Újra megjelenhet PSN-en a GTA első két része

  • Írta: fojesz
  • 2013. május 1.
  • Pletyka
Link másolása
A Rockstar ugyan látszólag eddig is mindent megtett, hogy a PlayStation Networkön elérhető legyen a GTA-sorozat összes része, a klasszikus első két epizód viszont még hiányzik a felhozatalból.

Három főhős, 3D-s játékvilág meg okostelefon, mi? Inkább felülnézet és csipogó! Imádtuk a Grand Theft Auto első két részét, és ha hihetünk az ESRB-nek, rövidesen PlayStation 3-on, PlayStation Vitán és PSP-n is játszhatunk a klasszikus epizódokkal. A szervezet már kilistázta a játékokat a weboldalán, ez általában jó előjele annak, hogy valóban számíthatunk a megjelenésükre.

A PlayStation Networkön a legtöbb GTA-epizód megvásárolható már, a GTA IV-részek esetében persze ez aligha meglepetés, de az utóbbi időben a PS2-es éra játékait is bevitte a Rockstar a szolgáltatás kínálatába. A GTA első két része nagy hiányzó volt: kíváncsi vagyok, mennyiért kínálják majd őket, mert PC-n ingyen letölthetők.

3.
3.
Extol
Sokat nyomatott játék ez
2.
2.
markoci555
mennyit toltuk gyerekkorunkban infóórákon :)
legszívesebben az első két részével tolnám ilyen telefonon, ha lenne
1.
1.
shatterhand
Az első rész bombajáték volt nekem. A 2.at sose fogom megérteni. Adva van egy borító, meg jó kis körítés a bandákról és mintha egy tök más játékot kaptam volna vmi 30as évekbeli sci-fi megvalósítást adtak a játék alá. Ehhez képest mennyivel jobb volt Vice city, san andreas vagy liberty city az első részben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...