Batman: Arkham Origins - képregényben is

  • Írta: fojesz
  • 2013. június 5.
  • Bejelentés
Link másolása
Képregényváltozatot kap a Batman: Arkham Origins, viszont digitálisat és interaktívat: a játék történetének feldolgozása lesz az egyik első füzet, ami a DC Comics új fejlesztésében bemutatkozhat.

DC2 Multiverse egy olyan interaktív képregényolvasó alkalmazást jelent, amivel nemcsak digitálisan olvashatjuk majd kedvenc hőseink történeteit, de meg is változtathatjuk a történéseket és a végkifejletet, sőt mindehhez dinamikus rajzokat és hangokat is kapunk majd, hogy teljes legyen az élmény.


A DC Comics ígéretei szerint így egy-egy képregényfejezet akár több tucatnyi módon érhet majd véget, és az olvasó határozhat a hősök és a gonoszok sorsáról is. Számunkra különösen jó hír, hogy az egyik első olyan füzet, ami bekerül a Multiverse repertoárjába, az a Batman: Arkham Origins képregényváltozata lesz.

A játék egyébként október 25-én jön PC-re, PS3-ra, Xbox 360-ra és Wii U-ra.

6.
6.
roli33
Csak akkor érdekelne, ha nálunk is megjelenne, és ami a legfontosabb, hogy nyomtatott formában! Ja hogy interaktív...az nem izgat. Ha képregény, akkor meséljen el egy előre megírt történetet, ne nekem kelljen döntéseket hozni, mint egy rpg-ben.
5.
5.
Batman
#1: Majd ha Kádár János koponyájának kinő a teste.
4.
4.
metercsiken
#3: Jó szórakozást hozzá! Garantáltan így lesz! : )
3.
3.
JcGross
75%-os leárazáson van Steamen ma az Arkham City, akit érdekel. Én is most vettem meg.
2.
2.
metercsiken
Régen szerettem az ilyen( hagyományos füzetes ) képregényeket, de mára már nem hiszem, hogy olvasgatnék/nézegetnék ilyeneket.
De aki igen, az biztos örül neki, és jó olvasgatást hozzá!
1.
1.
benjo6
És ez vajon elérhető lesz magyar nyelven is?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...