Oscar-díjas Pí életének VFX-rendezőjével, és a megbeszélés sikerrel zárult. A játék fejlesztői szerint a készülő mozifilm vizuális effektjei "jó kezekben lesznek".

Wenstenhofer a szakma veteránjának számít: olyan filmek digitális effektjeiért felelt a Rhythm és a Hues Studios élén, mind az Arany iránytű, amely elnyerte a szakmai BAFTA- és az Oscar-díjat 2008-ban. Dolgozott Narnia krónikáin, a Men in Black 2-n, a Stuart Little-ön és sok más produkción is.

Hosszú toporgás után úgy látszik, hogy a World of Warcraft-mozifilm munkálatai lassan, de biztosan haladnak előre. A projekt már több rendezőt is elfogyasztott: "rosszul kezelt tárgyalásokra" hivatkozva Sam Raimi már elhagyta a fedélzetet. Jelen helyzet szerint a Hold rendezője, Duncan Jones dirigálhatja a forgatást, s az a szóbeszéd járja, hogy Johnny Depp is tiszteletét teszi a produkcióban.

14.
14.
Extol
Remélem benne lesz Richard Parker, hiába WoWozok má 8 éve ha nem lesz benne akkor nem fogom megnézni xDxDxD
12.
12.
Elyas
Hát nekem mindegy ki csinàlja ha kapok egy konkrèt időpontot megjelenésre...

Amúgy egy WF IV nek ènis örülnék :)
11.
11.
Quent1n
Ha már WC film akkor a régi játékok feldolgozásának jobban örülnék valamilyen formában. De hát most a WoW a sláger abból kell kisajtolni a sok zsét. Ha jön JD ha nem, sok jót nem jósolok neki, aztán ki tudja.

A vizuális effektek meg pont az utolsók amik érdekelnek, annyira vackok úgysem lennének.
10.
10.
szerintem a Pí-ben pont elég fura volt a CGI :\
9.
9.
DarkLord
#8: Ez pedig nem a sajátomra válasz hanem természetesen Shannaro -nak :)
8.
8.
DarkLord
#6: Igen bocs rosszul írtam a Warcraft 3 után halt meg számomra a Warcraft 3 nekem is a kedvencem :)
7.
7.
Shannaro
Kíváncsi lennék melyik szerepet kapná Depp. És azt lehet tudni, hogy nagyjából milyen történetet dolgoz majd fel a film?

#6: Warcraft III szerintem jó lett, bár ez elődökkel nem játszottam, de a harmadik rész cselekménye érdekes volt számomra. Sajnos mind a mai napig nem sikerült végigvinnem.
6.
6.
DarkLord
Én meg inkább egy Warcraft 4-et látnák nagyon de nagyon szívesen :))) nem ám WoW-ot számomra a Warcraft 3-nál meghalt a széria. Azért kiváncsi leszek erre is mi sül ki belőle.
5.
5.
dBLOOD
Inkább úgy mondanám hogy megérdemli a wow hogy a narniás faszi csinálja az effekteket hozzá...
A csődbemenetelhez annyit: nem fizetik meg őket rendesen, a rengeteg effet-film sikere ellenére.
Némi információ: http://blog.sfgate.com/thebigevent/2013/02/25/biggest-oscars-snub-a-shark-attack-on-the-vfx-industry/
Röviden: a "filmekbe az effekteket gyártó" iparágat az összeomlás fenyegeti, tekintve hogy rá vannak kényszerítve hogy árban egymás alá ígérjenek. Személy szerint örülnék neki ha úgy ahogy van megdöglene, talán lennének értelmes filmek, ahol nem az effekt a lényeg...
4.
4.
Mr. Wagner
#3: Johnny Deppről meg annyit, hogy ha benne lesz valamilyen formában akkor simán megduplázhatják a bevételt, mert így a híresen fanatikus Depp-rajongók is elmennek rá akár jó film akár nem. :)
3.
3.
Mr. Wagner
Megnyugtatóbb lenne ha arról jönne hír, hogy ki írja a forgatókönyvet, mert szerintem azon több minden múlik majd. Vagy ezt már lehet tudni?
2.
2.
Necreon
#1: 1 ember nem egyenlő 1 cég.
1.
1.
randall13
Úgy tudtam hogy az a cég csődbe is ment a Pí élete után.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...