Borderlands 2 - akcióban az új karakter

  • Írta: fojesz
  • 2013. május 12.
  • Videó
Link másolása
Két nap múlva válik letölthetővé a Borderlands 2 legújabb játszható karaktere, a csöppet hibbant Krieg. A VG247 jóvoltából most három percen keresztül bámulhatjátok, mire képes majd hősünk.

Krieg ugyan nem váltható ki a Season Passzel, de biztosak vagyunk benne, hogy sokan kifizetik majd a plusz 10 dollárt, illetve 800 Microsoft Pontot érte: már a mániákus ordításától is kiráz a hideg, és azonnal szeletelni támad kedved. Három perc gameplay következik az ő főszereplésével, ha megtetszett, május 14-től tudod letölteni.

11.
11.
darklord947
Elég betegnek néz ki de én úgyis Zero-val lennék
8.
8.
Yeromos
Mióta kint van, szinte folyamat tolom, apró megszakításokkal, és még most is van benne olyan dolog amit nem csináltam meg, pl, még nem tudtam megölni, sőt megidézni sem a 3 DLC kettő rejtetett bossát! :D Hihetetlen mennyi tartalmat zsúfoltak bele ebbe a game-be. Mind az öt karaktert kipróbáltam már, és mindegyikkel más miatt volt élvezetes a játékmenet. A rengeteg humor pedig nekem az eddigi egyik legjobb játékká emelte, azok közül amivel játszottam. Jöhet még ez a kari, nagyon fannak tűnik, és az új story DLC-t is nagyon várom!
7.
7.
drat576
eléggé multi és gameplay orientált a játék (azon felül hogy azért van benne jó sok humor, remek szereplők stb.), szóval ha magát a "játszást" nem élvezed benne akkor tényleg kár nyomni, nekem elég volt két 50-es kari, meg 2 DLC, de amíg játszottam vele addig nagyon élveztem :)
6.
6.
Jared
fasza karakter :) de nekem még mindig a borderlands 1 jobban tetszik :)
5.
5.
Qmi05
3 hónappal korábban még nekiálltunk volna haverral talán, de most már nincs semmi vonzereje. Csináljanak inkább másik ilyen faxa Coop-os lövöldét.
4.
4.
Necreon
Kicsit sem halhatatlan ezzel a downed képességgel. Egyébként jó lett volna ha korábban eszükbe jut minden karakternek egyedi downed-state -et kitalálni.
3.
3.
Tiborcs
Hogy lehet hogy a 61-es szint felénél tartanak?! 61 a max lehet jön még egy szint pumpa javítás? :D
2.
2.
giga321
Nekem mai napig fent van a game és még 3 dlc hátra van. Eldöntöttük haverral hogy újra nekikezdünk vagyis.. folytatjuk ahonnan abbahagytuk de még nem tartunk sehol :D
1.
1.
Kleppi
Ezért még egyszer nem fogom végignyomni -.-
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...